Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 338
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Лид, имаха два салона - един в Надежда и един в Гео Милев. Още месец-два може да се прави. Идеята е да няма досег със слънчева светлина. Тоест, ако носиш къси ръкави или крачоли, спираш. За лицето е извън въпрос още от сега, защото има опасност да се пигментира кожата. Подмишници и триъгълник съм спирала само за месец и половина лятото, покрай морето.

Моят съвет е, пробвайте няколко процедури на подмишници и/или триъгълник и вижте как се отразява. Така или иначе скоро няма да можете да правите ръце/крака, а няма смисъл да започвате с две процедури да кажем, после да спирате за 5 месеца и пак наново.

# 196
Схванах. Cristi, много, много ти благодаря.  Hug
Още два сладоледа почерпка имаш от мен за златните съвети.
Лично подмищниците много ме дразнят, а ако елиминирам и тези на триъгълника от уравнението и останат едните му крака за лятото ще съм много щастлива.
Ще проуча салоните и ще се свържа за проба. Дано да постигна като твоя ефект.

# 197
Много зависи къде ще попаднеш. Повечето машини са китайски, което не е проблем. Проблемът е, че консумативите са адски скъпи и много трудни за доставяне до БГ. Чака се дълго и не са надеждни пратките. Което значи, че повечето салони те "скубят" за лоша услуга, за да им се вържат нещата.

# 198
Ще избера салон/център и ще проуча отзивите конкретно за него. И дано не случвам на кожодери за бошлаф работа.
Ще споделя точно на кой салон/център съм се спряла.  Hug
Загледах се в Господари на ефира и пак ме обзе отчаяние... какви простотии има в нашата малка държава. #2gunfire
Лека и спокойна нощ на всички!

# 199
Шо моите искрени съболезнования.

Норичка всички бързо да се оправят.

Имам въпрос към кърмещите майки, които са приспивали на гърда как ги отучихте мъниците. Аз имам чувството, че ще ми виси на гърдите до първи клас. Приспивам го на спалнята и ако стана да свърша нещо веднага се е събудил.
И още един има ли някой на когото все още да не му е дошъл цикъла?

Лека и спокойна нощ на всички.

# 200
Благодаря още веднъж bouquet
Стейси, и аз кърмя и нямам цикъл,и с предишното ми дете беше така 1.5 година без.И ние висим на гърдата и незнам постепенно се надявам да се отучи , иначе да го мисли жена му Joy

# 201
Шо, мойте бай-искренни съболезнования, от горе ще има една звездичка, която да бди над вас

# 202
  • Шоплука
Кристи то за тва нямаш косми щото си правила постоянно кола, а не заради фотото  Mr. Green
Но при лазера няма кола, там трябва корен, който реално изгаря от лазера. Първо всичко окапва после пораства отново, като 5% са махнати. Така до 6-8 процедури по 100 лв - триъгълник и мишници само да стане поне 60-70%, да изгаря корените и после колата е доста безболезнена. Но след 5 години всичко се връща по-старому.
Аз ще направя зимата 3-4 процедури, за да е безболезнена после колата.
Останалото тяло правя кола и бръснач, както дойде. Не му се вживявам, но и нямам много.
Лид, ти ходи пробвай - при всеки е различно. Само да знаеш, че фотото не маха руси и бели косми, освен ако няма някаква промяна в машините.

Днес - пащърнак + морков + картоф. Да видим как ще се приеме.
Вън вие страшен вятър, дано стихне да излезем днес иначе има слънчице.

И не се сдухвайте хора защото стреса убива - аз за това си гледам само Fine Living и съм се отдала на блажено безхаберие  Whistling

# 203
И на мен ми се провалиха плановете за цял ден навън с малкия. Някакъв ураган е, да му се не знае Crazy

# 204
Да се изкажа и аз ,въпреки,че не съм кой знае какъв експерт.  Laughing
Захранването ни почна от 01.04 ,но няма голям успех. Избутва с езиче почти всичко,което й влезе в устата. До сега дадох тиква и морков,мисля да продължа с картоф. Ония екзотични неща,които обсъждате и аз не ги разбирам,но ползвам кокосово масло и мисля да давам и на нея. Не знам коя от вас спомена,че ще дава това,което се яде в тях,та и аз съм на тоя принцип.  Peace

За космите точно на време отваряте темата.   Mr. Green От няколко дни ровя за инфо относно уредите за домашна употреба,понеже в неделя с бебка имаме имен ден,а в понеделник одъртявам и мисля да си направя подарък един такъв епилатор. Кристи,кажи твоя какъв е и доволна ли си?   Hug

Лид,хайде оправяй всички болежки и да се свършва.  Hug

Шо,прегръщам те!  Sad

Всички болнички бебоци и не само те,да се оправят бързо!

# 205
За космите, аххаах, как звучи само.
Ей, не мога да повярвам, човек на Луната пратиха, а не измислиха начин за трайно обезкосмяване...
Аз си ползвам бръсначката, за ръцете имам такава машинка за домашна кола маска.
Просто нямам време да ходя по салони и действам в домашни условия.

# 206
  • Шоплука
Пратили са човек на Луната те, дрънци  Mr. Green
Момичета дайте малко по-весело в темата, че вече съседските баби не ми липсват  Mr. Green
Тука в Пущинака използвам и аз лентички за лицето и съм страшно доволна. Раждането и жлъчката убиха у мен страха от всяка болка, сега колата ми се струва детинска работа  Mr. Green
Какви игри играете с бебоците?
Новото е търкалане с възглавница по спалнята и опит да си лапа и двата крака. Такива йога асани прави това дете все едно гръбнака и е от восък.
Вашите педита кога ви дадоха нправления за кръв, урина и ехо на вътрешните на бебоците?
Ние сме на преглед на 19/04 и тогава ще ни ги дадат + ортопед.

# 207
Пош,права си.  Laughing Аз ходих преди година и нещо на няколко процедури,но се наложи да спра. После забременях и така. И аз с бръсначката действам,и с епилатор,и с лентички за различните места,но ми се ще основно подмишници и горна устна да махам по-трайно.  Mr. Green

# 208
Бе и аз тоя месец одъртявам,но се нуждая от здрав тиган,който да не е само за готвене. Mr. Green
Моля майките които са минали на двойка мляко,да изкажат мнение. Засища ли ги,пък дори малки количества,дали се мръщят,някви странични реакции,ей такива пинизи Simple Smile

# 209
  • София
posh_  hahaha

Права си  Joy

Моя близка си взе фотоепилатор на Филипс за домашна употреба. Даде много пари за него, но за съжаление грам не е доволна. След почти година ползване каза, че няма никакъв ефект при нея. Sad

Общи условия

Активация на акаунт