Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 343
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Аз благодаря за оценката,но не помня да съм искала мнението на някой.  newsm78
Имам си далеч по-големи проблеми от това кой с какво си храни детето,а пък и да се меся в живота на хора,които дори не познавам и да им давам оценки ,не е в  мой стил. Та който е недо.....н и има проблем с мен и себеподобните,да се оправя с тоя проблем сам.  bowuu
Айде лека нощ и от мен,мързелани глупави такива.  Mr. Green  Hug

# 271
Брях, стоя и се чудя аз на кое четирибуквие да си седи Поли и къде ще тръгва без разрешение, а то г*з било  newsm78 ooooh!, ама ей, мноууу съм загубена.
Патето се хили с глас, когато й цункам коремчето, много й е зававно.
Вашите деца плачат ли много за вас?  Патето, когато я оставя на баба й само мрънка и реве, с ръчички се протяга към мен и ако правя нещо друго и не я взема започва да се сърди и плаче. Днес  фризьорката едва успя да ме подстриже, голямо мрънкане беше. Иска си детето при мама и това е, никой и нищо не може да я разсее. Много ми е миличка, но ми се искаше да е по-податлива на привързване към близките ни роднини, тя плаче и от баща си, а не мога да я оставя да плаче за мен и да се правя на приятно разсеяна.
Chuby, когато не се чувставаш готова да поемеш отговорност към нещо, в случая-темата, не натрапвай през пост, че трябва нещо да й се подобри, достатъчно е и веднъж да го отбележиш. Няма смисъл да размахваш пръст и да сочиш, че виждаш ли тук всички са глупави и незаинтересовани, а в еди коя си тема, имат всичко нужно за отглеждане на бебето от А до Я.

# 272
Пюър, и при нас я има тази привързаност към мама. Между другото, такъв тип поведение е абсолютно нормално за тези месеци на бебетата. Мушмул нонстоп драпа за мене, което хем е много сладко, но от друга страна си е предизвикателство ако някой друг я гледа за макар и кратко време.

# 273
Моят явно не ме обича чак толкоз. Стига да има кой да го носи на рамо, не придиря Joy

# 274
  • София
Лелеее, тъкмо идвах да ви похваля, че пишете по-малко и смогвам да ви изчета, и вие сте навъртяли стотака нови мнения  Mr. Green Не мога ви изчете изцяло, няма и да се опитвам  Grinning
Топчо е 8600 и 71 см  Heart Eyes Всичко му е в ред, за разлика от на майка му.  Mr. Green Днес водихме баткото на цирк. Е няма такава радост  Grinning Цяла вечер ми обяснява как ще стане циркв артист. Ама много по-добре е, отклкото да мечтае да се вози на боклукчийската кофа  hahaha
Кристи, ей това ни е столчето, т.е. вече и двете  Mr. Green
Скрит текст:
За привързаността - Топчо не признава никой, освен мама  Heart Eyes Баткото признаваше, защото от раждането до около третия месец тук с мен имаше постоянно баба. Той свикна на по-разширен семейно присъствие и се даваше на всички Simple Smile Сега сме преобладаващо сами и беб ми е все в ръцете.
Шо, прегръдки и съболезнования и от мен  bouquet
Лека нощ, момичета!

# 275
Добрютрооо! Simple Smile
И моята дребоска се кефи много като я цункам коремчето и се смее. Simple Smile Най-много се кефи и хили, обаче когато издавам пръцкащи звуци с уста! Няма такова хилене!  Mr. Green
Ново 20, зор да седи по корем, ама забита в горния десен ъгъл на леглото. ooooh!
 За привързаността... може би все пак има леки предпочитания към мен, но тя е свикнала с баба си и дядо си почти всеки ден да са около нея още от раждането и засега няма драми, ако аз изчезна. Simple Smile

Шошии, твойта поне е в столчето за кола, мойта най-обича в столчето за хранене по средата на пюрето, ако реши да се прави на културна понякога изчаква до края на манджата и токава пуска бомбата!  Laughing

С тия гърнета ме замислихте...майка ми ми разправя, че мене ме е подкарала от 8мия месец, вие кога ще ги учите мъниците? Simple Smile

# 276
Аз си мислех,че само бебка не може без мен  Joy,а то имало и други бебчета.Реве дори у баща си ако ме види или ми чуе гласа и протяга ръчички да я гушкам.Ама и мама е човек и домакиня и трябва да свърша нещо без да ми е в ръцете.Онзи ден пусках прахосмукачка докато я държа,че изпадаше в истерия.После ме боляха и ръцете и кръста,а колко още носене ни чака докато проходи...

