Окръжна Болница Варна - тема 8

• 91 323
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
Esvelda, може ли да споделиш по колко легла има в стаите?

# 406
  • Варна

Благодаря, ама съм го изтървала, излиза, че е бил миналата седмица

# 407
Esvelda, може ли да споделиш по колко легла има в стаите?

Видях, че има стаи с 3 легла и стаи с 4 легла.

# 408
Това след раждането нали? На мен ми казаха по 2легла и по 3били, но повече по 2.

# 409
  • Варна
Как така 4 майки в стая ли и 4 бебета, едва ли

# 410
Нищо чудно да са по 3-4 в стая, нали са увеличили вип стаите...

# 411
  • Варна
А за деня на отворените врати трябва ли да се запишем някъде или направо се отива ?

# 412
И на мен ми е интересно да отида ако има желаещи мами за следващия път може да се разберем да идем заедно

# 413
  • Варна
Аз пък чух, че е днес от 14ч, без предварително записване

# 414
Ами може и 3 да бяха максимум, само отвън погледнах, видях че бебетата бяха вътре.

# 415
Днес е ден на отворените врати! Звъннах преди малко, от 14:00часа.

# 416
  • Varna, Bulgaria
Моля, ако някой успее да отиде да разкаже после как е. Аз няма да мога, че гледам дъщеря ми.

# 417
  • Варна
Много жалко, че съм го изтървала деня, и аз реших, че е бил предната седмица. И аз ще се радвам, ако някой е ходил, да сподели, защото аз до следващия може и да стм родила Simple Smile

# 418
  • Варна
Звъннете и питайте направо в Окръжна, любезни са и отговарят. Мисля че няма голямо значение по 2 или 3 легла са, така или иначе ще ви настанят според заетостта на отделението.

# 419
  • Varna, Bulgaria
Аз успях да отида в крайна сметка. Понеже мога да направя разлика преди 6 г и сега- доста по-добре е. Ново и чисто. Има стаи с 2 има и с 3 легла. Вип стаите са 3. Ако има свободни- може да си кажете при приемането. Цената е 50 лв на вечер. При нормално раждане бебето го дават след около 6 часа, за да може майката да си отпочине малко, а при секцио- на следващия фен. Тогава е и раздвижването. Все още за щастие отделят бг от по-тъмните Simple Smile . Родилна зала е същата- две легла магарета. Предродилна е с 2 и 1 гинекологичен стол.
Има консултант по кърмене, всеки ден обикаля по стаите. Бебетата се хранят за последно около полунощ и после ги прибират в неонатология и сутринта ги дават. През деня са в стаите ако всичко е наред. Ако се наложи бебето да остане по-дълго заради например жълтеница остава и майката. А не нея да я изпишат, а бебето да остане.
На прима виста е това. Ако някой има въпроси- на разположение съм....

Общи условия

Активация на акаунт