Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с проблемна ситуация с шаферка?
Има ли булки от Добрич?
Колко алкохол ще е необходим за сватбата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с проблемна ситуация с шаферка?
-
Има ли булки от Добрич?
-
Колко алкохол ще е необходим за сватбата?
Количеството алкохол, необходимо за сватбата, зависи от броя на гостите, техните предпочитания и организацията на събитието. В публикациите се споменава, че ще има 8 души на маса и бутилките няма да стоят по масите. Решението за закупуване на бутилиран алкохол е взето, като ракията ще бъде домашна, а другите напитки - бутилирани с бандерол.
-
Как да направя процеса на подготовка за сватбата по-лесен?
-
Как да избера фотограф и видеооператор за сватбата?
.
. Голям смях падна,защото се колебаехме между два манастира. В единият манастир не даваха роднина да е кръстник,а в другия даже препоръчително да е роднина. Решиха ни изборът на манастир много лесно.
Цените въобще не съм коментирала.Когато попитах за съкратено меню, което може да се направи за 60 човека ми изпратиха една оферта.Мога да я потърся. Ако я намеря ще я кача. За ресторант Хоризонт - звънях и звънях и успях да се свържа само с хотела, които всеки път ми казваха тел. номер на ресторанта и никой не ми вдигаше. Тъкмо бях решила да ходя до там и се срещнах с една позната,която ми каза че присъствала на сватба там и ми се оплака от жагата вътре в залата. Каза ми че не им пуснали климатиците. Дали е истина или не, не знам. Но ние си намерихме нашето място междувременно.