# 277
Добър ден. Вие си мислите,как да ги слагате на гърнета,аз като гледам сега спящата шушулка си мисля,как ще я отуча от бибата. С каката беше 3дена рев,с бати нещо нямам спомен. Не знам дали е наследствено(от баща му има зъбите на Фреди Меркюри),но му се изкривиха леко. И все не можем да съберем парички за брекети,скоби може да му сложим. Пък може и да не е от бибата тва изкривяване,знам ли. Устата му се напълни със зъби твърде рано.....

# 278
Ох, Поли и аз се чудя мойта как ще я отучвам. Без биба се издържа макс час, заспиване без биба - абсурд. Единствено се успокоявам, че ако не е бибата, щеше да лапа палеца, което е още по-лошо, но имам чувството, че ще си я иска до първи клас... ooooh!

# 279
Да ти кажа Адинко,аз съм за бой. В началото, не я искаше и плюваше,но като се засилиха тея зъбни ексцесии и я тиках там да се чеше и свикна. Бе ще го мислим  натам.

# 280
Здравейте мами!Колкото повече чета, повече се обърквам.Ние сме на 5,5 месеца, захранваме се от 10 дни.Правилно ли е според вас:
6ч.- АМ
9ч.- АМ
12ч.- пюре засега само картоф+АМ
16ч. - АМ
около18-19ч. - сок ябълка
20 ч.-АМ

Имам 2 въпроса.Когато обедното хранене остане само на пюре, какво количество давате? Откога давате плодова каша за следобедна закуска?

Благодаря предварително.

# 281
Аз пък имам и аз един въпрос към Вас. Поради каква причина давате сока по тва време. Не го приемайте за упрек,любопитствам Simple Smile

# 282
Аз пък имам и аз един въпрос към Вас. Поради каква причина давате сока по тва време. Не го приемайте за упрек,любопитствам Simple Smile

Не се обиждам, знам , че греша.За пръв път ми е:)  Ами гледаме да издържи до къпането.

# 283
Оф, и ние захапахме бибата здраво, че мама изкупи де що има биберони и най - накрая си хареса един модел и го цока. Бях много против, но преди биберона с главно Б, разходките бяха ад, а вкъщи изнерви ли се, почваше рев. Сега в кризисните ситуации биба. Доста облекчи всички, включително и нея.
И аз сокове няма да давам скоро. Мойта ще е с чувствителен стомах, и соковете вероятно ще го раздразнят. Една позната дава на нейната 4месечна щерка всеки ден сок от ябълка. Детето вечерно време се гърчи доста, но тя е убедена, че стомаха и трябвало да свикне със сока от рано.
Взех да чета за захранването - е толкова крайно противоречиви мнения не бях виждала - ранно срещу късно захранване, сокове, каши, глутени... Едни ги отричат преди първата година, други смятат, че са задължителни. Схемата на мойто педи никак не ми хареса. Като спомена и тя сокове и пюре със масло, сол и захар, и нещо ми прищрака. Освен това даже сме били закъснели (5 месеца) и беба отдавна вече трябвало да пие уиски с кола...

# 284
Добро утрооо! Пак много сте писали, а аз съм проспала всичко.Аз пък давам и купени пюрета и такива направени от мен, явно съм от мързеливите, смотани и грозни майки  hahaha Майтапа на страна, но имам желание да правя повече домашни пюрета, но понякога наистина не ми стига времето.Малкия въобще не ме оставя дори и един картоф да обеля, реве и от пасатора даже ...

Общи условия

Активация на акаунт