Сватба 2017 - IV част

• 58 174
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,

до моята сватба остава седмица и 1 ден и впредвид, че я организираме от по-малко от месец и без агенция, трагедията е пълна. Grinning Постоянно изскачат някакви неща и въпреки, че доста направихме имам чувството, че нищо не сме организирали още. Като започна от това, че младоженеца още няма риза и вратовръзка, не сме си избрали песен и има още какво да се прави по декорацията на някои неща...просто ще е живо чудо, ако минем без големи гафове. Grinning
Попрочетох за букета, аз ще имам два като този, който ще нося ще е от ествествени цветя в тоновете на сватбата. Него съм го поверила на кумата, като все пак и аз говорих с жената от магазина да знае горе долу какво искам. Вторият букет ще е за хвърлянето като него го прави свекървата. Доста наподобява на тези от сватбените магазини и като цена излезе наполовина, но това ако има кой да се занимава и да ви угажда.
Стискайте палци да не се изложим много с тази кратка организация.

# 541
Ехаааа, на това му се казва ентусиазъм за подготовка, само за месец! Grinning Адмирации! Simple Smile За кой град става въпрос и за колко души гости?

# 542
  • София
Ако ви остават само вратовръзка и песен, направо сте супер.  Laughing

Cloe къде бяхте на меден месец, ако не е тайна?

Аз имах един букет и после го подарих на момичето, което го хвана.  Simple Smile Бях на сватба, на която вместо жартиер имаше вратовръзка ( между другото и при нас беше така  Mr. Green) После младоженецът ходи да си я иска обратно, на мен това ми се видя доста как да кажа - тъпо Laughing и за това ние направихме специална вратовръзка за хвърлянето само с наши снимки и я подарихме на кума, който я хвана.  Grinning

# 543
  • Wonderland
Момичета,имам нужда от помощ....остава горе долу около месец до сватбата, аз още не съм се спряла на гримьор и се лутам и незнам на кого да се обадя.Сватбата е в София,има ли някой който може да ми препоръча гримьор!? #Crazy #Crazy #Crazy

# 544
  • London, UK
Аз ще съм с Боряна Стефанова (Bobi's Makeup). Аз останах много доволна от пробния грим и бих я препоръчала. Ако искаш погледни темата за грим и прическа за сватба, там повече е писано.

# 545
Sea,бяхме в Будапеща и Прага Simple Smile. Страхотни градове,с много богата история и забележителности. Чак болно ми става 500 год турско робство,а през това врема хората са строили и сътворявали история. С една дума ей го е къде е......
В Будапеща многооооо чисто явно са и такива като нация. Толкова много неща не успяхме да разгледам,че беше адска жега.
Прага и тя красива,величествена,но бълана с туристити. С две думи повод да се върнем пак.
На ден извървявахме по 11 км,въпреки ползването на такси и градски транспорт.
Браво за един месец подготовка за сватбата. Съвет ще мен ще ви надуя главите. Раздавайте от ангажиментите на роднини. За един месец си се стегнала,адреналинът е висок. Само да мине сватбата ще капнеш. В буквалният смисъл ще си плазмодии. Изпитах го на гърба си.
Явно моята истинска почивка ще е от вторник на средиземноморието Joy Joy Joy.
За грим препоръчвам Надя Сивкова. Пиша и в Красива мама и в темата за грим мацка,гримираща се перфектно я ползва за официални събития.
http://makeupbynadya.com/,
https://m.facebook.com/NadyaSivkovaMakeUp/?locale2=bg_BG.
Много е мила и работи с висок клас козметика. Гримът ми не беше мръднал,въпреки лудите танци.

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 16:03 от cloè

# 546
  • София
Да, особено в Прага е много хубаво. Ние бяхме юли 2015 г, първият ден умряхме от жега, едвам дишахме, на следващия бяхме с връхни дрехи.  Crazy

# 547
ето тук е листът с препоръчани гримьори в София: http://nmitev.com/blog/професионален-сватбен-грим/ в неделя съм на грим по препоръка от приятелка, но Ивайло Андреев ми хареса. снимките му преди и и след са много добри и не те прави на бухал с черното като неуспешният ми пръв опит за намиране на гримьорка.

# 548
Не са само ризата и песента за съжаление... Grinning Днес чакам да ми доставят бутилките за вино и ракия. Етикетите им вече са разпечатани и чакат да бъдат залепени и съответно бутилките напълнени. Grinning Чашите ни са все още просто две голи чаши, трябва да мисля как ще ги декорирам и късметчетата ще си правя сама. Иначе по мен всичко е готово, единствено бельо трябва да си купя. И на пробни грим и прически ходих, направо не мога да повярвам колко съм ефективна под натиск, защото подготовката е комбинирана с 10 часов работен ден и писане на дипломна работа  Joy
Иначе сватбата ще е в Бургас, а гостите са около 100 човека. Отказахме се от подаръчета за гостите поради липса на време. Имам и доста дребни неща да оправям като табелки за масите например.
Жартиера и букета ще са ми от кумата, така че за тях не се притеснявам, но все пак вече започва да ми става леко нервно.

# 549
Много ми е интересно вашите кумове какви ангажименти поеха за сватбата?
Моите се бяха покрили и чак като се прибрах май месец се видях с кумата.
Направими странно впечатление, първо забравила,че има среща с мен. Закъсня с 45 мин. постоянно се оплакваше от колко много работа има. Прибирайки се ми спомена за внезапна смърт на сестрата на кума януари месец. Можеше да ми каже, щях да я разбера и дори да ми откаже.
За помощ не ме и попита даже дет се вика от кумова срама hahaha. Реших,че няма да я ангажирам с нищо. Все пак това е огромна загуба и болка. В деня преди сватбата ме пита в колко да са в Ритуалната зала и точка.
Споменавала съм,че от както моят мъж разбра,че кумове може да са и чужденци много искаше да е негов приятел кума.
Аз виждайки незаинтересоваността на кумовете казах:"Не,те остават на тяхното ниво няма да падна."
Сега кумата ме залива със съобщение като се приберем да се видим да разкажем за медения месец.....
Е,аз ли съм луда...... Покрай сватбата понеже има ангажименти не ме търсиш,а сега.....
За това питам каква роля изиграха те при вас.
Да не кажа,че DJ Стоян идва и ме пита дали ще има  кумова реч и аз вдигам рамене. Казах му изпусни нищо не са ми казали ще има или няма. Кумата знае,че трябва да превеждам за чуждестранните гости.

# 550
  • София
pgeober, евала за бързата и стриктна организация!  Peace Наистина се опитай да делегираш задачи щом нямате време. Правенето на късметчета за хвърляне ми се струва само излишен стрес, има и бюджетни варианти ако това е проблемът.

cloè, най-вероятно още я държи емоцията от сватбата, а преди това да е осъзнавала много какво предстои. Здрави да сте пък другото са дреболии  Hug

Аз букет не бих си правила сама, не съм сръчна, а и ще ме е страх дали ще се получи добре.
Моят ще струва 110 лева - различни божурени и обикновени рози и зелении, не помня вече какво обяснявах  Laughing

Кумовете не се натискаха много да помагат, но накрая ги хванах и се разбрахме за задачките. Най-вече ритуали обсъдихме и какво ще се покрие от тях. Аз като бях кума булката ме остави сама да й купя чашите и букета, но на мен ми се иска аз да ги избера и не бих го делегирала.

Аз също ще съм с Боряна Стефанова, Иво Андреев ми беше вторият избор  Peace

Обадиха ми се, че роклята ми е готова, а нямам време да ида да си я видя  Rolling Eyes Трябва да поръчам воал, че и за него ще се чака месец.

Онзи ден взех 1200 разпечатани снимки от изписването, 6 комплекта по 200 и тия дни само сортирам и подреждам. Подарихме на бабите вече, много се зарадваха, нали си нямат смартфони да си гледат. Предвидили сме и за родителите и за кумовете и всики си ги чакат с нетърпение, голяма емоция се оказа това  Heart Eyes

# 551
  • София
Лаленце " разписването" ли си имала предвид?

Аз избрах кумата - моя много добра приятелка, ММ избра кума - негов приятел. Понеже кумата живее в чужбина с кума се запознаха на сватбата.  Laughing Въобще не сме ги ангажирали с нищо, но кумата ни даде парите за чашите и букета, понеже много държеше.  Simple Smile В момента мисля, че ми се сърди, тя е много дребнава и лесно се сърди, защото не я поканихме за кръстница на детето. Ние не ги спазваме тези неща и ММ си беше избрал кръстник, за който аз нямах нищо против. С кума повече комуникираме.  Simple Smile

# 552
  • София
Подписването, да  Laughing Дано ни е на късмет грешката Wink

А коментирали ли сте с нея въпроса са кръсника? И аз не съм сигурна дали кумовете бига били кръстници на децата ни  newsm78

# 553
  • София
Подписването, да  Laughing Дано ни е на късмет грешката Wink

А коментирали ли сте с нея въпроса са кръсника? И аз не съм сигурна дали кумовете бига били кръстници на децата ни  newsm78

Дано.  Hug

Ами намеквала съм, че вероятно ще е друг човек.  Rolling Eyes Ние си ги поканихме нея и мъжът и на кръщенето, но казаха, че няма да могат, дали наистина е било така или са били сърдити, не съм сигурна.  Rolling Eyes

# 554
Момичета,просто ми беше любопитно, над тези нещата съм. Това,че въобще не се заинтересуваха имам ли помощ или не,а организирах от чужбина.
Звучи грозно,но просто изпълниха тази роля и точка. Не искам да изпадам в подробности за други нейни неуместни изцепки. Даже и обиждащи ме.....
В нашият случай трябваше да мисля,по-рано и наистина двойката да са приятели от чужбина все пак не живеем в Бг.
Аз държа на символиката на кума и кумата,но здраве да е.....
И се присетих за темата,в която  кумата се оплакваше,че едва ли не на Луната иска да бъде качена булката.
Е,прибирам се за 3 дни познайте точно на нея ли ще се обадя?!

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 21:51 от cloè

Общи условия

Активация на акаунт