Сватба 2017 - IV част

• 58 174
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Аз ще ходя 20 дни преди сватбата за да ми я скъсят, а може и да се наложи друга корекция. Малко ми се вижда рано ,но си мисля, че е по-добре така, защото съм от хората, които не понасят в последния момента да правят нещата. Това не означава, че няма да забравя нещо.Със сигурност ще има нещо подобно, просто се надявам да не ми се отрази на настроението.
Тук сега идва и моят въпрос. Ние искаме да подарим нещо на нашите кумуве. Обаче си поговорих с кумата и тя нещо ме мотае и не иска да ми даде предпожение какво да им вземем. Все пак е по-добре да му се зарадват. Рещихме ако не ни кажат нищо да им подарим един уикенд в спа хотел примерно. Само че ако вие прекрасни булки имате по-добро предложение с радост ще го чуя.
П.С. малък сантиментален подарък ще е това че ще прехвърлим видеото от тяхната сватба на флашка, за да могат да си го гледат, пък и да се посмеем  Mr. Green

Защо не си направите взаимен подарък и заедно да отидете на някаква почивка? С нашите бъдещи кумове го искаме това, но след сватбата ще трябва да пътуват за чужбина и май няма да ни се получи.. Но това е страхотен взаимен подарък Simple Smile
Ами не винаги! Синът ми скоро кумува  и младоженците точно това предложиха - самоорганизирана самолетна екскурзия до Виена в нает през Букинг апартамент. Сами да си приготвят храна и т.н.Уж много изгодно щеше да излезе.Нямало да се охарчат. Младоженците - хора с добри доходи. Те организираха всичко с кредитните си карти. Накрая се оказа, че синът ми и приятелката му доста се изтръскаха с пари. Почти повториха разхода за сватбата, но нали да не отказват на младоженците. Накрая и ние помагахме с пари!

# 136
блазе ви за проблемите.  моята сватба още няма точна дата нп ще е есента.  Проблеюът е че той е американец и сега си чака годеническата виза.  Поради тоз факт и фактът чеискам церемония на плажа ще е във Флорида.  Избрах генция за церемонията, която урежда всичко за този един час за цеемонията,  а за после ще отидем в някой ресторант.   ще имаме около 4 5 госта ,така че една маса ще се намери в някой хубав ресторант.  проблем ще са нощувките, тъй като всичко ще се запазва в последния момент.  сестра ми ще идва -дано й дадат туристическа виза.  Рокля обувки бижута си купих, само мъж нямам дето се вика Grinning роклята ми е абитуриентска, защото исках нещо леко и ненатруфено. дълга с гол гръб. тъжно ми е малко че родителите и приятелите ми няма да присъстват, но важното е, че най-накрая ще сме заедно. това разстояние  убива....

# 137
Момичета, от вчера съм си в Бг и днес ходих да гледам рокли. След като минах във всяко закътано магазинче по Пиротска мога да кажа, че едва две рокли ми допаднаха, като едната беше модела 2 в 1, който търся, а другия А-линия. Като цени бяха приемливи, но на няколко места продавачките много ме издразниха. Една направо всячески се опитваше да ме откаже да премерят рокля в магазина им, бързаше да си дочули цигарата. Като цяло се успокоих, че не съм тотално закъсняла с търсенето на рокля и че дори да реша да я шия би ми стигнало времето. Но търсенето тепърва предстои  Simple Smile
А да, вече си имам жартиер   Grinning

# 138
  • София
Привет момичета,

а какви са тенденциите във воалите?

Аз ще съм с воалетка, която шия. В София почти няма, нямало търсене ми казаха...

А за торта, какво сте решили? Какви са тенденциите? Цени също ме интересуват.

# 139
Момичета, благодаря за инфото за бутилките Simple Smile Едва сега влизам пак във форума, но много ми помогнаха линковете.

И аз исках да ви питам за воала - аз ще съм с цвете в косата, дори половин внец, разположен от едната страна, дали ще е удачно да имам и воал?

# 140
  • София
Здравейте, дами Simple Smile Мина и моят ден 22.04.2017г. Всичко беше един миг, но много вълнуващ, времето беше благосклонно към нас и слънцето също ... Сега остава да чакаме професионалните ни снимки и видео ... Благодаря ви и на вас момичета, бяхте ми от огроооомна полза в подготовката на цялата сватба.

# 141
  • София
Честито ice cream.  Hug Много семейно щастие.  Hug

Нашето кръщене беше събота, също мина добре, сега малко почивка от организации.  Crazy

# 142
Ice_Cream12, честито, любов и разбирателство ви желая! Много си хубава  Wink
Сий, честито християнче  Hug

# 143
  • София
Благодаря, Кети.  Hug

# 144
  • София
Благодаря Кети и Сий  Hug Сега определено се усеща спокойствието Simple Smile

# 145
Честито християнче sea.sea
Sania07 - в Перник си имам любима сладкарница - Росица - детските им торти са чудесни и имат и голям избор. Simple Smile
При нас не остана - още 3 дни. Останаха само дреболийките и цветята

# 146
  • София
Благодаря Ариел. Желая ти прекрасна и незабравима сватба!   Hug И после да не забравиш да дойдеш да ни разкажеш.  Mr. Green Whistling

# 147
И моето време наближава, сякаш сме готови с всичко вече, само дано не истерясвам много в последния момент  Laughing

# 148
Честито християнче sea.sea
Sania07 - в Перник си имам любима сладкарница - Росица - детските им торти са чудесни и имат и голям избор. Simple Smile
При нас не остана - още 3 дни. Останаха само дреболийките и цветята
Леле, това сигурно е най-напрегнатия период. Да остават броени дни до голямото събитие. Не ми се мисли колко ще сме изнервени дотогава. Аз си намерих картон за поканите, дантелата и панделата пристигнаха от АлиЕкспрес, че даже и текста измислихме Laughing Остава само да ги поръчам за печат и да ги декорирам после. Момичета, я споделете вие на какви вина се спряхте? Ние също ще сме с бутилки направо, на които не мисля да слагам други етикети, няма нужда сякаш... Може да сте обсъждали това по-назад, но трудно смогвам да изчитам всичко и може да съм пропуснала.

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 12:08 от M0n17y

# 149
  • София
На мен ми беше най-малко нервно дните преди сватбата - виж в самия ден изтрещях.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт