Сватба 2017 - IV част

• 58 183
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
Моя е швейцарски часовник и точно за сватбата ме изненада, като подрани с три дни, колкото да ме е яд  Joy така ми се подуха гърдите, че почти преливаха от деколтето ... и , не, не е симпатично  Crazy  Joy

# 451
Относно първата брачна нощ и при нас беше като при повечето от вас - просто се отървахме от всички неудобни неща и заспахме... За сметка на това имахме една много хубава първа брачна сутрин  Embarassed
И на мен цикълът трябваше да ми дойде точно на сватбата, но аз и без друго съм на противозачатъчни, така че просто започнах следващата опаковка без прекъсване и нямаше проблеми Simple Smile
Иначе, честно казано нямах точна картинка в главата си как би протекла сватбата ни, нито някакъв конкретен план, просто бях оставила нещата да се развиват от самосебе си и може би затова бях супер спокойна, а сватбата ни беше меко казано страхотна Simple Smile

# 452
Момичета, много ме радвате като ви чета! Много се радвам за всички, чиито сватби са протекли страхотно Peace Надявам се и нашата да мине така, за момента нямаме много ясно представа кое как и кога трябва да се случва по време на празненството, но може пък така да стане още по-добре. Ще опитаме да нахвърлим някаква програма с диджея, но не държа да се спазва на 100%, важното е най-вече на гостите и на нас да ни е весело...все пак това се запомня от една сватба.

# 453
Moмичета, в сватбените покани, чие име писахте първо... Мъжкото или женското?

Казаха ми че уж първо се пишело женското, ама на мен ми е по-благозвучно в нашата комбинация да започнем с името на мъжо... newsm78

# 454
  • London, UK
Аз написах първо името на мъжа ми по 2 причини. Първо по азбучен ред са така, а аз съм малко маниачка на тема подреденост и така ми изглеждаше по-добре. И второ все пак той е по-голям от мен и ще е глава на семейството и реших, че е по-редно неговото име да е първо. Но в крайна сметка не мисля, че е чак толкова важно, както ти харесва на теб така го направи. Важното е ти да си доволна Simple Smile

# 455
  • София
Моето беше първо, ама това няма никакво значение.  Grinning

# 456
  • София
И моето име беше първо в поканата.
Иначе и аз знам, че женското трябва да се пише първо, та го спазихме.

Ние си имахме първа брачна нощ съвсем в реда на нещата, но това беше след подписването Simple Smile Прибрахме се, взехме си душ, който имаше с какво да се гласи се нагласи и се отчетохме. И даже бяхме толкова развълнувани, че цяла нощ не спахме Simple Smile

Ще видим на сватбата как ще е.

Сега гледам в интернет нещо ново за мен - стена от живи цветя. Някой ще има ли подобна?

# 457
И в нашите покани първо е моето име. Така гледах някъде, че се започвало с женското  Grinning

# 458
Нашите имена са Теодора и Даниел.
Ама на мен Даниел и Теодора по - добре ми звучи.... Как мислите  newsm78

Също...имате ли предложения за домейн за нашия сватбен сайт?
Сестра ми вика да е blackseawedding.com , но на мъжо много общо му се вижда. От друга страна не са ни супер къси имената....
Предложения?

# 459
  • София
Теодора и Даниел определено  Peace И имате страхотни имена Simple Smile

За сватбен домейн най-добре да е нещо лесно за запомняне, защото гостите ви ще искат да показват на коя сватба са били и да е лесно за намиране. Нещо, с което си ви знаят двамата?

# 460
Нашите имена са Теодора и Даниел.
Ама на мен Даниел и Теодора по - добре ми звучи.... Как мислите  newsm78

Също...имате ли предложения за домейн за нашия сватбен сайт?
Сестра ми вика да е blackseawedding.com , но на мъжо много общо му се вижда. От друга страна не са ни супер къси имената....
Предложения?

По протокол винаги се изписва дамското име, след което мъжкото, както и винаги обръщенията са първо към дамите. Нали сте чели, чували: Уважаеми дами и господа! Уважаема г-це/г-жо Иванова. Това не се спазва само при височайши особи Крал, Цар, Президент, Премиер, Минисът  и т.н. Т.е тогава винаги се изписва например Президентът Р. Радев и съпругата му Десилава Радева...
Мили момичета, много съм щастлива да споделя, че вчера големият ми син е предложил официално на приятелката му брак и са се сгодили да морето, където са на почивка. Като се върнат ще направим скромно празненство за да отпразнуваме годежа. Било е изненада и за момичето.Изпратиха ни снимка на пръстена, който й е подарил - прекрасен и нежен. Синът ми се казва Александър и камъкът в средата на пръстена е александрит - лилав, отстрани с два малки циркония в коронки от бяло злато.

# 461
  • София
Честито,  fatalina!  bouquet
Много хубави емоции ви предстоят Simple Smile Желая ви приятна подготовка и много любов на влюбените  Heart Eyes

# 462
Честито,  fatalina!  bouquet
Много хубави емоции ви предстоят Simple Smile Желая ви приятна подготовка и много любов на влюбените  Heart Eyes
Много благодаря! Като цяло беше очаквано събитие,но не знаехме кога точно ще бъде. Иначе дори вече и на дата са се спрели за юли 2018 година. Със сигурност ще бъдат хубави емоции.

# 463
  • Wonderland
Здравейте и от мен момичета! При нас беше първо името на мъжа ми (за което потресох всичките си приятелки,включително и Свекито), но на мен Валери и Цветелина ми звучаха по - добре. Но всъщност май няма никакво значение  Hug
А забравих да отбележа,че синът ни,който е на 6 г. беше малко разочарован,че неговото име не е написано никъде.... #Crazy #Crazy #Crazy

# 464
Ако ви кажа, че не си спомням, ще ми повярвате ли  Laughing
А и не знам дали споделих, но всичките ни приятели се спукаха да ни питат в последните дни-в колко часа еди-къде си, в коя църква(хем ги раздадохме два месеца преди събитието), та направо съжалих, че не направихме една покана и после да разпращаме снимки до всички  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт