Сватба 2017 - IV част

• 58 174
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета,
Един бърз въпрос, не знам за тук ли е, но прерових всичко и в интернет и информация не намирам..   Simple Smile
Актуални цени на куверите в Монтесито?
 Hug

# 121
  • София
Sania да не те плаша, ама направо си закъснявате с тортата. Основният проблем, ако ще сте с голяма торта е стойката, защото ако е/ са заети за вашата дата няма как да ви направят и конкретната торта.  Simple Smile

# 122
Както казах подаръкът за кумовете е избран и поръчан, обаче кумата ни има рожден ден в деня след сватбата и аз изобщо не знам какво да й подарим. Някакви идеи??  Rolling Eyes

# 123
Poli и за мен кума е по-трудния за подарък, в краен случай ако не ни кажат нещо конкретно ще бъде някои от нещата, които ти споменаваш.
Sea, права си не се бях замисляла за това. Препоръчаха ми много една сладкарка. Мислех да е тя и бях спокойна, докато не направихме дегустация на тортата. Изобщо не ни хареса! Лошото е, че ни забави няколко седмици с дегустацията и за това попаднахме с тази ситуация. Сега ще ходим на 2 места да проверим и дано не е късно...

# 124
Ние с нашите кумове много се чудихме, но накрая всички единодушно се спряхме на почивка за четиримата. Те ще ни подарят това на нас и ние на тях, така хем ще си починем в края на лятото, хем ще ни останат спомени от нещо преживяно заедно.

# 125
Poli и за мен кума е по-трудния за подарък, в краен случай ако не ни кажат нещо конкретно ще бъде някои от нещата, които ти споменаваш.
Sea, права си не се бях замисляла за това. Препоръчаха ми много една сладкарка. Мислех да е тя и бях спокойна, докато не направихме дегустация на тортата. Изобщо не ни хареса! Лошото е, че ни забави няколко седмици с дегустацията и за това попаднахме с тази ситуация. Сега ще ходим на 2 места да проверим и дано не е късно...

Moже ли да споделиш за кой град и коя сладкарка става дума?  Wink

# 126
За Перник става въпрос. Едно цехче за торти и пасти. Жената се казва Жулиета

# 127
А я кажете, от къде си поръчахте бутилките за ракия ?

# 128
Аз си купих моите 50 броя от olx Simple Smile За инфо, още седи обявата 0,750л по 0,35лв. Единственото, което може да не ви хареса е това, че са зелени.

# 129
  • Sofia

Някакав склад беше до Илиянци, ако те интересува яе потърся точен адрес.

# 130
Моля те да потърсиш адреса. И на мен ми трябват. А с каква вместимост са бутилките?

# 131
Аз се отказах от халатите  Laughing
На кума ще подарим екшън камера, а на кумата комбинирахме няколко неща от Oysho.

# 132
  • Sofia
Моля те да потърсиш адреса. И на мен ми трябват. А с каква вместимост са бутилките?

Ето това са бутилките - като се сложат етикети стават добре. Предлагат и кашони, които помагат при ранзасяне понеже са разграфени:
http://www.zlatnatabachva.com/index.php/bg/produkti/%D0%B1%D1%83 … 750-%D0%BB-detail

http://www.zlatnatabachva.com/index.php/bg/kontakti/12-magazin-z … -bachva-gr-sofiya

# 133
Благодаря ти Simple Smile А тапи или капачки имат ли или се купуват отделно?

# 134
  • Sofia
Благодаря ти Simple Smile А тапи или капачки имат ли или се купуват отделно?

Имаха също и тапи - ние купихме по-стабилни, за да не се разлее нещо. Като сложихме етикети се получи красиво.

Общи условия

Активация на акаунт