Сватба 2017 - IV част

• 58 183
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, и нашият празник премина миналата седмица, но още сме в еуфория от емоциите  Heart Eyes
Много беше хубаво и романтично, в ресторанта се получи страхотно парти 🎉 чак до 5 сутринта (не очаквах честно казано) и въобще сме много щастливи и доволни от събитието. Ще се опитам да кача снимка тук, но не съм сигурна, че ще успея  Joy

# 421
Здравейте момичета, аз съм прясно сгодена и може би ще организирам сватба през 2018г, но реших да се запиша във вашата тема, за да мога да събирам идеи. Simple Smile Всички сте минали през това и сигурно сте много ентусиазирани, можете да си представите, че вече имам разни идеи в главата, но все пак е хубаво да имаш нагледен пример и да получиш съвети от хора, вече минали по този път. Simple Smile

# 422
Бъдещи и настоящи госпожи Simple Smile  Обсъждахме ли някъде бельото за големия ден? Нямам предвид силиконови сутиени, а по-скоро нещо  , с което да изненадаме младоженеца след тържеството? Дайте съвет,че аз  нищо не намирам. Също и жартиера, аз още нямам ,  препоръчайте от къде да поръчам?

# 423
  • София
Алиса съжалявам, но за мен е проява на много лош вкус кумата да се появи в подобен цвят рокля, когато булката е в бяло.  Rolling Eyes

Момичета ние се завърнахме, започвам да ви разказвам за сватбата в Лондон :

Скрит текст:
Като изключим къде трябваше да спим нещата общо взето биваха, успяхме да видим това онова. О и полетът към България закъсня с 3 часа, но стига съм се оплаквала, а да ви разкажа за тържеството.  Grinning Направо нещата се случваха като на филм.  Laughing Общо с младоженците бяхме 12 човека, като имахме една кола, карана  от кума и трябваше да се предвижим до залата с нея, като кумът трябваше да се върне да ни вземе и другите две групи.  Laughing Сватбата беше от 11.00. Младоженците, кумът и родителите на младоженеца тръгнаха заедно към 10.00. Обаче се оказа, че имало неочакван ремонт и съответно страхотни задръствания. Кумата, сестрата и братовчедът на булката тръгнаха с автобус, защото нямаше да има време кумът да се върне за 3 път. При второто връщане се качваме ние, майката и лелята на булката. Става 10:50 в залата има само младоженци, липсват кумовете. Казали им, ако в 11 не са всички там, че няма да има сватба, понеже после трябва да ходят в друга зала длъжностните лица. Една приятелка на булката беше там и понеже не се знаеше, ще успее ли да паркира на време кумът ММ беше на косъм да кумува той.  hahaha Пристигаме ние, остават 5 минути, кумове няма. В този момент виждаме през прозорците как кумата тича боса, с обувки в ръце ( оказа се, че е слязла от автобуса и е бягала 2 спирки). В 11 викат младоженците в една стаичка и ги бавиха 20 минути, за което време и кумът вече пристигна. Не знам само защо даваха такъв зор. Rolling Eyes В самата зала младоженците бяха седнали в началото и към края им казаха да станат. Питаха дали някой в залата знае причина да не се оженят, това го бях гледала само по филмите.  hahaha Свидетелството за брак им го дадоха в плик. Интересно ми беше, че в него трябваше да се запишат годините им, трите имена на бащите им и дали са имали предишен брак. Нямаше шампанско в самата зала. След залата, отидохме в едно голямо фоайе, където си направиха много хубави снимки. Навън изкараха шампанско и френски макарони, в двора на залата имаше и фонтан на желанията.  Heart Eyes След това се разходихме малко по забележителностите, с ММ се отцепихме малко, ама не издържахме на влаченето на 10 човека и отидохме направо в ресторанта- кораб в Темза с гледка към London Eye. Беше много красиво.  Heart Eyes Изненада ме, че булката беше с рокля в кралско синьо, а кумата точно в екрю, същинска булка.  Laughing Даже след като и се наложи да бяга 2 спирки, всички я бъзикахме, че е булката беглец.  Mr. Green След ресторанта, отидохме у тях, ядохме торта, слушахме музика и така. Като цяло сватбата и празненството минаха добре. Сега чакаме голямото тържество на 24.06. А за подаръка - все пак им дадохме част от парите сега, което пак е по-добре от нищо. Ох и младоженците заминават за Тайланд утре - завиждам!!!  Mr. Green Mr. Green

# 424
Сеа, било е веселба и определено сте си изкарали незабравимо! Laughing
За другото - и за мен е лош вкус, но по думите й всички около нея й казват, че е невероятна, тя също е много въодушевена и щастлива, така че не знам какво мога да кажа или направя. Просто ще трябва да го преглътна и толкова.

# 425
Здравейте момичета, аз съм прясно сгодена и може би ще организирам сватба през 2018г, но реших да се запиша във вашата тема, за да мога да събирам идеи. Simple Smile Всички сте минали през това и сигурно сте много ентусиазирани, можете да си представите, че вече имам разни идеи в главата, но все пак е хубаво да имаш нагледен пример и да получиш съвети от хора, вече минали по този път. Simple Smile

И моята сватба ще е догодина, радвам се, че не съм единствена!  bouquet

sea.sea, забавлявах се много с твоя разказ, какво приключение само!

# 426
  • София
Радвам се, че съм ви развеселила.  Mr. Green

Алиса, разбирам те и сигурно роклята е прекрасна, ама защо не може да се сети, че не е подходяща за случая.  Rolling Eyes

# 427
Не знам, Сеа.. Но е факт, че не се сеща и ще трябва да се примиря. Поне е до коляното, така че определено ще бледнее до моята пищна, дълга рокля.
А днес видях снимка от сватба тези дни, на която една от гостенките беше с дълга, бяла, бухнала рокля, почти едно към едно с тази на булката. Потресох се!

# 428
  • София
Да, това винаги ме е потрисало и мен...

# 429
Момичета, това са ми поканите =>
Скрит текст:

а това е за ръцете на шаферките =>
Скрит текст:

Дано ви хареса Simple Smile. Сама си ги правя Simple Smile

# 430
Здравейте,

да изкажа и аз мнение за кумската рокля, тъй като бях в подобна ситуация. Нашата сватба ще е след по-малко от месец и една от девойките, която трудно си намира дрехи поради телосложението си ми заяви, че ще бъде с рокля от друг официален повод. Само като се сетих коя е роклята им стана лошо...дълга, права, бяла рокля с камъчетата по бюста. Опитах се да я разубедя, че не е редно да носи бяло на чужда сватба, защото носи лош късмет (това си го измислих в момента на шока хахаха). Та не знам какво ще реши в крайна сметка, но определено такъв случай с кумата би ме притеснил доста повече, тъй като тя постоянно ще е залепена до булката, а при мен ще е просто още един от гостите.

# 431
В моя случай хубавото е, че е къса и не е бяла, т.е. все пак моята рокля ще е по-светла. Laughing Здраве да е, нищо не можем да направим. Ти поне си й казала в прав текст, така че мисля, че ще е тотално неуважение, ако не се съобрази с желанието ти. Аз само намекнах, очаквайки отсрещната страна да се сети и ефектът беше нулев. Joy

# 432
Sea, голямо шоу е било, не смея да кажа повече, защото моята сватба предстои и да не предизвикам съдбата  Mr. Green но важното е, че накрая е било весело.
Тази вечер аз сънувах първия си (надявам се и последен) кошмар, свързан със сватбата. Когато се събудих и осъзнах, че тепърва предстои, просто ми олекна!  Mr. Green

# 433
Здравейте, момичета, не съм се включвала скоро. Само ви чета, да не изпускам Laughing При нас нещата са леко в застой понеже по-важните неща са свършени (поне така мисля). Вече си имам обувки и чанта, обувките ми се струват много удобни, дано да не се бъркам Joy Младоженецът каза, че ще се облича малко преди сватбата и не сме гледали дори какво има по магазините за него. Предстои ни 2ра среща с диджей, фото и видео, за да доуговорим програмата, мястото за фотосесията и разни такива детайли. Започнали сме с раздаването на поканите и най-важното, хората, които не са в България вече са ги получили. Нещо се замотах с бутониерите и лееко ме домързява да ги донаправя Laughing Май като цяло почти всичко е готово. Момичетата, чиито сватби минават, качвайте снимки да ви се радваме Hug

# 434
По въпроса за роклите:
Ако е бяла и подобна на булката - не ми е нормално, но да е бежава, къса или т.н. не би ми направило лошо впечатление. На нашата сватба имаше 2 или 3 момичета с подобни и чак им се кефих, защото и 2 от тях бяха го решили и с червени токчета Simple Smile
Мен пък като ни канят по сватби и все не ми се дават пари за нов тоалет. Предпочитам да ги дам на младоженците. Та така с братовчедките ми, с които сме много близки, имаме горе-долу еднаква структура и си въртим рокли за такива събития Grinning, а иначе си взимам елегантни рокли и без да чакам повод  Whistling

Кошмари за сватбата сънувах много преди събитието - че закъсняваме, че нямам рокля, че гостите не идват, че закъсваме с колата - доста си посънувах  hahaha, та на sea.sea разказа много ме позабавлява.

Общи условия

Активация на акаунт