ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 25

• 77 115
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София/Севлиево
Ами каквото стане, ако трябва ще си направи една ММ и ще я занесем, че тя неговата последна май е от септември 2014-та,когато подавахме за първия опит.

# 601
За пореден опит с МФ искат само ФСХ, становище от андролог и ако имаш правени хистеро/лапароскопии м/у кандидатстванията, искат епикриза.
Поне при нас така беше. bouquet

Мерси,  ще пусна и ФСХ. Май сега не го изследваха. bouquet

# 602
Ние с ММ кандидатствахме изцяло с женски фактор и пак искаха актуална спермограма.

# 603
Фонда случайно да не е в отпуска защото, няколко дена няма номера няма обаждания,

# 604
  • София
Фонда случайно да не е в отпуска защото, няколко дена няма номера няма обаждания,
И аз това се чудя. Последните обаждания за заповеди са от понеделник...

# 605
Фондът не прекъсва работа през лятото. Може да има обаждания - не всички, които ползват услугите му пишат тук или във ФБ. А може и да са приключили с обажданията за месец Юли и да изчакват да мине заседанието на комисията /което обикновенно е около 20-то число на месеца/, за да започнат да се обаждат за Август.

# 606
Ясно Благодаря много

# 607
  • София
Тоест, след 20-ти юли ще започнат да се обаждат за заповеди за август?  Shocked Не мисля, че действат така. Още от началото на месеца започват с обажданията за получаване на заповеди за следващия месец.

# 608
Тоест, след 20-ти юли ще започнат да се обаждат за заповеди за август?  Shocked Не мисля, че действат така. Още от началото на месеца започват с обажданията за получаване на заповеди за следващия месец.

Не винаги - зависи от много неща. Скоро ще разберем.

# 609
  • Sofia
Обикновенно обажданията започват след 10 число на месеца. Днес е 9, би трябвало от утре да започнат да звънят.

# 610
  • София
И моите наблюдения са, че между 6-то и 10-то число започват да звънят за следващия месец. Дано от понеделник да започнат.

# 611
Момичета,

Аз казах на ММ за това , че не се забързват със заповедите при новите условия и той ме светна, че няма как да стане преди гласуването на новиа Бюджет, което ще рече другата година Март.  Rolling Eyes
И то при положение , че до тогаа са си оправили всичко допълнителна, като софтуеър, начин на работа и прочее.
Така че си чакаме по 10 месеца дори и да подадеме другата година началото.

# 612
  • София
Май не е точно така, тъй като в съобщението, което е пуснато в ДВ пише, че при изчерпване на предвидения за фонда бюджет, министъра на здравеопазването ще осигури нови средства.

# 613
  • Бургас
Бюджета се гласува ноември- декември, предходната година  newsm78

# 614
  • София
http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=114592
Ето това,което ни касае относно бюджета на фонда.

Общи условия

Активация на акаунт