Сватба 2017 - IV част

• 58 183
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
Сий, да не сте на нашата  Joy Шегувам се  Wink Благодаря ти  Hug дано не вали, но пък и да не е много горещо, че сега жегите не ми понасят.

# 406
  • София
Сий, да не сте на нашата  Joy Шегувам се  Wink Благодаря ти  Hug дано не вали, но пък и да не е много горещо, че сега жегите не ми понасят.

hahaha Със сигурност не сме, защото булката не говори български. Освен, ако ти не си всъщност младоженецът под прикритие.  Thinking Joy

# 407
 Joy Joy Joy това щеше да е интересно, особено като знам моя младоженец колко е "запален" на тема сватба (скоро започна да я сънува и се буди препотен  Mr. Green). А къде ще е сватбата, да не е на брата на ТМ?

# 408
  • София
Joy Joy Joy това щеше да е ингересно, особено като знам моя младоженец колко е "запален" на тема сватба (скоро започна да я сънува и се буди препотен  Mr. Green). А къде ще е сватбата, да не е на брата на ТМ?

Същата, в Пловдив ще е.  Simple Smile

# 409
Успех ти желая  Laughing Какво стана с подаръка?
Сега се сещам да питам и тук за идеи за изненада за кумата ни, която на 25.06 има рожден ден. Ще й купим подарък, разбира се, но след моминското парти, което ми устрои, ми се ще да й направим някаква изненада...

# 410
  • София
Не ми говори за подаръка... Сряда летим, още преговаряме.  Crazy Crazy Crazy Според ММ това не било сватба, а само подписване и иска  да им дадем повече пари юни, а сега нищо да не вземаме. Аз му казах, че е много невъзпитано да идем с празни ръце, ама то с козирог спори ли се.  ooooh! Та имаме около 48 часа да решим  какво ще правим.  Joy

# 411
 Joy не се спори, няма смисъл, аз съм козичка и се знам каква съм  Mr. Green И според мен за толкова близки хора е редно да има нещо друго освен пари, така че дано се пребориш все пак!

# 412
Дали ще е подписване или сватба за мен е все едно и също. Когато пък е близък човек и аз съм на мнение,че трябва подарък или пари.
Щом ще летиш си ограничена много от изборът на подарък. Хем да не е обемисто,хем разправия да избегнеш с митници.
В твоят случай вземи нещо като обем малко/напушва ме смях пишейки какво се изцепи моята кума/,а на сватбата пари Simple Smile. Ама с тези мъже на глава не се излиза. В крайна сметка ще компенсирате на сватбата.
Утре съм на проба не съм отслабнала,само да не съм качила.........

# 413
Девойки, я малко да събудим темата. Laughing Какво мислите за рокля екрю за кумата? Елегантна, сравнително семпла, по тялото, до коляното, но все пак един нюанс по-тъмна от на булката? Rolling Eyes Интересно ми е да чуя мненията ви. Simple Smile

# 414
  • London, UK
Според мен екрю е доста различен цвят от този на сватбена рокля, освен ако самата тя не е шампанско или екрю. Щом е къса и семпла не виждам проблем. Ако теб те притеснява може да я помолиш да сложи някакъв цветен аксесоар като например коланче/панделка.

# 415
Бюстието ми е шампанско, надолу - бял тюл. Simple Smile

# 416
  • London, UK
Тогава виждам какъв е проблема. И все пак смятам, че някакъв цветен аксесоар би помогнал доста. Пък и все пак твоята ще е дълга и предполагам не толкова семпла. Все пак, ако те притеснява говори с нея, вероятно може да избере друга рокля и би ти влязла в положението Simple Smile

# 417
Цвети, няма как да се сложи цветен аксесоар, просто роклята не го позволява - има набор на талията и детайли в горната част - всяко допълнително нещо в случая ще е кичозно. Освен това вече е дала 500 лв за нея, не е редно да искам да си купи друга. Аз леко намекнах, че не е особено приемливо и ще сме в една гама, но тя беше толкова радостна, че е открила перфектната Рокля, та май въобще не ме разбра. Laughing Възпитанието не ми позволява да кажа нещо повече, смятам, че хората трябва да са достатъчно деликатни сами да се сещат за такива неща. Чудя се само как ли ще изглеждаме една до друга - една по-пищна и една по-семпла булка. hahaha Здраве да е!

# 418
  • London, UK
Алиса, съчувствам ти. Хората понякога не се замислят за тези неща, поне не е бяла. 500 лева определено са доста за рокля и не върви да си взима друга. А както описваш роклята явно не е чак толкова семпла. Аз си представях нещо напълно изчистено над което може да се надгражда с аксесоари, но явно не е такъв случая. Не го мисли много, все пак гостите ще знаят, че ти си булката, няма как да не се открояваш Simple Smile

# 419
Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт