Окръжна Болница Варна - тема 8

• 91 391
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
Аз пък съм твърдо за АГ. Нормалното раждане без екип не се заплаща,заплаща се само упойката. Естествено ви препоръчвам АГ,не ззаради цените,а заради лекарите и неонатологията. Изключително добри специалисти,при евентуален проблем недай си боже винаги пращат в аг.
Специалистите в АГ така ме окепазиха, че няма накъде. Скъсаха пъпната връв, плацентата я махаха на ръка, след това два пъти се наложи ревизия. Преливаха ми кръв..... Едва ме оправиха. В момента съм с инфекция и остатък от плацентата..... За бебчето ми...... Снощи направи криза и от Спешното ни пратиха не в АГ а в Терапията...... Така че АГ...... не ми ги хвалете изобщо..... Мисля, че има мамчета които ме разбират и знаят за какво става въпрос.....
Ако може да споделите имената на лекарите, защото така е малко не коректно. Във всички болници има издънки, мисля че най-зле е в Майчин дом ако говорим за Варна, но за съжаление понякога е въпрос на късмет на кой ще попаднеш.
Споделете за издънките в МД?
За майчин дом мога да ви споделям цял ден, непрекъснато карат бебета от там в АГ, акушерките се държат безобразно некомпетентно, никаква помощ за кърмене или поне някаква начална насоченост, разчитат само на добрите условия на самата болница, но това далеч не е достатъчно!

# 331
Аз пък съм твърдо за АГ. Нормалното раждане без екип не се заплаща,заплаща се само упойката. Естествено ви препоръчвам АГ,не ззаради цените,а заради лекарите и неонатологията. Изключително добри специалисти,при евентуален проблем недай си боже винаги пращат в аг.
Специалистите в АГ така ме окепазиха, че няма накъде. Скъсаха пъпната връв, плацентата я махаха на ръка, след това два пъти се наложи ревизия. Преливаха ми кръв..... Едва ме оправиха. В момента съм с инфекция и остатък от плацентата..... За бебчето ми...... Снощи направи криза и от Спешното ни пратиха не в АГ а в Терапията...... Така че АГ...... не ми ги хвалете изобщо..... Мисля, че има мамчета които ме разбират и знаят за какво става въпрос.....
Ако може да споделите имената на лекарите, защото така е малко не коректно. Във всички болници има издънки, мисля че най-зле е в Майчин дом ако говорим за Варна, но за съжаление понякога е въпрос на късмет на кой ще попаднеш.
Споделете за издънките в МД?
За майчин дом мога да ви споделям цял ден, непрекъснато карат бебета от там в АГ, акушерките се държат безобразно некомпетентно, никаква помощ за кърмене или поне някаква начална насоченост, разчитат само на добрите условия на самата болница, но това далеч не е достатъчно!
Кога сте раждала там? Тъй като и на мен ми предстои

# 332
  • Варна
Аз говоря за д-р Кочева

# 333
И аз имах среща с нея....изключително груба жена!!!!!!!!!!!!

# 334
Изключително много съжалявам за преживяванията ви,но не можем да правим цялостна оценка. Всеки е попадал при различен лекар,един е доволен,друг не. Аз попаднах на много добър лекар,единствената ми забележка са грубите сестри,които в комбинация с недоспиването и хормоните просто е чудесно...

# 335
някой да е чул нещо до къде е ремонта на родилно?

# 336
Здравейте! Живот и здраве ми предстои раждане през януари, та все още не съм се спряла на болница/ лекар и бих искала да следя темата, особено след ремонта. Като че ли се спрях на Майчин дом и Окръжна, но честно казано, за мен, единственото предимство на МД е че там всичко е все още запазено и изглежда чистичко и ново...

# 337
  • Варна
Работещ там ми каза Август.
Правили стаите по -малки , хубави, по -ниски тавани. Щяло да стане много хубаво !

# 338
  • Варна
Здравейте , имате ли представа д-р Папазов , къде води ЖК в момента или телефон за връзка ?

# 339
  • Мечоландия
Д-р Папазов не води ЖК , преглежда в частен кабинет на една уличка за ФК. Телефон за връзка :0888614652 .  Няма да сбъркате с избора си на лекар , ако се спрете на него Simple Smile успех !

Здравейте , имате ли представа д-р Папазов , къде води ЖК в момента или телефон за връзка ?

# 340
Някой има ли актуална информация до къде стигна ремонта? Днес разбрах, че има планово секцио за 26-ти, а уж нямаше да работи до 1.08.18?!:thinking:

# 341
  • Варна
Вчера др Славчев ми каза 01.08

# 342
Започват да работят от началото на август, като на 15 август ще бъде официалното откриване.

# 343
Момичета, тези които вече сте раждали в ОБ, какво беше отношението на акушерки, сестри и изобщо като цяло мед.персонал към вас? Идваха ли при нужда и показваха ли основните неща като къпане, кърмене и т.н?

# 344
  • Варна
По-скоро не, акушерките бяха много свестни, но що се отнася до неонатолози и сестри .. на мен никой нищо не ми обясни и показа, явно трябваше да се нахалства, а аз не съм такъв тип..

Общи условия

Активация на акаунт