Сватба 2017 - IV част

• 58 184
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, това не е нашата украса, а снимка от нета. Използвах я, за да покажа примерна комбинация м/у роза, зелена хризантема и гипсофила.
Цитат
само една роза, обгърната от няколко зелени топки и отстрани от гипсофилата

# 346
Момичета, това не е нашата украса, а снимка от нета. Използвах я, за да покажа примерна комбинация м/у роза, зелена хризантема и гипсофила.
Цитат
само една роза, обгърната от няколко зелени топки и отстрани от гипсофилата
Аха, ясно! И аз мисля, че може да се взаимсхва нещо от готови букети и/или от икебани за маса. Навремето известен период работех в протокола на едно министерство и работата основно ми беше организация на събития, вкл. подреждане на маси за срещи. Това в бедните години на младата демокрация, когато нищо нямаше по магазините и всимки се оправяхве сами със собствени сили и умения. Нямаше и кой да ни научи. Но четеш, гледаш и копираш. Така се понаучих да правя букети, икебани, как се подреждат чаши, салфетки, кой до кого/срещу кого следва да сяда и т.н. Сега го ползвам често, дори у дома.

# 347
с гъби пиафлора остават свежи за много дълго време

# 348
с гъби пиафлора остават свежи за много дълго време
С гъба ясно, но не се ли вижда във ваза, бурканче и т.н. прозрачни съдове?

# 349
Да ви кажа нашите цветя ги доставиха в магазина в събота, в неделя сутринта ММ ходи да ги вземе и са ги заредили по масите без гъби. На другия ден букетчетата още си бяха свежи.
В случай, че ви притеснява - в някои магазини (про)дават прахчета, които се сипват във вазата, за да са по-издръжливи цветята.

# 350
Fatalina, моята сватба ще е малка сигурно около 60 души. Масите могат да бъдат разположени така,че колоните да не пречат.
Запазих хотела краят на декември месец. Разбрах,че има нов управител и ходих да говоря с него. Много любезен и отзивчив мъж. Той ми каза,че сме последните,който ще използваме този пакет. Имало нови цени и промени.
Затова отвори сайта им или отиди на място да видиш новите пакети.

# 351
Благодаря ви за споделените мнения Simple Smile ще премислим вариантите и ще видим на кой ще се спрем. И после ще се включа пак като стигна до следващото ниво на подготовката Grinning

# 352
Булки от Варна, помагайте! Кой къде си поръча (или ще си) сватбената торта? Препоръчаха ми пекарна Алекс, някоя от вас да има отзиви?

# 353
Fatalina, моята сватба ще е малка сигурно около 60 души. Масите могат да бъдат разположени така,че колоните да не пречат.
Запазих хотела краят на декември месец. Разбрах,че има нов управител и ходих да говоря с него. Много любезен и отзивчив мъж. Той ми каза,че сме последните,който ще използваме този пакет. Имало нови цени и промени.
Затова отвори сайта им или отиди на място да видиш новите пакети.

Благодаря! Видях сайтът им. Цените им са високи, а не включват алкохол. 67 лв.куверт без алкохол!!!!

# 354
С доста закъснение се включам към поздравленията към вече омъжените момичета.
Poli, Ariel, честито, бъдете много щастливи и обичани.  bouquet И двете сте били страхотни булки!!!
На мен ми остават 9 дни до сватбата и започвам да усещам как адреналинът бавно, но сигурно се покачва. Според ММ сватбата вече можела да започва, всичко било уредено, нямало за какво да се вълнувам  Grinning Grinning Grinning

Към M0n17y - и аз от доста места чувам добри отзиви за тази пекарна, лично не съм пробвала. Рискувай и отиди на дегустация, нищо не губиш.

# 355
Какви цени се заплащат ориентировъчно на тези дегустации?

# 356
Какви цени се заплащат ориентировъчно на тези дегустации?

Ние платихме 20 лв. за три малки торти от Ламор и директно от тях избрахме, не сме ходили на други места. Но специално за Варна съм чувала добри отзиви за пекарна Алекс, Ани Боланд и Анна Павлова.

# 357
Здравейте момичета,
имам малко по различен въпрос, сватбата ни е тази година септември, но разбрахме, че съм бременна... Очертава се тогава да съм около четвъртъ месец живот и здраве, всичко да е наред... Мислите ли, че ще е проблем за бебчо и дали ще ми личи много? Дали да не опитаме да преместим датата за по близко, какво мислите?

# 358
На мен в петият месец започна да ми личи леко коремче. Спокойно за бебето, ще можеш да се веселиш.
Алкохолът пита ли дали може да го внесеш?

# 359
Към M0n17y - и аз от доста места чувам добри отзиви за тази пекарна, лично не съм пробвала. Рискувай и отиди на дегустация, нищо не губиш.
Вчера отидохме на място, дегустирахме няколко вида крем и избрахме там да поръчаме тортата. Собственичката е много мила и любезна, надявам се, че ще успеят да направят и визията на тортата, защото има цветя по нея, а аз много държа да изглежда така, както я искам (или поне много да се доближава). Поне отметнахме и тази задача smile3501 А и дегустацията беше безплатна, но не са ни правили чак торти. Бяха нещо като хапки - блат и отгоре крем, но беше достатъчно, за да добием представа.

Общи условия

Активация на акаунт