Сватба 2017 - IV част

• 58 183
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
При записване за дата ти трябват само двете л.к, от там ти дават необходимите документи. Медицинските се предоставят по-късно.
Датата записахме още през януари месец и съответно платихме таксата. Самият формуляр за да се попълни от доктор трябва да се купи от някъде. В повечето книжарници за документи ги продават, но бях до две такива и са свършили. Някой знае ли от къде мога да си ги набавя?

# 391
Момичета, и аз вече влизам в групата на госпожите!  Когато дойдоха да ме вземат ни валя страхотен дъжд и така чак докато влязохме в ритуалната. Роклята започна да ми се разпада още вкъщи, и стана черна в долната си част за нула време... Обаче на мен ми беше супер хубаво и превъзбудено, така че въобще не ми пукаше   Wink Като излязохме от ритуалната вече грееше слънце и фотосесията беше супер Simple Smile
После купона беше на 6, а до края на вечерта роклята ми вече приличаше на парцал, но както каза брат ми - и без това е за еднократна употреба Wink
През цялото време ми беше много спокойно и не се тревожете за нищо, само в ритуалната имах буца в гърлото, но когато съпруга ми забрави репликата, която трябваше да повтори на мен ми стана много смешно и се отпуснаха Simple Smile
На кратко имахме един наистина прекрасен и незабравим ден Simple Smile

# 392
Момичета, и аз вече влизам в групата на госпожите!  Когато дойдоха да ме вземат ни валя страхотен дъжд и така чак докато влязохме в ритуалната. Роклята започна да ми се разпада още вкъщи, и стана черна в долната си част за нула време... Обаче на мен ми беше супер хубаво и превъзбудено, така че въобще не ми пукаше   Wink Като излязохме от ритуалната вече грееше слънце и фотосесията беше супер Simple Smile
После купона беше на 6, а до края на вечерта роклята ми вече приличаше на парцал, но както каза брат ми - и без това е за еднократна употреба Wink
През цялото време ми беше много спокойно и не се тревожете за нищо, само в ритуалната имах буца в гърлото, но когато съпруга ми забрави репликата, която трябваше да повтори на мен ми стана много смешно и се отпуснаха Simple Smile
На кратко имахме един наистина прекрасен и незабравим ден Simple Smile
Честито! И моят мъж я забрави  Joy

# 393
  • София
Yorito, честито госпожо! Да сте много щастливи и винаги влюбени  Heart Eyes

Важното е булката да е щастлива и спокойна, другите някак се настройват по нея Wink

# 394
Каква реплика трябва да се повтаря? Мислех,че само трябва да кажем Да!  Laughing

# 395
Ние в Триадица повтаряхме речи. И докато аз си мислех как ако каже "Докато смъртта ви раздели" ще я реплиликирам, тя не го каза. А и на всичкото отгоре повтаряхме след нея - нещо като клетва и вричане. Ама мъжът ми се беше отнесъл и имаше преповторения  Joy

# 396
В един глас ли повтаряте?  Laughing

# 397
След нея, затова се и забравя като изръси изречение с двайсетина думи  Joy

# 398
  • София
Ееее, не е чак толкова страшно.

Длъчностното лице наставлява доста добре, но и да се разсеете и да объркате нещо не е проблем. Хем ще повторите за да сте сигурни в думите си Wink

Мен пък това, което ме изненада е, че шампанското уж да е украсено, а те го отвориха и наляха в чашите в задната стаичка и дори не го изнесоха в ритуалната зала  Laughing Така, че който няма да прави изнесен ритуал не трябва много да му трепери на украсата Wink

# 399
  • София
Ние си взехме бутилката от шампанското после и сега си ни стои на секцията.  Simple Smile

# 400
Със сигурност и нашата бутилка ще си вземем, аз изобщо не държах на кой знае колко украсена бутилка, но в Асеновград си намерихме една много красива, която ме плени  Mr. Green
В събота беше моминското ми парти, невероятна изненада за мен, като започнем от това, че като дата ми беше казано 16.06. Кумата ми, най-вече, но и приятелките ми, ММ и родителите ми са УНИКАЛНИ и бяха подготвили незабравима вечер за мен, изпълнена с мнооого изненади, емоционални моменти и смях. Това е вечер, която ще помня наистина цял живот, вече наистина се чувствам като булка и нямам търпение да дойде сватбата!  Heart Eyes
Не на последно място - честито на госпожите, здрав и щастлив семеен живот ви пожелавам!  bouquet

# 401
  • София
Кети, вашата дата коя беше?  Simple Smile

# 402
24.06,Еньовден, за мен е много хубав празник  Simple Smile

# 403
  • София
И ние сме на сватба точно тогава. Да знаеш, че и аз стискам палци за хубаво време.  Laughing Sunglasses

# 404
Честито на всички вече омъжени дами! Много щастлив семеен живот ви желая! И браво за добре преминалите сватби Peace

Общи условия

Активация на акаунт