Окръжна Болница Варна - тема 8

• 91 218
  • 776
  •   1
Отговори
# 555
  • гр. Варна
Sue61 , благодаря ти за бързия отговор ☺ а той ли ти следеше ЖК? Сега съм при него, но се чудя за раждане (секцио) дали да търся друг Rolling Eyes

# 556
  • Варна
Според мен Свраков си е добър лекар, нормален да кажем.. За първото ми секцио асистираше той. Не забравяй, че тези хора правят по няколко секции всеки ден, това е един вид отработена рутина. Всички в Окръжна са добри все пак това са хора с години опит. Друг е въпросът, че с годините повечето забравят да бъдат "чувствителни", да обръщат внимание, да си наглеждат пациентите, което е присъщо на по - младите лекари. Аз н твое място бих си останала при него, при секцио винаги са и двама лекари, не се притеснявай!!

# 557
Не, не следеше той бременността ми. Раждах без избор на екип и просто той беше на смяна.
Наистина в ОБ всички са добри. В моя случай си мисля, че ако беше по-внимателен, а не толкова „рутинен”, можеше и да не се стигне до тези усложнения, които на по-късен етап дадоха отражение и сега имам проблеми. Но за секцио, според мен, няма от какво да се притесняваш. Там нещата обикновено протичат по изпитана схема, особено, когато е планувано.

# 558
  • гр. Варна
Благодаря ви момичета Flowers Bouquet

# 559
Здравейте, искам да попитам при секцио задължително ли се лежи в реанимация и ако да - колко време? Предстои ми раждане през Януари, все още не е ясно дали ще е нормално или секцио, но има съмнения за секцио и не съм много наясно как точно се случват нещата.

# 560
  • Варна
Реанимацията е една стая, където слагат момичетата след секцио, най-обикновена. На другият ден те местят в друга стая. Първото ми секцио бях във ВИП стая и след секциото ме преместиха направо там.

# 561
Аз живот и здраве ще раждам януари при доктор Ангелова, нейна пациентка съм от 2 години, след много опити, сега чакаме бебче. Мога да кажа, че абсолютно винаги е насреща,супер отзивчива, обяснява ми всичко подробно, само хубави неща за нея мога да споделя Simple Smile надявам се всичко да бъде ок и раждането да мине леко Simple Smile

# 562
Аз живот и здраве ще раждам януари при доктор Ангелова, нейна пациентка съм от 2 години, след много опити, сега чакаме бебче. Мога да кажа, че абсолютно винаги е насреща,супер отзивчива, обяснява ми всичко подробно, само хубави неща за нея мога да споделя Simple Smile надявам се всичко да бъде ок и раждането да мине леко Simple Smile
Какви са цените за избор на екип, знаете ли?

# 563
И аз ще раждам Януари при д-р Ангелова живот и здраве. Цената за екипа и е 600лв.
В сряда ще ходя при нея да се уговорим вече. Вие имате ли уговорка , какво ви каза, някакви докумети нещо иска ши предварително , как стават нещата..в смисъл тръгвам да раждам да речем и какво звъня и да тръгва към болницата ли? Ами ако се сшучи посреднощ в 1 2 часа , как ще и звъня да я събуждам ..много ми е X всичко Rolling Eyes

# 564
За избор на екип аз платих 600лв. през м. Октомври.

# 565
И аз така знам 600лв е цената за избор на екип. А щом си плащаш за този избор значи и в 1-2-3ч да започне раждането, можеш да й звъннеш. Точно затова е поела ангажимента все пак, да е на разположение по всяко време. Това поне в идеалния случай Simple Smile

# 566
  • Варна
Не се притеснявай. Тя сама казва да й звъннеш веднага ако усетиш нещо, колкото и часа да е. Предразполага, не се притеснявай!!Ще ти дадат бланка да попълниш за избора само, лична карта си носи. А за раждането, документите, които са ти дали от консултацията последно за самата болница . Ако дават за нормално раждане, за секцио дават.

# 567
Аз си ходя при нея на 10 дни и още не сме стигнали до тези подробности, знам че се попълва някаква бланка за това кой лекар е избран, за парите съм чувала че е 600 от други, но не сме го коментирали Simple Smile иначе предполагам, че по всяко време може да се звънне ако започне раждането.

# 568
Здравейте, 😁 днес ходих до Окръжна.

В отделението е много приятно, топло и някак си лъха спокойствие.
Видях няколко мами, които едва ходеха след раждането, но усмивките не слизаха от лицата им.
Това е и актуалният списък с необходимите неща за мама и бебе към момента.

Единственото, което много ме дразни, и моля да не ме помислите за дребнава, е това с козметиката на Хипп. Защо трябва да им се носят пълни шишета и после да останат в отделението? Нима бебето ми ще изразходва 200 мл олио за 3-5-7 дена? Не съм за 20 лв, просто такива неща много ме дразнят.

Весели празници и здрави бебета. 😊😊😊

# 569
Едва ми беше минало секциото и идва първо в реанимацията една и съща жена да вземела "подаръците" за отделението. Искаше да ми бърка из сака да ги намери. Следващите дни пак същата идваше да провери "дадохте ли ги",  да , преди 2дни ги взехте.

Общи условия

Активация на акаунт