Сватба 2017 - IV част

• 58 174
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
а как разбрахте, че това е вашият човек и не правите най- голямата грешка? Аз напоследък имам известни колебания, а не ми остава много време до сватбата...

# 511
Колко време ти остава до сватбата? Не е на добре работата.. Защо имаш съмнения? Колебаеш се в любовта си, в неговата любов или нещо друго? Кое точно те притеснява?

# 512
Имаш ли съмнения, значи наистина не е на добре работата. Но от друга страна всеки си задава този въпрос за всичко - това ли е правилният избор? Отговори си на въпросите на Алиса и ще ти се избистри.
П.П. Само да знаеш какъв купон е на сватба, когато си главно действащо лице  Joy

# 513
Никога нищо не се знае със сигурност Simple Smile. Макар и да ме нахокате сега Simple Smile.
Важна стъпка е и от една страна е разбираемо да ти мине тази мисъл.
Страшно става,ако постоянно мислиш за това.
Може и от нерви и стрес да ти минава тази мисъл.
Ако не скочиш в дълбокото, никога няма да разбереш той ли е човека......
Така написано без разяснения само гадаем.
Да няма друг човек до теб....  Да не е връзка по навик и това да е очакваният край-начало за всички.

# 514
  • София
Защо някой да те хока cloe, точно така си е. Peace

Леле, момичета, ще откача.  Crazy Искам тази сватба да минава по-бързо вече. Братът на ММ е с хиляди претенции за всичко, ама ММ е виновен, че му угажда за всяко нещо.  Crossing Arms Няма да си спим в апартамента, защото ще настаняват родата от чужбина там, направо не съм на себе си от яд, нашата кола им трябвала ( въобще не знам за колко време) , че тяхната няма климатик.ААааа  #Cussing out Изпокарах се сериозно с ММ. Съжалявам, че ви мрънкам, ама поне да ми олекне малко Crossing Arms

# 515
Sea,доколкото си спомням имате малко детенце. Как така вие ще се местите, да си резервират хотел чуждестранните гости.
И кола под наем да си вземат.
Лудо и нагло е с малко дете да се съобразявате с тях,а не обратното!
Както казва баба пробвай с леката и меката. Поговори с мъжа ти, обясни,че с малко дете не е удобно да се местите и да сте без кола. Прикоткай го.
Ако и тогава не разбира му го кажи директно.
Много е трудно от опит зная. Аз съм с рогата напред и хиляди пъти баба и мама ми повтарят,че греша. Ама характер....

# 516
  • София
Бебето ще спи при майка ми, ние ще останем в къщата на баща ми, която е на около 15 км от Пловдив. Вариант винаги ще намеря, но не е там въпросът.

За колите - ще ги разменяме.  ooooh!

Абсолютно мъжът ми е виновен, (която още не се е омъжила да не се омъжва за козирог.  Naughty Mr. Green ). В крайна сметка човекът си пита и всичко му се разрешава. Не знам как може така да им се свиди за хотел наистина - имаха меден месец в Азия, сега ще имат и в Европа...

Скрит текст:
Той принципно, откакто отиде да живее в чужбина всички само се въртят около него като си дойде, като някой принц е, а сега покрай сватбата да не ви разправям. Имахме 2015 г скандал с техните, ама ММ тогава не се даде, че сме си отишли на планираната ни  от месеци почивка, вместо да отидем да го видим него. Имаше коментари как той би дошъл на нашата сватба, а ние не сме били отишли да го видим само 3 м след предното му идване.  Crazy Човек би си помисли, че живее в Австралия и си идва веднъж на 5 г...  ooooh! Аз че не го харесвам - не го харесвам, ама това дондуркане вече ми идва в повече... #Cussing out

# 517
Еее, доста нагло.. Чак да се изнасяте от вас заради чужди хора и да им давате колата си, малко в повече идва. Но щом мъжът ти е съгласен и вече е обещал и поел ангажимент, няма много какво да се направи, най-много да се изпокарате. Sad Поговорете и намерете решение, Сеа.

# 518
Много неприятна история наистина..И точно преди сватбата, аз най-вероятно щях да изтрещя съвсем. Не стигат другите притеснения и нерви, ами и от собствения си дом да се изнасяш Crossing Arms
Аз пък започвам вече да се притеснявам, но не от самата сватба, а от това, че изобщо не ми е притеснено за нея Joy Не е нормално, по принцип съм много премисляща нещата, обичам всичко да е готово предварително, планувано... а сега ooooh! Просто не знам какво ми става, страшно лежерно го давам, не са ми готови дори всички покани (съответно не са и раздадени всички), бутониерите са на половина, а аз имам желязното спокойствие все едно всичко ми е наред и готово. Трябва някак да се стегна, защото остават кажи-речи 2мес., а особено през лятото направо ще отлети времето.  Септемврийските булки, накъде сте с приготовленията? newsm78

# 519
  • София
Момичета, то ние няма да се изнасяме реално, защото не живеем там, живеем си в София, но апартаментът е наш и го използваме за пренощуване като сме в Пловдив, но този път няма да имаме тази опция. Не ми е проблем, че други хора ще спят там, нямаме кой знае какви вещи, проблемът ми е, че аз няма да спя там.  Mr. Green

Той даже си плаче за ремонт, много неща имат да му се оправят, банята най-вече, аз лично не бих си поканила гости там. Има проблем и с някои контакти. Другият месец ще започваме ремонт.

