ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 25

• 77 123
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
След тест, защото трябва да се изпрати резултата във фонда. При първия ми опит още същия ден оформихме документите и подадох за новия опит, да не губим време.

# 541
  • София
Това е само в случай на неуспешен опит, нали?

# 542
  • София
Да, ако е отрицателен или се случи нещо друго. Иначе при нормално протичаща бременност не знам как е. Вероятно след раждането се дава отчет. Но при всички положения трябва клиниката да знае какво се случва, за да оформят документите, приключат опита и да си получат финансирането.

# 543
  • София
Не знам каква е причината, но за юли месец пак ще минат около 600 номера, тъй че работата във фонда си тече с пълна сила. А в крайна сметка нали това е целта?

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 11:04 от Petkata80

# 544
  • Sofia
Момичета да ви попитам, когато подавам за втори път документи, освен тези подготвени от клиниката, трябва ли пак да прилагам лични карти и другите неща, или те ще се вземат от първите документи. Прочетох на първа страница това: заявление, етапна епикриза и декларация, че няма промяна в обстоятелствата, удостоверени с документите, подадени с първото заявление......предполагам, че освен документите от клиниката друго не трябва, но все пак дса попитам за да не се разкарвам два пъти Simple Smile

# 545
Мисля, че трябва и копие от ЛК.

# 546
  • София
Ако не е сменяна, не трябва

# 547
  • Sofia
да не са сменяни,
Благодаря ви Simple Smile

# 548
Здравейте:) Ако отложа получаване на заповед и не съм сигурна коя точно ще бъде клиниката, към кой момент трябва я уточня, за да бъде вписана в заповедта- към момента на излизане на заповедта или преди получаването (примерно отложено с 2 месеца)? Т.е някой знае ли ако има отлагане на получаването кога ЦАР фичически изготвя заповедта и вписва конкретната клиника?

# 549
Здравейте:) Ако отложа получаване на заповед и не съм сигурна коя точно ще бъде клиниката, към кой момент трябва я уточня, за да бъде вписана в заповедта- към момента на излизане на заповедта или преди получаването (примерно отложено с 2 месеца)? Т.е някой знае ли ако има отлагане на получаването кога ЦАР фичически изготвя заповедта и вписва конкретната клиника?
Вписват я в момента на получаване, но трябва да носиш документ от другата клиника, че сте техни пациенти.

# 550
35 099 от 16.11.2016 г., бе предвиден за заповед на 25.07.2017 г., отложих я, т. к. вече съм бременна.

# 551
Леле, 120 номера до мен  Shocked
Позабързали са се наистина малко нещата май. Или ми се иска да е така, а всъщност има доста отложени заповеди.

# 552
  • София
До нас 50-тина Simple Smile Йееее!

# 553

Хайде дано ти се обадят днес.

# 554
Момичета, от какъв номер звънят?
Имам пропуснато повикване, върнах обаждане но никой не вдига Sad
ако се обаждат от фонда и не вдигна, обаждат ли се повторно?

Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт