Сватба 2017 - IV част

• 58 185
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
Поли, честито bouquet. Много малки снимки и не можах да придобия представа за роклята. Нежна и крехка булка си била.
Sea,честита годишнина.
За всяка фигура има рокля. Не се притеснявай ще намериш твоята. Търси разкроена под бюста. Ще ти е много удобна.
За поканите,може да си вземеш материала сама и да ди ги направиш. Хем ще вложиш частица от теб,хем ще бъдат както ги искаш. Ако намериш някой да ти помогне ще е просто чудесно.
Да питам за листенцата от роза дали някой е имал такова украса? Мисля си,че ще увехнат. Явно от сайта са ги обработили с нещо,за да издържат 2-3дни. И естествено и цената им е висока.

# 316
Не знам за естествените, но има и изкуствен вариант, направени са доста реалистично, но няма много цветове.
Пратих ти линка на ЛС, че го счита за спам.

# 317
  • London, UK
sea.sea Честита годишнина!
Poliiii Честито! Щастлив семеен живот ви желая.

Момичета помагайте ми. Бях решила да не използвам агенция за украса, но от ресторанта ми казаха, че могат да украсят само вътре, а градината с изнесения ритуал не могат и затова поисках оферта от една агенция и се чудя дали цените са нормални. Това което ме притеснява е, че за букетите за шаферките които са с орхидеи ми искат по 29 лв, което ми се вижда нормално, но за моя в който пак искам само орхидеи са добавили и рози и цената е 119, което реално е повече от 4-те букета на шаферките заедно. За украса на арката искат 129, а за кола 89. Това нормални цени ли са? Вашите агенции по колко взимат? Искам да подчертая, че орхидеи искам само за букетите, всичко останало съм поискала да са лилиуми и хортензии. Рози изобщо не искам. Как ви се струва? Дали ще намеря на друго място по-добри цени или трябва да се примиря, че това ще е по-голям разход от предвиденото?

# 318
Букетът ми от бели и зелени орхидеи струваше 35лв. Моето мнение е да идеш до борсата на Димитър Петков (където на мен ми го направиха в деня преди сватбата) и поне от букетите да спестиш парички Wink 

# 319
  • София
Icey, а беше ли казала,че ще е сватбен букет? Grinning

# 320
  • London, UK
И на мен планът ми беше такъв, за цветята в ресторанта точно това ще направя - ще ги купя от борсата и само ще ги занеса и те ще ги подредят по масите, но не бях сигурна, че ще ми направят букет от орхидеи. Щом могат със сигурност ще си спестя от това. Мерси icey.

# 321
Аз, разбира се, отново имах късмет - попаднах на много интелигентни две жени, които се досетиха. Но ми направиха страхотно впечатление, впоследствие разбрах, че едната е работила в чужбина това. Всичко тръгна оттам, че не обичам целофани, панделки и финтифлюшки. Цветята сами по себе си са красиви и тя спомена, че е аранжирала из западна Европа. Както и да е. В крайна сметка аз им казах за какяо ще служи букета и след цената, която ми обявиха, купих и лаленца на кумата, толкова кеф ми стана Simple Smile

# 322
Аз много исках божури за моя букет и изкарах късмет-на двора на ММ тъкмо бяха цъфнали, купих зелена хризантема, бяла еустома и малко гипсофила(покрай тая сватба станах видна цветарка), увих букета със сатена, останал от роклята и се справих сама за под 10лв.

# 323
Аз много исках божури за моя букет и изкарах късмет-на двора на ММ тъкмо бяха цъфнали, купих зелена хризантема, бяла еустома и малко гипсофила(покрай тая сватба станах видна цветарка), увих букета със сатена, останал от роклята и се справих сама за под 10лв.

Адмирации от мен  bouquet

# 324
  • London, UK
И аз много харесвам божури, а ако сватбата ми беше по това време, вероятно букета ми щеше да е от люляци, понеже са ми любими, но в края на лятото тези цветя ги няма, затова искам орхидеи.

# 325
Кети, чакам да кажеш какво е положението в Асеновград. Аз смятам да ходя след 10тина дена и също ще търся "двойна" рокля. И аз живот и здраве ще съм в 6 месец.

# 326
Има ли агенция да се навие да украси, ако ти си купиш цветята?
При мен ще започнат да  украсяват в ресторанта след 15 часа. А трябва да съм в Ритуалната зала в 16 ч.
И се чудя кой да ангажирам с декорацията или хотела срещу заплащане. Предната вечер ще покажа какво искам или декоратор? Повечето от нещата са си мои купени и донесени от Италия.

# 327
  • London, UK
Според мен няма да намериш агенция която украсява с твои цветя. На мен ми отказаха от агенцията, но от хотела ми казаха, че няма проблем да им донеса цветята предната вечер, да покажа как ги искам на една маса и те да направят останалите. Така че смятам точно това да направя и да спестя доста пари от агенция, остава само отвън да измисля как да стане.

Ариел вие бяхте в хотел Акорд, имахте ли нещо в градината и как го направихте?

# 328
Здравейте,

Реших да се включа в темата, тъй като с моя ММ ни предстои сватба тази година. Разгледала съм страшно много места, тези, които ми харесаха даже вече посетихме. Много ни хареса едно местенце далече от София (ние сме от София) и исках да ви питам някой организирал ли е сватба в друг град? Много ли е трудоемко логистично и т.н? Знам, че при желание всичко е възможно, но да имам едно наум както се казва. Simple Smile
И редно ли е да поема нощувките на най-близките роднини и приятели, а на останалите да помогна организационно без да ги поемам финансово? Мястото много ни харесва, но няма да се справим, ако трябва да поемем и абсолютно всички нощувки...
Много ви благодаря за отговорите предварително!

# 329
Здравейте,

Реших да се включа в темата, тъй като с моя ММ ни предстои сватба тази година. Разгледала съм страшно много места, тези, които ми харесаха даже вече посетихме. Много ни хареса едно местенце далече от София (ние сме от София) и исках да ви питам някой организирал ли е сватба в друг град? Много ли е трудоемко логистично и т.н? Знам, че при желание всичко е възможно, но да имам едно наум както се казва. Simple Smile
И редно ли е да поема нощувките на най-близките роднини и приятели, а на останалите да помогна организационно без да ги поемам финансово? Мястото много ни харесва, но няма да се справим, ако трябва да поемем и абсолютно всички нощувки...
Много ви благодаря за отговорите предварително!
Препоръчвам Ви да прочетете блогът на сватбения фотограф Николай  Митев, ако разбира се вече не сте го направили. В него има тема за плюсовете и минусите на изнесени сватби. Може да Ви бъде полезна и доста ориентировъчна.

Общи условия

Активация на акаунт