Сватба 2017 - IV част

• 58 174
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Нашата сватба е на 22 септември и мислим юли да раздаваме покани.

Сега за подписването ще сме само с роднините и всички знаят, но поканите ще дадем чак сега, защото младоженецът беше в чужбина, а искаме да ги дадем лично.

# 181
Пък аз си мислех ,че май е рано за нашата - юли е.  Whistling Почваме  Mr. Green

# 182
  • London, UK
Аз исках да ги раздам около 6 месеца преди датата, защото много хора си планират почивките от рано. В крайна сметка не се получи, понеже не бяхме готови. Ще ги раздавам другата седмица когато се прибера в България, а сватбата е на 2 септември, така че има 4 месеца дотогава. Надявам се да е достатъчно, все пак на повечето хора сме казали още декември.

# 183
  • София
Според мен, колкото по-рано, толкова по-добре. Аз съм от планиращите хора и понякога имам планове ( резервирани почивки, екскурзии за месец напред)  Simple Smile А и лятото всеки е тръгнал на някъде, хубаво е ако не сте раздали поканите поне хората да знаят коя ще е датата.  Simple Smile

# 184
Като сте казали на хората по-рано и без покани ще дойдат. Разбира се тези,които имат желание.
На доста хора казахме и на другият ден си бяха купили самолетни билети. Разбира се и поканите ще им дадем или изпратим.

# 185
  • София
Да, важното е да знаят кога е.  Peace

# 186
Ние вече уведомихме всички гости лично или по телефона, тъй като поканите още не са готови, а наистина остава малко и точно лятото всеки планува отпуски, а тук и работи сезонно и е сложно.

Иначе нашите кумове не можем да ги ангажираме с много неща, тъй като не живеят в Бургас, но пък за сметка на това доста роднини и приятели се отзоваха с предложение за помощ, което още повече ме обнадеждава, че ще се справим в срок и всичко ще бъде окей. За компромиси сме готови в рамките на допустимото.

# 187
Привет на всички!
С радост се присъединявам към темата като бъдеща булка, която не живее в България и организира събитието от разстояние ( май сме мнозинство  Grinning ) Сватбата е на 11.06 и ще е в Бургас. Работя с агенция, още от миналата година, която трябва да организира цялостно събитието и за сега почти всичко е готово. Поканите бяха раздадени още преди 2 месеца и до 2-3 дни вече трябва да е ясна и точната бройка на гостите за да можем да организираме и аутлета в ресторанта. Вие на каква декорация ще заложите за младоженската маса?

# 188
  • София
Мацки, всичко сама организирах и то за по-малко от два месеца. Нямаше стрес, нямаше агенции.
Ще ви изненадам скоро Wink

# 189
Евала на хора като ва ни ла! Simple Smile

Бонбонка, кои ще са ти видеото и си джея за Бургас? Че аз вече започнах да се отчайвам.

# 190
Евала на хора като ва ни ла! Simple Smile

Бонбонка, кои ще са ти видеото и си джея за Бургас? Че аз вече започнах да се отчайвам.

Видео - Иво Вартанян , а диджеят ще от фирма DJ Service. Дж Иван Тодоров и Станислав Жеков, бяха заети за нашата дата още ноември миналата година, но ти можеш да попиташ дали са свободни за твоята. Много добри отзиви съм чувала за тях.  

# 191
Здравейте,

предстои ми сватба на 1.7.2017. Датата решихме и запазихме преди седмица.  Joy Знам, че е малко прибързано и се надявам да се справим. За момента имам запазена само дата и ресторант. Тази вечер най-вероятно ще уредя и фотографа. Притеснявам се за видео и ди джей, дали ще намеря читави за толкова кратко време, които разбира се да са свободни. От Бургас съм, ако някой случайно има някакви наблюдения за региона, ще се радвам да ги сподели.
Нашата сватба също ще в Бургас, спряхме се на дж Весo

# 192
Здравейте, момичета! Аз да се похваля - вчера бяхме в Асеновград с една от шаферките и вече си имам рокля, воал, чаши, бокал, свещи, украсено шампанско, бутониери и гривни за шаферките Simple Smile Само обувки и чанта не можах да си намеря... До сватбата остава вече по-малко от месец и хем започвам да се вълнувам, хем да се притеснявам дали всичко ще е наред  Flutter

# 193
  • София
Сладурки,
Ние приключихме, вече съм госпожа С. и само да кажа, че си платихме коктейл, халки и фотограф, и всичко излезе под 2 бона.
Тайната: колата е от приятели, цветята от кумата, фотографа ви прави отстъпка почти 50 %, защото сте познати Wink, видеооператорът ви подарява видеото, защото е гост Simple Smile, един от гостите поема сметката на бара, като добър жест на подарък, а приятелката ми направи тортата и пак подарък Wink)).
Ще споделя албумче като дойдат снимките. Гостите ни бяха 45 човека, направихме го в кафенето на Архитекта на Кракра и беше разкошно! А, роклята си я ших и излезе 290 лв, а аксесоарите 100. Значи няма и 2400 за всичко! Много сме доволни, че избрахме коктейл вариант, а не ресторант с "порции" 🌺💞🍸

# 194
Сладурки,
Ние приключихме, вече съм госпожа С. и само да кажа, че си платихме коктейл, халки и фотограф, и всичко излезе под 2 бона.
Тайната: колата е от приятели, цветята от кумата, фотографа ви прави отстъпка почти 50 %, защото сте познати Wink, видеооператорът ви подарява видеото, защото е гост Simple Smile, един от гостите поема сметката на бара, като добър жест на подарък, а приятелката ми направи тортата и пак подарък Wink)).
Ще споделя албумче като дойдат снимките. Гостите ни бяха 45 човека, направихме го в кафенето на Архитекта на Кракра и беше разкошно! А, роклята си я ших и излезе 290 лв, а аксесоарите 100. Значи няма и 2400 за всичко! Много сме доволни, че избрахме коктейл вариант, а не ресторант с "порции" 🌺💞🍸
Честито!
А колко часа беше коктелът? През цялато време прави ли стояхте и в тази връзка сама младежи ли бяхте?

Общи условия

Активация на акаунт