Сватба 2017 - IV част

• 57 500
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ви, момичета! Страхотни сте!!!
Мони, ако е англоговорящ, ще се радвам да ми пратиш координати.

А някоя от вас има ли наблюдение за хонорарите на певци и певици за мероприятие като сватба?
Като пак да е изпълнител, който да пее световноизвестни хитове. Мисля си, например, за Кристияна Лоизу от X-factor.  newsm78

Само да кажа, че това са ми само като идеи. Трябва да има и придържане към бюджета, иначе ще ме изгонят от вкъщи  Joy

# 616
Здравейте момичета и бъдещи булки! Малко късно се усетих да пиша тук, но нищо .Присъединявам се към булки 2017 г. от гр.Варна. Сватбата ни ще е на 03.09.2017г.Резервирали сме Бутик Хотел Оазис( Ривиера) -Златни Пясъци, Фотограф-Милен Леземан, Видеозаснемане-Ангел Кунев, Дж-Иво и Happy , Сватбена Агенция Елемент, Катедралата и Ритуална зала.Сватбена ми рокля ще е ит La Sposa-шие се в момента.Доста изчетох по форуми докато събера този колектив , дано останем доволни.Срещам трудност с агенцията към днешна дата, имам оферта и до там... обесняват ми, че са много ангажирани и за това все още не е имало втора среща за доизясняване на нещата, нямаме покани, нищо освен първоналната среща и офертата.Вярно си е , че има още 2 месеца , чувам само добри отзиви,надявам се тези дни да ми звъннат поне поканите да получим, за да ги раздадем.Имам няколко въпроса-колко по-рано според вас се дават поканите, дали не позакъсняваме? Какви медицински документи ви искаха ( Васерман и т.н) и къде във Варна сте правили? За колко време стават, чака ли се?Много благодаря предварително и успех на всички, на които този важен ден им предстои! 😊😊😊

# 617
  • София
Поканите е хубаво вече да ги раздавате за да могат хората да си направят сметката и да ви потвърдят 1 месец преди датата на събитието. Или зависи от ресторанта де, колко по-рано ви искат потвърждение на броя гости?

За изследванията - ние правихме само кръвни за васермат и личните лекари ни издадоха медицинско, в което пишеше, че не се водим на отчет в психодиспансера. Имайте предвид, че давността на медицинските са 30 дни. Направете ги по-близко до датата на гражданския брак  Peace

На мен много ми хареса идеята за саксофонист  Heart Eyes Обмисляме още и стена от естествени цветя зад нашата маса, както и да наемем други столове за ресторанта... Всико е към 1700 лева отгоре  #Crazy Ще си помислим хубаво  Joy

Аз се позамислих и че искам да сваля едни 4-5 кг преди да ми направят корекция на роклята... Трябва да се захващам  Crazy

# 618

(Без заглавие)
Благодаря за бързия отговор!Ще звънна през седмицата за последно да ги " притесня" от агенцията, ако отнове получа отказ-ще ги сменям, набелязала съм още една агенция. Просто се надявам да се получат нещата с тази.За точна бройка госто можем да лавираме до 2-3 седмици преди датата на сватбата, тоест има време за сега.Казали сме на всички кога ще е, уж няма много , които са отказали или по скоро възпрепятствани, но ще видим....Значи няма да бързаме за изследванията, август месец ще се заемем с тях.Прочетох по назад ,че сте коментирали подаръците за гостите и приемане на подаръци/ пликове от гости-ние сме спрахме на ветрила за момичетата и пури за мъжете и уелкъм дринк преди вечерята и кутия ще имаме.Явно вече е доста навлязло този вариант, което ме радва.Тези които сте с агенция да попитам те ли се занимаваха с поръчката на тортста и букетите или тях вие сами поръчахте, защото се чудя?

# 619
  • София
Това с пурите е много интересно. Повечето ви гости пушачи ли са? Дали ще се приеме добре?

# 620

(Без заглавие)
Благодаря за бързия отговор!Ще звънна през седмицата за последно да ги " притесня" от агенцията, ако отнове получа отказ-ще ги сменям, набелязала съм още една агенция. Просто се надявам да се получат нещата с тази.

Moга да споделя, че аз получавам страхотно отношение от Пертито, нищо че сватбата ни е догодина. Не ми казват...има време, не бързай. Приоритират ме, звънят на когото трябва за цени и оферти. Страхотни професионалисти!
Честито за сватбата и успех! bouquet

# 621
Идеята със саксофониста е много интересна наистина, много мислих и аз за нещо интересно , което да добавим да се забавляват максимално гостите и ние разбира се, но все още не сме го доизмислили...надявам се от агенцията да ни помогнат за тези допълнителни вече щрихи.

# 622
  • София
В такъв случай най-вероятно ще се зарадват гостите ви Simple Smile

И ние най-накрая избрахме, че даже поръчахме подаръчетата за гости. Няма да споделям за сега какви са, че имам приятелки във форума, ще споделя като мине празненството.
Имаме женски, мъжки и детски подарък. Тези, които са единици ще получат женския + мъжкия подарък Simple Smile

# 623
Звучи страхотно!Помислили сте за всички, даже  единиците ще са облагодетелствани 😊😄

# 624
Здравейте,

някой може ли да препоръча водещ на изнесен ритуал?  Blush

# 625
  • София
София Андонова  Peace

# 626
А тази дама каква е по професия. Всъщност ако има избрана агенция, някой от тях ли играе тази роля? Или пък наема задължително специален водещ за ритуал и от къде се наема? Как точно се процедира с този изнесен ритуал, може ли някой да ми обясни?! На последните две сватби, на които бях този въпрос не стоеше - едната имаше истински гр. брак в ритуална зала, а на другата с изнесен ритуал беше истинско подписване с длъжнастно  лице от съседно населено място до София.

# 627
  • London, UK
Когато изнесеният ритуал не е истински има 2 варианта - да се наеме лице от Обредния дом, каквато е София Андонова, което за София е 330 лв., или да се наеме водеща от агенция която предлага тази услуга, което обикновено е в порядъка 150-250 лв. За мен втория вариант е по-добър не само от парична гледна точка, а и защото ако се наеме човек от общината трябва да се погрижите за транспорта му до и от мястото на сватбата, докато агенциите си имат собствен транспорт и понякога правят отстъпки, ако все наемат повече неща от тях, като украса, тейбъл картички и така нататък.

# 628
Бяхме на сватба на едни приятели, които предварително бяха подписали. Имаха фиктивен ритуал, който го води сестрата на булката. Така че и това е вариант, някой близък да влезе в тази роля. Simple Smile

# 629
  • София
Aз изобщо не харесвам подобни фиктивни ритуали, знам, че много хора го правят, но просто не е моето нещо и не разбирам каква му е целта изобщо.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт