Сватба 2017 - IV част

• 58 173
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Много странно да не известиш младоженците, когато си тръгваш от сватбата.
Аз пък се чудя как да си дам магнитите на гостите. По един на двойка или свободен електрон са и точно заради това ще се наложи да имам тейбъл картички с имената на гостите. Смятам да сложа по един магнит при всяка дама.
За подаръците също имам колебания как да ги получим. Няма да имам уелкъм дринк, не искам и по масите да обикалям. И фоайето ни не е подходящо за приемане на поздравленията там, преди да влезем вътре, и съм в страшна чуденка. Преди мислех да ни поздравяват с пълните чаши в ресторанта, т.е. гостите да идват при нас, сега обаче не ми се струва толкова добра идея. Помагайте с идеи, ако ви хрумва нещо. Simple Smile
Алиса, аз лично предпочитам всеки гост да си има отделно подаръче.
Не знам къде ще ви е сватбата и как точно сте организирали нещата. Но може преди да влезете в ресторанта, хората да минат да ви поздравят и острани на една маса да ви е кутията, където да оставят подаръците.
При нас така беше и нямаше нужда да се казва къде какво да сложат. Първият гост като мине и като остави плика в кутията, всички после го последват.

# 586
И аз ще имам за всеки гост. Реших го преди няколко дни. На мъжете от двойка - по магнит, а на жените - ветрило. На свободните електрони - жени - и двете.  Simple Smile

# 587
И аз ще имам за всеки гост. Реших го преди няколко дни. На мъжете от двойка - по магнит, а на жените - ветрило. На свободните електрони - жени - и двете.  Simple Smile
Хубави подаръчета си избрала. Нашите бяха големи шоколадови бонбони във формата на сърца, с пълнеж. Гостите луднаха по тях. Simple Smile

# 588
Ветрилото е чудесна идея, Алиса, поздравления за идеята  bouquet

# 589
Ветрилото е чудесна идея, Алиса, поздравления за идеята  bouquet
Благодаря, Айси! bouquet Не е моя идеята, но реших, че предвид жегите в момента, е много практичен подарък! Joy

# 590
Ветрилото е чудесна идея, Алиса, поздравления за идеята  bouquet
Благодаря, Айси! bouquet Не е моя идеята, но реших, че предвид жегите в момента, е много практичен подарък! Joy
Да, така е, аз мислех да взема ветрила за изнесения ритуал, но не беше толкова топло и затова не го направих. Харесвам практичните  и красиви неща, а ветрилото е такова.
За подаръци за гостите исках магнити или нещо сладко за ядене и като видях тези бонбони, се влюбих в тях. Доста бързо го реших. Един приятел се шегува, че подаръкът не е успял да събере прах у тях. Simple Smile

# 591
  • София
Веднъж бяхме на сватба през август и след подписването в  залата, младоженците се бяха погрижили да има минерална вода за гостите, това беше една от най-добрите идеи за лятна сватба, които съм виждала.  Grinning

# 592
Веднъж бяхме на сватба през август и след подписването в  залата, младоженците се бяха погрижили да има минерална вода за гостите, това беше една от най-добрите идеи за лятна сватба, които съм виждала.  Grinning
Sea.sea, да това е хубава идея, при нас също имаше възможност всеки да си вземе от бара каквото пожелае за пиене. Исках гостите да се чувстват максимално добре.
А на една сватба, на която бях, на ритуала имаше големи вентилатори с вода и беше доста освежаващо за гостите, в средата на юли беше страшна жега.

# 593
Всеки път като пиша, темата замира...  Joy
Ама не го приемам лично де.

Аз вече имам официално дата за сватбата за 2018. Резервирала съм ресторант и локация.
Днес рязко смених посоката и както бях решила да работя с една агенция преди няколко седмици... тази седмица си направих малко проучване и се спрях на друга!
Избрах си и фотографи, говорила съм вече с тях.  bouquet След 3 седмици като сме в България, ще се видим и ще ги капарирам.

Новата сватбена агенция е Пертито от Варна, сватбата ни ще е на Блексирама, днес получих подтвърждение, че са ми получили капарото. Hug

Въпроса е, кой DJ от тези на Пертито да избера? Някой има ли наблюдения?

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 23:17 от KaтастроФа

# 594
Катастрофа, честита официална дата, ще се включиш и в Сватба 2018 Simple Smile За съжаление не мога да съм полезна със съвет за DJ, но желая успех и гладко протичане на организацията  Hug

# 595
Катастрофа,поздравления bouquet. Ако не е тайна коя дата си избра?
Браво,виждам,че доста от основните неща си организирала.
Аз ресторант,фотограф,DJ и ритуална зала избрах след Коледа. А сватбата беше на 09.06.
Добре си направила свое проучване и си сменила избраната сватбената агенция. Аз не исках да имам,защото държах да си пипна аз. Плюс това незнаех към кого да се обърна и да бера ядове с непозната агенция не исках.
Не отричам и огромните й предимства.
За съжаление и аз не мога да ти помогна с DJ. Мисля,че повечето девойки правиха или ще правят сватбите си в София и затова не се включват.
Споделяй как върви организацията Hug. Моята, въпреки че ми доставя огромна радост чета в темата bouquet

# 596
Благодаря, момичета!
Датата е 7 юли 2018. Първоначално исках 14 юли, след консултация с нумеролог.
Но тогава пък комплекса празнува 10-годишен юбилей и ще си имат свое тържество.
Предложиха ми седмица по-рано, тоест на 7 юли.. и мисля че добре се получи. Всички казват, че било хубаво така със 07.07.

На мен ми трябва агенция, тъй като живея в чужбина. Но съм много доволна от избора си.
Препоръчвам горещо на всички младоженки, дори да не ползвате агенция. Свършете се с една две. Поговорете консултативно с тях. Те ще ви помогнат с отговорите на много въпроси, тъй като искат да ви спечелят като клиент. На мен всичко ми беше пълна мъгла, а така получавате информация от първа ръка, от хора занимаващи се именно с това.

bouquet

# 597
Охооо,имаш доста време. И аз живея в чужбина и от разстояние организирах.
Разказа ми се играта като се прибрах месец преди сватбата. Уж за довършителни неща.
В бг нямам доверие на агенциите. Незная защо така,ако беше тук със сигурност зная на кого да се доверя.
Още се ядосвам като зная какви парчета торта режеха в началото. И то от хотел с претенции.
А да не забравя,че 3 пъти звънях да питам дали личната карта на съпруга ми не е при тях.
Добре,че имаше и паспорт,че в противен случай адио меден месец.
Представете си от 08.06 да е при тях и да са я забутали. А звънях 3 пъти да уж главната камериерка да питат. Забутан на рецепцията. Плюс наглостта да ми пишат мейл вместо да ми звъннат.
Съвсем случайно на 13.06 в 21.30 отварям мейла си и прочитам,че са я намерили забутана на рецепцията. На сутринта летяхме за Будапеща. Мъжът ми веднага отиде да си я вземе.
И слава богу,че беше жега и ни разкарваха от РПУ да платим 2.50лв да я обяват за загубена....

# 598
Катастрофа, супер дата си избрала - нашата!! След 6 дни се омъжвам, не мога да повярвам. Другия петък по това време официално ще съм госпожа! hahaha Но не го осъзнавам напълно и съответно не се и притеснявам! Не знам нормално ли е, да споделят омъжените дами! bouquet

# 599
  • София
Аз се притеснявах за организационните неща само, да не се обърка нещо.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт