Окръжна Болница Варна - тема 8

• 90 851
  • 776
  •   1
Отговори
# 240
Момичета,не си причинявайте да ходите в момента в ОБ. Аз отидох в петък с болки,скъсена шийка,родова едейност и ме препратиха в аг. Ако нямате лекар или не плащате няма да ви приемат,я има места,я няма..

# 241
  • Варна
От 01.06 до 01.07 родилното отделение в ОБ ще е изцяло затворено.

# 242
Момичета, някоя може ли да сподели мнение за д-р Папазов?

Аз се случи да раждам при него, естествено раждане, много съм доволна и нито стотинка не ми взеха.

# 243
И аз раждах при него. Спешно секцио. Бях с прееклампсия, пореден кръвоизлив и ниска плацента в осмия месец. Буквално ми спаси живота. Не съм го избирала, защото не стигнах изобщо до избор на екип. Също не ми взеха нито стотинка.

# 244
  • Варна
Момичета, някой нещо за ремонта в Окръжна чувал ли е скоро?

# 245
Онзиден са върнали една жена с думите , че изцяло е затворено в момента........

# 246
До колкото знам няма промяна от първоначалното решение, че ще отворят на 1 -ви юли за сега.

# 247
А някой има ли актуален списък за раждане там?

# 248
А някой има ли актуален списък за раждане там?

Ето този ми даде Соня при последния ми преглед на 08.06.2018. Simple Smile

# 249
  • Варна
Тея пък !
Половината неща остават при тях ?! Не, че нещо за един шампоан, олио и пелени, ама какво ги правят ?!
Циганките нали са в АГ, а там вчера изрично ми казаха, че нищо не остава за тях , а всичко което съм си донесла ще си го взема !

# 250
Да, даже до колкото знам пелените ти ги взимат и ти дават от друга родилка отворени, а с това олио лятото не знам точно какво мажат ама аз няма да им дам да ми мажат детето!

# 251
Ако има някой при доктор Славчев моля да пише, как се издава този задължителен болничен, тъй като на мен би трябвало от 11.06 да ми е издаден само че аз имам час чак за 22.06, нещо не съм наясно, а Соня не си вдига телефона?

# 252
Ако има някой при доктор Славчев моля да пише, как се издава този задължителен болничен, тъй като на мен би трябвало от 11.06 да ми е издаден само че аз имам час чак за 22.06, нещо не съм наясно, а Соня не си вдига телефона?

Часа си е за прегледа. За болничния отиваш при Соня в делничен ден и ще ти се издаде. Ако говорим за 45дневния преди термин, с който започва майчинството (така да се каже). Ако става дума за друг, с д-ра трябва да се говори

# 253

Часа си е за прегледа. За болничния отиваш при Соня в делничен ден и ще ти се издаде. Ако говорим за 45дневния преди термин, с който започва майчинството (така да се каже). Ако става дума за друг, с д-ра трябва да се говори
Да за 45 дневния говоря, благодаря!

# 254
  • Варна
Тея пък !
Половината неща остават при тях ?! Не, че нещо за един шампоан, олио и пелени, ама какво ги правят ?!

С шампоана къпят децата, с олиото ги мажат, а с пелените ги повиват...
Искат Хип, защото е на средна цена, а прави по-малко проблеми откъм алергии и т.н. И понеже всичко носят една и съща марка, няма значение дали къпят вашето бебе с точно вашия шампоан или такъв донесен от някой друг.
В началото кожата на бебето е супер суха и има нужда от омазняване с олио, нищо че е топло. Бързо ще минете на по-лек вариант, но в началото си има нужда.
Пелените се стерилизират преди да се използват и след всяка смяна, съответно няма как да повият нечие бебе в новите неотворени пелени, които майката е донесла. Просто всички пелени се включват в общия оборот и която пелена на когото се падне, но са всичките изпрани преди това при тях.

Не е приятно, че отиваш в болницата с 3 торби и че се налага да купуваш неща за ужким покритата от Здравна каса услуга, но с тези пари които тя дава, толкова....

Между другото, родих в ОБ на 15.05, за втори път, предният беше преди 4 години. Трябва да се отбележи, че се забелязват положителни промени в отношението на персонала, които приятно ме изненадаха. Като си оправят и битовизмите след ремонта, може да  дръпнат много напред.

Общи условия

Активация на акаунт