Окръжна Болница Варна - тема 8

• 91 408
  • 776
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
За жалост това е последната информация относно отделението в ОБ, този пост е от днес Rage

То беше от ясно по-ясно Simple Smile

# 286
Мислих и аз да го пиша, ама викам ще вземат пак да отложат.....

# 287
В коя група е публикувано това съобщение от д-р Нешев?

# 288
В коя група е публикувано това съобщение от д-р Нешев?
Д-р Владимир Нешев АГ

# 289
  • На брега на морето
Аз раждах там средата на април. В деня, в който започнаха да разместват. С една акушерка говорих по повод ремонта, жената каза, че най-вероятно целият юни и юли ще са затворени.

# 290
Някое майче от Варна, раждало скоро в АГ без екип, нормално има ли?
стр.12 и стр.15, с мои коментари, и аз чаках ремонта на ОБ да свърши, термина ми беше за края на юли, за да родя там. Е, днес се събудих и родих в АГ неочаквано както за мен, така и за близките ми. Родих естествено, дежурните лекари и акушерки се отнесоха чудесно с мен. Няма нищо страшно, довери се на екипа, който ще те поеме, вярвай в доброто и слушай акушерите и указанията им. 40г.  съм, първо раждане беше секцио, второ раждане естествено без упойки по спешност - благодаря на Бога и лекарите, живи и здрави сме.

# 291
Честита радост!!!
Колко години са минали от първото ти секцио?

# 292
  • Варна
Честито бебче, да е живо и здраво и скоро да се гушкате у дома!!!

# 293
Аз родих преди 14 дни в АГ,секцио без избор на екип. От лекарите съм много доволна и цял живот ще съм им благодарна,сестрите са отвратителни,но се понася всичко в името на детенцето. Ако някой има въпроси да пише Simple Smile

# 294
Някое майче от Варна, раждало скоро в АГ без екип, нормално има ли?
стр.12 и стр.15, с мои коментари, и аз чаках ремонта на ОБ да свърши, термина ми беше за края на юли, за да родя там. Е, днес се събудих и родих в АГ неочаквано както за мен, така и за близките ми. Родих естествено, дежурните лекари и акушерки се отнесоха чудесно с мен. Няма нищо страшно, довери се на екипа, който ще те поеме, вярвай в доброто и слушай акушерите и указанията им. 40г.  съм, първо раждане беше секцио, второ раждане естествено без упойки по спешност - благодаря на Бога и лекарите, живи и здрави сме.
Помниш ли имената на дежурния лекар и акушерка?

# 295
Благодаря. В екипа бяха д-р Къчовски (млад лекар), д-р Ганчев, д-р Димитрова, акушерка Донева. Секциото преди 7г.

# 296
Здравейте, в Окръжна има ли добър невролог случайно?

# 297
Здравейте, в Окръжна има ли добър невролог случайно?

Аз съм посещавала д-р Габриела Антонова и съм доволна.

# 298
Май до края на юли ще е затворено засега, някаква майка беше писала в една група...

# 299
Аз тотално се отчаях за ремонта в окръжна, както всичко в България е недопостима излагация...гледам да не мисля вече много за това и то не ми е за глупавата болница, а за лекаря на който разчитам! Въпроса ми е понежа вече ми е все едно къде ще родя моля посъветвайте ме в АГ или МД. Става въпрос за нормално раждане и да искам упойка! Едвали ще имам избор на екип, тъй като не познавам никой в двете болници, но не знам на коя да се доверя?! Моля дайте севет докато още имам време да го мисля?

Общи условия

Активация на акаунт