Сватба 2017 - IV част

• 58 174
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
Sea, грешката е моя. Сега се сетих. Това е сватбата, на която ходихте в чужбина, а сега ще е провеждането й и в България, нали? Леко съм се отплеснала Joy
P.S. Карастрофа, много добре казано!

# 526
  • София
Точно така.  Simple Smile

# 527
Катастрофа  Heart Eyes  bouquet

# 528
  • София
M0n17y, ние сме края на септември и уж има време, но имаме още доста дреболийки да нагласим. Покани не сме и избрали даже, камо ли да поръчаме и да раздаваме. Онзи ден направихме фб група и поканихме всичките си приятели за да сме сигурни, че няма да изпуснем някой да забегне на почивка. Те си знаеха дататата де, но все пак... Имаме да купим костюм на младоженеца, да изберем бутониери, подаръчета за гости (най-големият ми ад), печатните материали, торта, меню... Някак след като мина подписването се успокоих  Laughing

Аз не мога да определя как точно съм разбрала, че той е "Той". Усетих си го.

# 529
  • София
Защо ад, Лаленце? Не може да се спрете на нещо ли?  Simple Smile

# 530
  • София
Ами оказвам се доста взискателна  Laughing
Хем ми се иска да е нещо практично, хем да е красиво и естетическо, хем да се хареса на максимален брой гости и хем да е на разумна цена.

Последно си мислех за книгоразделители и пакетчета със семена. Ще се похваля като го измислим Simple Smile

# 531
И аз още ме съм готова с поканите. Свадбата е на 16.09 . И имам чуството че закаснях малко с поканите . Сигорно до края на седмицата ще са готови . Избрах видео оператори. Имам фотограф -Андон Андонов от гр . Ахтопол. За дж. Преговарме с дж. Данчо от Сливен.и аз не съм готова с подараците за гостите. Имам лек дилема . Иначе за булките който ще украсяват сами - в али експрес има мн яки химикалки за подписването ,вазглавнички За халки и тн .
Единственото което е проблем за сега е ТОРТАТА. Немога да намера подходяща сладкарница да ми дпстави тортата от Бургас без да ми съдере кожата.

# 532
сама букет няма да правя... да го гледам после на всичките снимки до края на живота ми ... не мерси. букета ще ми е 80, но съм ок т.к. имам доста изисквания за букета, и те ще ги покрият. при мен е цялостна декорация - букети за мен, за шаферките, цветя за косата ми, за рекорация на църквата, за колата на ММ, и всичкото в една и съща гама.

за съжаление като те чуят по цветарските магазини че искаш сватбен букет, още преди да са доизслушали какво им казваш и 120лв. едни даже ми предлагаха един мега малък микрофон от евтините рози за 140лв. препоръчвам горещо да се разгледат цените на различните цветя в няколко магазина и тогава да се пита за сватбен букет. и освен това - да се разгледат снимки на букети и какво би ти харесало като форма, като големина на цветята... трябва си декоратор, флорист или поне някой, който разбира от съчетание на цветята.

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 09:34 от Golden Heart

# 533
Моят букет не беше скъп  Simple Smile. Освен с декорацията го съобразих и с роклята.
Понеже роклята ми беше пищна,букета го избрах семпъл.
По принцип е така чуят ли сватба и цените скачат.

# 534
Oт сватбената агенция в офертата са ни писали между 100 и 200 лева.
Та толкова ще да е.  bouquet

# 535
  • София
На мен ми допада идеята за книгоразделител, но семената няма да има какво да ги правя, и 100 % ще има такива, които много повече биха се зарадвали на семената.  Simple Smile

Скрит текст:
Оф, при нас ново 20... Свекър ми има проблем напоследък с теченето на кръв от носа, тече му по няколко пъти на ден и не могат да разберат къде е проблемът. Влиза в болница, излиза, сега пак е влязъл и са му забранили да идва на сватбата.  Confused Представям си колко им е гадно на всички.  Confused

# 536
Golden Heart
Цитат
сама букет няма да правя... да го гледам после на всичките снимки до края на живота ми ... не мерси.
Аз пък моя колкото повече си го гледам, толкова повече му се радвам колко добре ми се получи  Mr. Green и сигурно в магазина щяха да ми вземат повечко от 80лв., защото  беше с божури, за които трябвало да играят на търг в Холандия, за да ми ги продадат по 15лв./бр., а и имах виждане, което надали щяха да изпълнят.

# 537
Аз пък моя колкото повече си го гледам, толкова повече му се радвам колко добре ми се получи  Mr. Green и сигурно в магазина щяха да ми вземат повечко от 80лв., защото  беше с божури, за които трябвало да играят на търг в Холандия, за да ми ги продадат по 15лв./бр., а и имах виждане, което надали щяха да изпълнят.

Сподели снимка, моля! bouquet

# 538
Няма да споделям снимка, показвала съм се в цялостен вид след сватбата по-назад в темата, а и още не са ни готови "фотографските" снимки., а и това че аз си го харесвам, не значи че трябва и вие да го харесвате.
Не го казах, за да се хваля по някакъв начин, по-скоро обръщението ми бе към Golden Heart да не бъде толкова критична, че това че букетът не струва дру/трицифрена сума и не е правен от цветар, не значи че прилича на метла  Wink

# 539
В темата видях доста сръчни момичета. Не виждам нищо лошо и момичето само да си направи букета.
Вече е пълно с толкова идеи и информация в интернет,че на човек му остава да знае какво иска.
Връщайки се назад незная дали не бих потърсила агенция. От разстояние нямаше да е лесно да имам обективно и реална представа за наистина добри.
Предпочетох,да си спестя ядове с тях. И да съм си виновна сама hahaha Joy.
Уморително е много. Днес се прибираме от меденият месец и хич не си починах Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт