Окръжна Болница Варна - тема 8

• 91 239
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
По медицински причини, ще е планово, така че няма какво да се "пада".
Преди ги правеше Папазов... Можеш да разпиташ в самото оделение, ще ти обяснят.

# 631
Здравейте, на мен ми предстои раждане по-напред във времето /чак ноември/, но имам достатъчно свободно време и ми се иска да сме планирали всички подробности максимално рано, та въпроса ми е в деня на отворени врати възможно ли е да дойде и таткото да разгледа условията и т.н.?

# 632
  • Варна
Разбира се, че може

# 633
Здравейте, предстои ми раждане края на юни. Първото ми дете ражда при Нешев, той още беше стажант мисля. Сега пак съм се насочила към него, но ме интересува как стои въпроса с плащането. Колко е избор на лекар и колко е избор на екип. Също така какво се случва ако тръгна да раждам, избрала съм лекар, но той реално се пада на смяна? А и кога се прави плащането? Преди или след самото раждане. Благодаря

# 634
  • Варна
200/600.Ако той се пада на смяна пак си плащаш. Аз предварително попълвах някаква бланка за избир на лекар. Плащането се прави след изписването дори

# 635
200/600.Ако той се пада на смяна пак си плащаш. Аз предварително попълвах някаква бланка за избир на лекар. Плащането се прави след изписването дори

Много благодаря. Това е супер тъпо - доктора е на смяна, я ти си плащаш...

# 636
Ако е планирана датата с доктора се плаща, без значение дали е на смяна или не. Ако отидеш без да плануваш дата, и той е на смяна не се плаща.

# 637
Плащането се прави след изписването дори
Да, бе...на мен ми се повтаряше постоянно, че трябва да си платя избора на екип и до колко часа ставало...платих си го, въпреки че не бях доволна От раждането, може и за това така да да ме притискали, знам ли. Иначе избор на екип е 600лв.

# 638
  • Варна
А пък аз ги гоних дори да си плащам след изписването напомних им, издадоха някаква бележка и мъжът ми отиде да плаща, но си бях изписана вече Simple Smile
Тирамису, ти още по време на престоя ли плати?

# 639
Родих преди 3дни при Нешев, раждането с избор на екип е 600лв, обадих му се през нощта и веднага дойде в болницата. Много съм доволна от екипа и отношението им към мен. Ще ме държат 5 дни, но вчера ми донесоха бележка "ако може да платя преди събота и неделя, понеже вероятно ще ме изпишат в понеделник". Не са ме гонили да им плащам, нито аз съм гонила тях.

# 640
Дам, още тогава, може би втория или третия ден.

# 641
  • Варна
Моят съвет е кажете си директно за избор на лекар , не екип, едно и също е, но екипа е с 400 отгоре.

# 642
Само да добавя, че не раждах при Нешев, но останах с добри впечатления от него. 

# 643
А ако се следя при д-р Славчев, как стоят нещата със секциото? Той ще ми даде необходимите документи, че съм за секцио, а след това ако не направя избор, отивам в Окръжна и ми насрочват дата и който се падне ли? Някой минал ли е по този път?

# 644
Ами, щом си насрочваш дата не се ли води "планово" секцио? Тоест си избираш и екип, не съм напълно запозната, но знам, че за спешното секцио изражда, който се падне.

Общи условия

Активация на акаунт