Сватба 2017 - IV част

• 58 183
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, и моята сватба мина вече, наистина такъв момент заслужава всяка влюбена жена! Сватбата мина всичките ми очаквания, толкова красива и весела сватба беше! Нямаше гафове, въпреки голямото ми притеснение, в момента в който започна всичко бях най-спокойна и щастлива!
Две неща само не минаха според плановете ми -  снимки със семейството ми трябваше да има повече (което се оказа доста често срещано явление сред сватбите), и... на първата брачна нощ освен да си съблечеш неудобните дрехи и обувки, нищо друго не желаехме ( при все че бяха дала голяма сума пари за секси бельо), просто в 5 часа сутринта нямаш сили за нищо друго  Sad
Интересно ми е при вече госпожите, по план ли мина първата брачна нощ?  newsm78

# 436
 Laughing Laughing
Някой по-нагоре зададе въпрос за секси бельо под роклята, но само се посмях и си замълчах.
Аз не бях заложила толкова на вида, колкото на това да не ми се очертава нещо под роклята, защото беше по мен. И ние издържахме докъм 5-събух се, хвърлих роклята на дивана, развалих си кока, изтрих си грима и 4 минути по-късно съм заспала  Mr. Green

# 437
Смисълът на първата брачна нощ отдавнааа е отминал Joy hahaha.
Няма как просто от 12-13започват приготовлението на булката и да не си размазан. Моята е в петък и си зная акробатики в първата брачна нощ, абсурд hahaha hahaha.
Секси бельото е за меденият месец bowuu

# 438
  • София
Какво правят мъжът и жената в първата брачна нощ?

- Мъжът спи, а жената брои парите.  Joy hahaha

И ние нищо не сме правили, да не говорим, че в ранните часове на нощта ми дойде, въпреки че се наливах като луда с витамин ц.  Joy Не исках да пия хапчета за забавяне на цикъла, защото планирахме бебче скоро.  Simple Smile

# 439
На мен ми се пада да ми дойде точно на сватбата и не си представям какъв кошмар ще ми е с бялата рокля, така че ще се наложи да прибегна до хапчета. Проблемът, обаче, е, че ставам много нервна, докато ги пия /преди около 2 години пак ми се наложи веднъж заради морето/. И като добавим и стреса покрай сватбата, ще съм ураган от емоции! hahaha

# 440
По тази тема.. по принцип и на мен най-вероятно точно тогава трябва да ми дойде, но имайки впредвид колко нередовен ми е цикълът, нищо не се знае. Никак не ми се иска да имам такива притеснения точно на сватбата, че и след това...що за меден месец ще е ?! Joy А и се очертава да си попътуваме и ще бъде просто ужасно. Още го мисля този въпрос как ще стане..

# 441
  • София
И аз съм пила няколко пъти, не съм имала проблеми, но просто в онзи момент нямаше как да го направя. Та въобще не им вярвайте на тъпотиите за витамин ц.  hahaha поне на мен не помогна.  Laughing А меденият месец беше седмица след сватбата, така че не съм имала проблеми за там.  Grinning

# 442
Сеа, вит С със сигурност намалява кървенето, но няма как съвсем да спре. Simple Smile

# 443
  • София
Не да спре, казват, че помагало да се забави с няколко дни.  Peace

# 444
Ххахаха за първата брачна нощ , толкова бяхме изморени и едвам мърдахме в 6 сутринта , но се "папънахме" и малко мързеливичко правихме секс. Всеки пак е първа брачна нощ, трябва да се спазват традициите  Joy  няма да се излагаме я Simple Smile

# 445
Не да спре, казват, че помагало да се забави с няколко дни.  Peace
Нямах идея, но не намирам медицинско обяснение. Simple Smile

# 446
  • София
Ххахаха за първата брачна нощ , толкова бяхме изморени и едвам мърдахме в 6 сутринта , но се "папънахме" и малко мързеливичко правихме секс. Всеки пак е първа брачна нощ, трябва да се спазват традициите  Joy  няма да се излагаме я Simple Smile

По-скоро първа брачна сутрин.  Joy

# 447
Сутрин, нощ няма значение, имаше нещо първо брачно даже включващо и секс

Алис, няма такова обяснение ,защото е чист мит.

# 448
Момичета,от нерви може и да ви закъснее. При мен така се получи,но и моят не е от редовните.
Ако имах опасения за цикъл на меденият месец бих взела хапче.Веднъж не е проблем.

# 449
Моят идва като по швейцарски часовник и няма шанс да го излъжа. Така че ще гълтам хапове и ще беснея /тая хормонална бомба никак не ми се отразява добре hahaha/!

Общи условия

Активация на акаунт