Окръжна Болница Варна - тема 8

• 91 382
  • 776
  •   1
Отговори
# 360
Отворени врати няма от доста време. Без избор на екип не се плаща нищо, дори и болничен престой, освен ако не е избрана вип стая.
На практика всичко от списъка е необходимо.

# 361
Искам са питам, при секцио със спинална, после в реанимацията нали може ММ да ми донесе 5-6малки бутилки с минерална вода (с биберон). Преди няколко години, като раждах така в София, и ми казаха да нося за по-бързо изчистване от упойката и да не ме боли глава.

# 362
Искам са питам, при секцио със спинална, после в реанимацията нали може ММ да ми донесе 5-6малки бутилки с минерална вода (с биберон). Преди няколко години, като раждах така в София, и ми казаха да нося за по-бързо изчистване от упойката и да не ме боли глава.
Може и е препоръчително. Може и при приемането в болницата да ги носиш, санитарките носят целия багаж в реанимацията, а после и в стаята, в която те прехвърлят. Мъжът ти няма да го пуснат в самата реанимация, но ще ти предадат водата или каквото друго ти носи.

# 363
Всички ли жени след секцио в Окръжна болница лежат после в реанимация? Една моя приятелка роди там преди 3 години при др Славчев и не е лежала в реанимация.

# 364
Всички ли жени след секцио в Окръжна болница лежат после в реанимация? Една моя приятелка роди там преди 3 години при др Славчев и не е лежала в реанимация.
Привет! По принцип всички пациентки лежат - наблюдават се превантивно след операцията, обикновенно до няколко часа и ако всичко е наред се местят в друга стая.
Относно козметиката на ХИП, няма промяна от преди седем години, приели са го, за да обслужват бебенцата с една и съща козметика, което не е лошо. Бях приета през ноща по спешност и не бях купувала нищо от списъка, но на следващия ден ми казаха, че трябва да взема шампоанче и олио на ХИП, както и операционни конци. Тогава си спомням, че майка ми донесе козметика на Бочко, дадох нея - нищо не ми казаха. Сега, ако ремонта беше приключил и раждах там, най- вероятно щях да купя ХИП- в крайна сметка къпят нашите бебета. Но който каквито възможности има. В АГ, когато раждах преди месец - отново по спешност, къпеха бебетата с Тео бебе. Не ми казаха да подготвя козметика, нямаше и олио, съответно не мажеха бебенцата. Ако си носиш си го мажеш сам бебето (отнася се за 4ет, за другите етажи не знам как е). В окръжна беше различно, в смисъл, като че ли обгрижват бебоците по-обстойно - а може просто спомените ми вече да са избледнели Simple Smile Когато ни изписаха от ОБ ни дадоха рекламни подаръци - чантичка на Памперс с памперси и судо кремче, тово през 2011г, а в АГ сега 2018 нямаше рекламни подаръци Simple Smile Казвам го просто като факти. Сега след ремонта в ОБ, ако условията позволяват, бебетата може и да ги къпят по стаите - преди ги отнасяха и къпеха в боксовете - моето в интензивната стая. В АГ ги къпят по стаите или по т.н. апартаменти Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 02:26 от anonymous78

# 365
Напротив в АГ имаше рекламни материали в чантичка на памперс, просто не сте си взели.

# 366
Привет! По принцип всички пациентки лежат - наблюдават се превантивно след операцията, обикновенно до няколко часа и ако всичко е наред се местят в друга стая.
Относно козметиката на ХИП, няма промяна от преди седем години, приели са го, за да обслужват бебенцата с една и съща козметика, което не е лошо. Бях приета през ноща по спешност и не бях купувала нищо от списъка, но на следващия ден ми казаха, че трябва да взема шампоанче и олио на ХИП, както и операционни конци. Тогава си спомням, че майка ми донесе козметика на Бочко, дадох нея - нищо не ми казаха. Сега, ако ремонта беше приключил и раждах там, най- вероятно щях да купя ХИП- в крайна сметка къпят нашите бебета. Но който каквито възможности има. В АГ, когато раждах преди месец - отново по спешност, къпеха бебетата с Тео бебе. Не ми казаха да подготвя козметика, нямаше и олио, съответно не мажеха бебенцата. Ако си носиш си го мажеш сам бебето (отнася се за 4ет, за другите етажи не знам как е). В окръжна беше различно, в смисъл, като че ли обгрижват бебоците по-обстойно - а може просто спомените ми вече да са избледнели Simple Smile Когато ни изписаха от ОБ ни дадоха рекламни подаръци - чантичка на Памперс с памперси и судо кремче, тово през 2011г, а в АГ сега 2018 нямаше рекламни подаръци Simple Smile Казвам го просто като факти. Сега след ремонта в ОБ, ако условията позволяват, бебетата може и да ги къпят по стаите - преди ги отнасяха и къпеха в боксовете - моето в интензивната стая. В АГ ги къпят по стаите или по т.н. апартаменти Simple Smile
Има си чантичка с подаръци, мажат с олио, къпят с Хип и мажат дупетата със судокрем /това на 7-ми етаж/

# 367
Благодаря!
А след операцията, виждам ли се за малко с таткото (преди реанимацията), показват ли му бебето? (И за нормално раждане искам да попитам същото.)
На мен в реанимацията дали ще ми го покажат?

П.п. Значи ако всичко е наред няма да нощувам в реанимацията?

# 368
Аз не съм лежала в реанимация, защото бях във ВИП стая и от операционната направо ме заведоха в стаята. Иначе ако не си във ВИП стая се лежи. След раждането показват майката и бебето на входа- да се видят с роднини.

# 369
Аз само да споделя,че са ми писали доста хора. Доктор от отделението беше качил снимки в група,в която членувам,но от управата явно са го накарали да я свали от соц.мрежи. Има една бегла снимка. Ако все пак искате дс виждате снимки и информация може да влезете в групата Владимир Нешев АГ. Има снимка и качват информация.

# 370
# 371
  • Varna, Bulgaria
Ехеее, само заради банята ще се навия на трето 😆, че какъв кошмар бяха преди!

# 372
Супер!
А по колко легла са в стая (където не се плаща)?
Бебетата нали може постоянно да са с майките?

# 373

Ето така изглеждат стаите. Бебетата са я боксове,когато майката поиска и дават бебето поне така разбрах.

# 374
Няма ли възможност бебето да е постоянно с майката?

Общи условия

Активация на акаунт