И най-много се дразня, че всеки ден изскача нещо ново и до събота наистина не знам какво да очаквам...  #Shocked

Мони, ако всички гости знаят за датата и мястото, не е толкова голям проблем, ако нямат покани още.  Simple Smile Иначе много ти завиждам на спокойствието.  Joy

# 520
Sea, хич не е за завиждане Laughing Като се знам каква съм.. в последния момент много ще се шашна и ще изпадна в паника, че нещата не са готови. А за апартамента, така по-бива. Аз мислих, че си живеете там. Не че е готино и в този случай, но е по-приемливо. Гледай да избегнеш нервите преди събитието доколкото е възможно. Peace

# 521
Много неприятна история наистина..И точно преди сватбата, аз най-вероятно щях да изтрещя съвсем. Не стигат другите притеснения и нерви, ами и от собствения си дом да се изнасяш Crossing Arms
Аз пък започвам вече да се притеснявам, но не от самата сватба, а от това, че изобщо не ми е притеснено за нея Joy Не е нормално, по принцип съм много премисляща нещата, обичам всичко да е готово предварително, планувано... а сега ooooh! Просто не знам какво ми става, страшно лежерно го давам, не са ми готови дори всички покани (съответно не са и раздадени всички), бутониерите са на половина, а аз имам желязното спокойствие все едно всичко ми е наред и готово. Трябва някак да се стегна, защото остават кажи-речи 2мес., а особено през лятото направо ще отлети времето.  Септемврийските булки, накъде сте с приготовленията? newsm78
Това не е нейната сватба.

# 522
Моя грешка. Не съм разбрала Rolling Eyes

# 523
  • София
Съжалявам за объркването, просто много пъти съм споменавала за тази сватба и за това не съм го написала директно.  Hug

# 524
а как разбрахте, че това е вашият човек и не правите най- голямата грешка? Аз напоследък имам известни колебания, а не ми остава много време до сватбата...

Аз мисля, че всеки човек все някога си задава въпроси от този тип. Но отговора на въпроса го знаеш само ти. Какво е важно за теб, какво търсиш в отсрешния, с какво можеш да правиш компромиси, и т.н.
Ако за едни е важно примерно партньора да изглежда добре визуално и да е с атлетично тяло, за друг може финансовата независимост да е по-важна. За трети душевността. За четвърти секса.
Та съвета ми е да си събереш мислите и да си зададеш въпроса: Какво искам аз от човека насреща? Може ли човека до мен да ми предложи това, което аз искам? Има ли неща, с които можеш да направиш компромис? Има ли качества, които компенсират недостатъците?

Но да не забравяваме и да попитаме себе си Какво давам аз на другия? Приема ли моите недостатъци? Допълваме ли се взаимно?

Не пропускай факта, че никой не е съвършен. Тревата не винаги е по-зелена в двора на комшията.
Също така в една връзка нещата никога не са 50 на 50. Колкото даваш толкова и да получаваш. Моя опит ми е показал, че днес аз имам повече търпение, утре партньора. Та в крайна сметка в повечето случаи се постига баланс.

Как знам, че моя човек е моят човек?
Да започна малко шеговито. Нумероложка ми го каза, че ни е писано да сме заедно. Като споделих това с приятелка тя ми каза, не ти трябва нумероложка, и аз щях да ти кажа същото. То си личи от сателит в космоса, каза приятелката ми.

Сега по-сериозно. Знам, че това е човека, тъй като той ме кара да се чувствам цяла. Прави ме по-добър човек. Знае кои струни на душата ми да опъне, за да изкара най-доброто от мен. Вярва в мен, когато дори аз не вярвам в себе си. Може да ме накара да се усмихна, независимо колко тежък ден съм имала. Приема ме, такава каквато съм. Казва ми, че съм красива, дори когато съм качила 20 килограма и имам предменструални пъпки по лицето.

Аз вярвам, че една жена е такава, каквато мъжът до нея я провокира да бъде. Бившият ми изваждаше на яве най-лошото от мен. Днес, мъжът до мен ме превръща в една по-добра версия на себе си.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт