Сватба 2017 - IV част

• 58 174
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Браво на сестра ти.  Simple Smile И брат ми беше на 7 г като се омъжвах - освен пържени картофи без боклуци ( имай предвид сирене  hahaha) и хапки не можеш да го накараш да яде друго в ресторант.  Mr. Green

Много сте мълчаливи да.  Thinking Моята принцеса днес е рожденичка, а след 2 дни живот и здраве ние кръщенето, дано всичко мине добре.  Simple Smile

Да ти е жива и здрава рожденичката и да расте усмихната и палава! В кой храм ще ви е кръщенето?

# 106
  • София
Няма да е в София, ще е в едно малко градче близо до Пазарджик.  Simple Smile На ММ роднините са от региона и решихме да е там.  Simple Smile

# 107
Сий, жива и здрава рожденичка, да е щастлива и любознателна! И с кръщенето всичко да мине добре  Hug

# 108
Момичета, има ли някоя омъжваща се във Видин, освен мен?  newsm78

# 109
Някой сеща ли се за дреболии, които е забравил. (Това може би е въпрос към минали булки). Все ми се струва, че може би забравям някоя малка подробност. И нещо с организацията, кой какво да вземе я към ресторанта или ритуалната зала ми убягва.

# 110
Някой сеща ли се за дреболии, които е забравил. (Това може би е въпрос към минали булки). Все ми се струва, че може би забравям някоя малка подробност. И нещо с организацията, кой какво да вземе я към ресторанта или ритуалната зала ми убягва.

Напиши какво си взела или приготвила, че да видим евентуално какво изпускаш Simple Smile

# 111
  • София
Мерси Кети.  Hug

Това, което се сещам сега и за което се сетих час преди ресторанта бяха червена и бяла роза за менчето, което ритах в ресторанта. Те разбира се се купуват в последния момент, но бях на ръба да си остане без тях.  Mr. Green Иначе за по основните неща си имах списък и там си отбелязвах.  Simple Smile

# 112
  • София
И аз постоянно имам чувството, че нещо ще забравя. Знам, че ми остава да намеря ритуални чаши, да си взема някакъв документ от общината, че не съм омъжена и да си извадя медицинско. А менчетата и питките всъщност хич не съм ги мислила още...

Иначе мислите ли, че наистина за седмица може до толкова да се отслабне, че да има проблем с роклята? Моята рокля още се шие (ще видим каква изненада ще излезе, тъй като съм правила само една проба и то преди месец, когато беше още в много начална фаза...), но няма да бъде с връзки на гърба и няма да има много възможност за пристягане. Може би ще помоля последната проба да е 3-4 дена преди сватбата, за да има възможност за последно стесняване ако се наложи... Това практика ли е? Самата сватба е след 3 седмици...

# 113
И аз постоянно имам чувството, че нещо ще забравя. Знам, че ми остава да намеря ритуални чаши, да си взема някакъв документ от общината, че не съм омъжена и да си извадя медицинско. А менчетата и питките всъщност хич не съм ги мислила още...

Иначе мислите ли, че наистина за седмица може до толкова да се отслабне, че да има проблем с роклята? Моята рокля още се шие (ще видим каква изненада ще излезе, тъй като съм правила само една проба и то преди месец, когато беше още в много начална фаза...), но няма да бъде с връзки на гърба и няма да има много възможност за пристягане. Може би ще помоля последната проба да е 3-4 дена преди сватбата, за да има възможност за последно стесняване ако се наложи... Това практика ли е? Самата сватба е след 3 седмици...
Моята последна проба, на която реално ще се зашие окончателно роклята,  е няколко дни преди сватбата. Мисля, че е практика това, още повече ако самата рокля не позволява да се оразмерява на гърба с връзки.

# 114
Аз ще ходя 20 дни преди сватбата за да ми я скъсят, а може и да се наложи друга корекция. Малко ми се вижда рано ,но си мисля, че е по-добре така, защото съм от хората, които не понасят в последния момента да правят нещата. Това не означава, че няма да забравя нещо.Със сигурност ще има нещо подобно, просто се надявам да не ми се отрази на настроението.
Тук сега идва и моят въпрос. Ние искаме да подарим нещо на нашите кумуве. Обаче си поговорих с кумата и тя нещо ме мотае и не иска да ми даде предпожение какво да им вземем. Все пак е по-добре да му се зарадват. Рещихме ако не ни кажат нищо да им подарим един уикенд в спа хотел примерно. Само че ако вие прекрасни булки имате по-добро предложение с радост ще го чуя.
П.С. малък сантиментален подарък ще е това че ще прехвърлим видеото от тяхната сватба на флашка, за да могат да си го гледат, пък и да се посмеем  Mr. Green

# 115
Аз ще ходя 20 дни преди сватбата за да ми я скъсят, а може и да се наложи друга корекция. Малко ми се вижда рано ,но си мисля, че е по-добре така, защото съм от хората, които не понасят в последния момента да правят нещата. Това не означава, че няма да забравя нещо.Със сигурност ще има нещо подобно, просто се надявам да не ми се отрази на настроението.
Тук сега идва и моят въпрос. Ние искаме да подарим нещо на нашите кумуве. Обаче си поговорих с кумата и тя нещо ме мотае и не иска да ми даде предпожение какво да им вземем. Все пак е по-добре да му се зарадват. Рещихме ако не ни кажат нищо да им подарим един уикенд в спа хотел примерно. Само че ако вие прекрасни булки имате по-добро предложение с радост ще го чуя.
П.С. малък сантиментален подарък ще е това че ще прехвърлим видеото от тяхната сватба на флашка, за да могат да си го гледат, пък и да се посмеем  Mr. Green

Защо не си направите взаимен подарък и заедно да отидете на някаква почивка? С нашите бъдещи кумове го искаме това, но след сватбата ще трябва да пътуват за чужбина и май няма да ни се получи.. Но това е страхотен взаимен подарък Simple Smile

# 116
Аз вчера поръчах подаръка за нашите кумове - пастелна картина по тяхна снимка. Стискайте палци да стане добре!

# 117
Аз също постоянно мисля да не забравя нещо и най-вероятно ще има такова,ноо едва ли ще е фатално Wink  Моята рокля я купих началото на Февруари, обличала съм я 2 пъти от тогава и последния едвам я закопчах. Лошото е, че няма връзки за корекция и трябва да внимавам. Няколко дни преди сватбата ще я пробвам пак и дано всичко е ок.
За подарък на кумовете имаме голяма дилема. Те не са двойка. Питахме ги какво да им подарим, но и двамата казват само "спокойно" и нищо друго. Само, че има 2 седмици до сватбата и не ми е спокойно! Да не говорим,че и торта още не сме избрали... и направо почвам да се притеснявам доста

# 118
Sania07, ние сме в същото положение с кумовете. След дълго умуване и скачане от идея на идея, прочетохме в един сайт, че младоженците подарявали на кумувете ризи, хавлии и тем подобни и оттам ни хрумна да им купим по един луксозен халат+ някакво допълнение. Не знам дали ще ви се стори удачна идеята обаче, кумата не ми е проблем-за нея имам доста идеи, нооо кума  Rolling Eyes

# 119
Това с подаръка на кумувете е голяма дилема и за нас.
Накрая май ще поръчаме нещо по-банално - спален комплект, сервиз, нещо такова, но пък знам, че ще го ползват

Общи условия

Активация на акаунт