Сватба 2017 - IV част

• 58 173
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Mimishce стана ми интересно ти просто знаеш кой какво не яде или те ти казват какво не биха яли.  Laughing

Има и от двете категории  Laughing Имам близки приятелки, които знам, че не ядат определени групи храни (в случая зеленчуци), но имам и кандидати от роднините, които си казват какво биха консумирали и какво не. Това,  че човек не си избира роднините започвам да го разбирам с пълна сила в последно време. Даже си питат уж,  за да се избегнат конфузни ситуации дали е поканен брата, сестрата на чичото / на лелята на еди кой си и ако не - защо?   ooooh! #2gunfire

# 76
  • London, UK
Здравейте момичета, искам да ви споделя нещо, което не е свързано с темата по никакъв начин, но не можах да намеря друго място. Аз съм много интровертен човек и ми е много трудно да се запознавам и сприятелявам с нови хора. Поради тази причина тук все още нямам близки приятели и България ми липсва доста. Мъжа ми това не го разбира, той си е добре когато е сам. Отдавна се е отчаял от хората и не му се занимава да търси хора с които да общува. А дори и да намери такива, предпочита да не са българи, което мен ме натоварва допълнително. Не ме разбирайте погрешно хората тук са много мили и дружелюбни, просто имат различен манталитет и традиции и вместо да намерим общи интереси винаги всеки си говори за неговата държава, правят се сравнения или се говори за работа. След като 8 часа съм била на работа, това е последното за което искам да говоря. Другия ми проблем е, че не си харесвам работата особено, плащат ми добре, но през повечето време нямам какво да правя. Мъжът ми все ми казва да си намеря нова работа, но както споменах съм интроверт и това е голям стрес за мен. На тази работа вече съм свикнала с хората и офиса и все си казвам, че още малко и положението ще се подобри. Наскоро на него му предложиха много добре платена работа в България и се обнадеждих, че може да се приберем, но въпреки че финансово щяхме да сме по-добре в България според мъжа ми и родителите ми тук е много по-добре от гледна точка на уреденост, отношение и възможност за развитие. Така той отказа работата, но мен все ме гложди, че щях да съм по-щастлива, ако се бяхме прибрали. Искам да попитам другите момичета които са в чужбина дали понякога се чувстват така и как се справят? Също ако има момичета в Лондон могат да ми пишат на лично да се видим някой път, ако имат желание. Съжалявам, ако съм ви дотегнала, но наистина нямам с кой друг да споделя. Всичките ми близки хора смятат, че тук е супер и не могат да ме разберат.

# 77
Цвети, аз съм в България и се чувствам по същия начин-за работата и всичко останало, просто сменихме града и не мога да свикна вече близо 3години. Спокойствие ми дава това, че ММ ме разбира и сме говорили, че няма да сме тук завинаги, изчакваме по-добър момент.

# 78
  • София
Аз не знам вече колко години съм в София - 5,6 някъде. Израснала съм в Пловдив. Всичките ми приятели са там. Тук излизам от време на време с една колежка, но не мога да я нарека приятелка. А сега като съм по цял ден с малката вкъщи съвсем изперквам на моменти, няма с кой на едно кафе да изляза.  Rolling Eyes

# 79
Булчета, някоя заела ли се е да сваля кг?  newsm78

# 80
  • London, UK
Момичета, благодаря ви, че споделихте. Сега се замислих, че явно има голямо значение това, че преди да дойда тук цял живот съм живяла в София и всички приятели и роднини са ми там, а мъжа ми няма така връзка с града, понеже е отраснал в друг град, а родата му е от трети.

steli.vd аз свалях с 90-дневната, но тя свърши точно преди Коледа и с цялото ядене върнах малко от свалените килограми. Още се опитвам да ги сваля до където си бяха. Вероятно края на май ще я направя още веднъж, за да приключи малко преди сватбата, а междувременно се опитвам да се движа повече. Като цяло съм доволна от резултатите.

# 81
  • Варна
Момичета, да обобщя - имам ресторант, фото и видео, роклята е поръчана, поканите са разпратени, подаръчетата за гостите чакат да бъдат гравирани, халките ще са готови всеки момент. Остават обувките и костюма на младоженеца... и ресторанта да отвори най-накрая, за да започна да правя украсата 😊 за торта също трябва да помисля...

# 82
Момичета, за менюто още не мога съвсем да се включа, защото още не е избрано, а до дегустацията има доста време. Май сме се спрели на пилешко засега, но има още време да помислим. За момента ми е известно, че ще има 1 вегетарианец, за други не знам. А за килограмите, нещо много съм се отпуснала и тоя корем не мога да го стопя Naughty Килограми не искам да свалям, но ще трябва да се напъна да стегна корема, че накрая знам ли, може да не вляза в роклята hahaha

# 83
Момичета, благодаря ви, че споделихте. Сега се замислих, че явно има голямо значение това, че преди да дойда тук цял живот съм живяла в София и всички приятели и роднини са ми там, а мъжа ми няма така връзка с града, понеже е отраснал в друг град, а родата му е от трети.

steli.vd аз свалях с 90-дневната, но тя свърши точно преди Коледа и с цялото ядене върнах малко от свалените килограми. Още се опитвам да ги сваля до където си бяха. Вероятно края на май ще я направя още веднъж, за да приключи малко преди сватбата, а междувременно се опитвам да се движа повече. Като цяло съм доволна от резултатите.

Аз все я започвам и все не мога да я изкарам...някак си ми се струва, че е невъзможно да сваля кг.... Преди две години качих рязко 20кг и от тогава е голям зор... ама трябва да се стегна просто... newsm78

Някой друг няма ли да сподели, дали има същото терзание?

# 84
Стеви в същото положение съм и аз с качени рязко 20 кг.
Мъкаа, яд ме е на себе си, но така се случи..... не по моя вина. Здраве да е.
Имам точно 2 месеца и почвам табата от нея се сваля много. Ще гледам да махна тази седмица сладкото, а от другата тестеното.

# 85
Здравейте,
Реших да не пускам нова тема , а наплаво тук да пиша. Предстои ми сватба и имам едея относно цветята по масите. Намерих си подходящи вази, но искам да ги повдигна още една идея. Виждала съм една огледални кубчета, които ги използват , за повдигане на цветята на масите. Някои има ли представа, откъде мога да се сдобия с тях ?

# 86
Булки от Варна, от къде си взехте/ще си вземате обувки?? Нищо не мога да намеря, а от сайт не искам да ги поръчвам, защото шансът да ги улуча е минимален. По "булчинските" магазини са много...обикновени обувките и никак не ми допадат newsm78

# 87
M0n17y, на улица Кръстю Мирски между булчинските магазини има един магазин за сватбени обувки. Беше единственият магазин, в който на пръв поглед ми харесаха няколко модела. В крайна сметка нямаха моя номер и нямах време да чакам да ми го поръчат и от Интернет си купих обувките,но ако не си била там, провери, може да си харесаш нещо Simple Smile Имаха и сайт, ако го намеря, ще го пусна като коментар.

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 12:28 от Mimische

# 88
M0n17y, на улица Кръстю Мирски между булчинските магазини има един магазин за сватбени обувки. Беше единственият магазин, в който на пръв поглед ми харесаха няколко модела. В крайна сметка нямаха моя номер и нямах време да чакам да ми го поръчат и от Интернет си купих обувките,но ако не си била там, провери, може да си харесаш нещо Simple Smile Имаха и сайт, ако го намеря, ще го пусна като коментар.
Благодаря! Задължително ще проверя. Hug

# 89

Аз все я започвам и все не мога да я изкарам...някак си ми се струва, че е невъзможно да сваля кг.... Преди две години качих рязко 20кг и от тогава е голям зор... ама трябва да се стегна просто... newsm78

Някой друг няма ли да сподели, дали има същото терзание?
Стели,аз съм бивша булка,вече.Ей скоро е първата годишнина  Heart Eyes
Рано взех роклята и силно вярвах,че ще сваля/всъщност имах само едни 4 кила /.Шивачките ме увериха,че няма проблем ,ако свалям,корекции правели и в последния момент.Та на фитнес си ходя,от около 3 години,без пропуск.Почнах диети,никво постоянство..Абе стегнах се,ама можеше още.Така оставих нещата,оставаха две седмици.Е казвам тия последни две седмици...Нерви,вълнения,притеснения..Търчане натам-насам.За две седмици 5 кила.Страснах се.В деня на сватбата беше яко стягане на роклята,защото си личеше,че съм свалила.
Мисълта ми е,че вълнението при някои жени влияе така,сваляш..Не казвам да лежиш на тая надежда,споделям какво се случи при мен.В сайта на Р.Илиева има много хубави режими.Идват по скъпо/около 70,80 лв за седмица/,но са ефикасни,хубави и проверени ,успех Wink

Общи условия

Активация на акаунт