Окръжна Болница Варна - тема 8

• 91 265
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
Едва ми беше минало секциото и идва първо в реанимацията една и съща жена да вземела "подаръците" за отделението. Искаше да ми бърка из сака да ги намери. Следващите дни пак същата идваше да провери "дадохте ли ги",  да , преди 2дни.

100% си ги прибират - сестри, санитарки ..
Какво ще стане, ако занеса по 2 пръста в бутилчица? Другото ще си го оставя в нас?

# 571
  • Варна
Едва ми беше минало секциото и идва първо в реанимацията една и съща жена да вземела "подаръците" за отделението. Искаше да ми бърка из сака да ги намери. Следващите дни пак същата идваше да провери "дадохте ли ги",  да , преди 2дни.

100% си ги прибират - сестри, санитарки ..
Какво ще стане, ако занеса по 2 пръста в бутилчица? Другото ще си го оставя в нас?
Ами ще се изложите, то олиото и шампоана са толкова гадни, за какво им са на персонала, ама и пелени два комплекта искат също чисто нови

# 572
Да са живи и здрави. Просто много се подразних и реших да видя други мнения.

# 573
Остават в отделението, защото ги слагат по боксовете и сутрин къпят всички бебета поред от бокса, не отварят за всяко неговия си шампоан и олио. На Хип са, защото е достатъчно щадяща марка, а и не е непосилно скъпа за мнозина. Пелените отиват на склад. Използват се в отделението изпрани, които с времето се изхабяват и се допълват с нови от склада. Не връщат никого, ако не носи нещата от списъка. На мен не ми пречеше, че остават за там, все пак са за бебчетата.

# 574
Аз пък през бременността не понасях олиото против стрии на Хип, само като му усетех миризмата и веднага повръщах, оказа се, че бебешката серия е със същия мирис... Беше ужасно да си гушкам бебето и да ми се драйфа, това бяха най-отвратителните ми 5 дни. Когато се прибрахме в нас, направо в банята влязохме да изкъпем бебка.

# 575
  • Варна
Мине се не мине 10 страници и все тоя Хип се дъвче... Брех, че дразнещо...

# 576
  • Варна
И на мен ми е ужасен тоя Хип, ама който е избрал да ражда в ОБ няма избор, ще се съобразява с тяхните правила

# 577
  • Варна
Този месец някой знае ли кога е ден на отворените врати ?

# 578
Този месец някой знае ли кога е ден на отворените врати ?

Всеки трети Четвъртък от месеца, от 14 часа.

# 579
  • Варна

Единственото, което много ме дразни, и моля да не ме помислите за дребнава, е това с козметиката на Хипп. Защо трябва да им се носят пълни шишета и после да останат в отделението? Нима бебето ми ще изразходва 200 мл олио за 3-5-7 дена? Не съм за 20 лв, просто такива неща много ме дразнят.

Елементарно "Уотсън"-дано да греша, но преди 26 години влязох инцидентно в градска болница заради 6-месечната ми дъщеря( една лекарка се притесни,че за нова година може да  звъним отново на "Спешна помощ" и ни вкара там).След лудо разстройство на детето ми и само солен разтвор, аз поръчах да ми донесат от вкъщи чай от джоджан-все пак детето ми беше на 6-месеца) и като ме разконспирираха и ми се навикаха, че било глупост това с билките, аз успях да попитам, а за разстройството какво трябва да пие детето ми освен солен разтвор, при положение, че на рецептата има още два- три реда изписано, а то не получава нищо-лекарствата ни ги даваха на нас и ние на децата.Ами сега нямало в аптеката - ама що да ми кажат- разбира се за два часа намерих нужните лекарства, но само час след като ми ги донесоха ми казаха, че трябва да ги вземат при останалите лекарства и след като след като отказах, не след дълго ми предложиха да дам доза за едно ЦИГАНЧЕ!!!Е, те тогава намразих тези ....!
Сега разбрахте ли ме???Никой циганин в България не плаща за здравна помощ!За това ни искат неразпечатани препарати, пелени и всичко останало!За подвижните бъдещи бюлетини скъпи мами!И аз скоро ще ставам баба и дъщеря ми ще ражда в Окръжна болница, но заради лекарите!Отношението към циганите е приоритет на държавното ръководство и за да има за нашите деца, и тук трябва да ги осигуряваме!
Леко раждане бъдещи майчета!

# 580
Колко струва един ехографски преглед при Д-р Славчев ? Blush

# 581
  • Варна
Колко струва един ехографски преглед при Д-р Славчев ? Blush

Платеният преглед, мисля, че е 30-40 лв, фетална морфология - 50 лв беше миналата година в началото. Иначе той всеки път гледа на ехограф, като част от женската консултация. Подозирам, че и по друг повод да отидете, пак ще ви види на ехограф. Освен това работи със здравна каса, вземете си направление от личния лекар и няма да плащате нищо.

# 582
30лв. беше ехографа преди 2 месеца. Предполагам няма промяна в цената.

# 583
Предстои ми планово секцио.
Търся отзиви за пълна или спинална упойка.

# 584
  • Варна
Назад в темата има. А съм за пълна. Повечето са за спинална. Раждала съм и по двата начина.

Общи условия

Активация на акаунт