Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 345
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
Pure, ся ме навиваш да не спирам захранването.  Laughing То така и бях решила,че ще упорствам до като не  почне да яде,но една седмица няма да е проблем,мисля. Днес пропуснахме така или иначе. Но от следващия път няма да спирам,ще свикне все някога.   Hug
Аз й давам сокче от няколко дни,ябълка ,като го разреждам с вода. Така реших,не виждам причина да не й давам по 50-60 мл. общо за деня. Линчувайте ме ся.  Mr. Green

# 301
  • София
Добрютру!

Ние се наспахме, ядохме, надявам се пак да спи. Имам да чистя и само да се изкажа и почвам  Mr. Green

Целуването на коремчето е много забавно. Много се тачи и в нас  Laughing

Към мен също е много привързан. Научил е звука на звъненето на скайп и като звъним на баба му, много се смее и радва  Laughing

Топчо е 8600 и 71 см  Heart Eyes Всичко му е в ред, за разлика от на майка му.  Mr. Green Днес водихме баткото на цирк. Е няма такава радост  Grinning Цяла вечер ми обяснява как ще стане циркв артист. Ама много по-добре е, отклкото да мечтае да се вози на боклукчийската кофа  hahaha

Страхотни сте! Имате градация  Joy Честно да ти кажа ако ми заяви, че иска да се вози на боклукчийска кофа, незнам какво ще ми стане с егото  Mr. Green

За гърнето - нямам идея. Може би да стои малко седнал. Аз сега хич не разбирам кога какво върши. Само по миризмата се ориентирам  Mr. Green

s_ina Добре дошла в клуба  Laughing  

За пюре си давам докато отваря устата  Laughing В общи линии вече сме на пюре около 200 гр на ядене. Плодова каша давам от около седмица след захранването. Давам само плодове или с оризова каша. Сега вече и царевична.

Да споделя за себе си - нищо не ми се получава като по книгите  Laughing

Отивам да чистя, че нещо много се замотах.

Слетобед ще заведем дребосъка на Мотосъбор. Пък да видим  Laughing

# 302
  • Шоплука
и още инфо за пюретата
https://zabliznacite.wordpress.com/2013/04/22/balgarski-bebeshki-pureta/

за соковете и бебетата
http://semeistvo.rozali.com/bebe/zahranvane-sus-sokove-za-i-protiv.html

за слагането на гърне
http://bezpeleni.info/no_pampers6.htm

# 303
Щом раздувам темите с моето Чатене,до тук. Беше ми приятно да ви опозная,бъдете здрави вие,дечицата ви и семействата. Довиждане!

# 304
Poli, не си толкова тънкообидна, нали? Седни си на 3-4-буквието и не сА' праЙ'

# 305
http://prikachi.com/images/744/2655744H.jpg черпя ви с торта днес имам рожден ден и става на 25 Simple Smile нямам време да ви чета извинете ме почваме да празнуваме бях с мъжа ми на пазар купи ми роза и подаръка м беше кожено яке Simple Smile хубав ден момичета

# 306
  • Шоплука
Ани честит рожден ден - да си жива и здрава и Миши много да те слуша.  bouquet

Роузи понеже беше писала за правенето на пюре от пил месо и зеленчуци. Най - доброто е да се редува бяло и червено месо от пилето. Отделяш около 50 гр месо / за първо пюре/ и го вариш със зеленчуци - примерно картоф и морков. После пюрираш всичко с пасатора и готово.
От долната ферма могат да се закупуват и продукти с доставка  Peace
https://www.myfarm.bg/

Поли ако вземеш да ни напуснеш, кой ще ми кове канчето?! Недей така, ще се замозабравя  Mr. Green

# 307
Съвсем случайно преди няколко дни четох двете статии за пюретата от zabliznacite и останах много разочарована! Обясняват ми  колко по-скъпо излизат бурканчетата( което на всеки е ясно, но всеки си решава как ще си харчи парите), как някакви регулации, не са спазени за количество месо (които обаче марките, които аз купувам спазват) и се мрънка за количеството вода, (как се прави пюрe от пиле без вода  Shocked). Единствено съм съгласна, че трябва много внимателно да се четат етикетите, какво точно съдържа бурканчето, което винаги правя!
С това аз като глупава и мързелива мама спирам по темата! Simple Smile

Ани, да си жива и здрава! И много семейно щастие!  Hug

Поли, сядай си на четирибуквие ли е, трибуквие ли е...все тая, ама стой тууууууууууууук!!!! Иначе  box Grinning

# 308
  • София
Chuby Мерси.

Ани, честит рожден ден! С пожелания за здраве, много успехи и много любов! Наздраве!

# 309
  • Шоплука
Адинко освен блога на близнаците, където всичко е обяснено много ясно и подкрепено с доказателства има хиляди статии на български, английски и какъв ли не език обяснявайки черно на бяло как са направени бебешките пюрета и защо реално не съдържат нищо полезно за бебето. Един сериозен и отговорен родител ще се отнесе към захранването сериозно защото става въпрос за най-ценното здравето на неговото дете.
Смятам да продължавам да качвам статии, защото и други майки четат тази тема и се интересуват от захранването. Ако разбира се, човек не иска няма и да го направи.

# 310
А статии за замърсената ни околна среда и за това с какви боклуци се пръскат и обработват плодовете и зеленчуците няма ли?  newsm78 Тук имаме оранжерии и познати са ни казвали за какво иде реч,БГ производство са,да,но с какво са бъкани един Господ знае. Ама качвай си,не ни пречиш,само дето пак даваш някакви определения,ся освен глупави и мързеливи,станахме и несериозни и безотговорни и едва ли не умишлено тровим децата си.  #Crazy Честно ,това е последния ми коментар,просто вече ще подминавам постовете ти. Явно друго освен твоето мнение няма и настояваш да го наложиш на всички и да си гледаме децата по твоя стил и вкус. Е мерси...  Stop Игнор. Sunglasses

Поли,не бива заради един човек,на който пречиш,да изоставяш другите ,които са ок и с чатенето,и с всичко останало,така че не й прави кеф да спираш да пишеш.  Hug

# 311
Chuby, благодаря ти, че споделяш статии и други интересни линкове, хубаво е човек да чете!
Аз коментирах конкретно тези 2 статии и за мен са абсолютно несъдържателни, вече казах защо, другите не съм чела.
И за да не се окаже, че пак съм неразбрана - ако човек има сигурен източник на продукти, смятам, че е по-добре да си ги прави домашно пюретата, ако няма такъв източник, гаранция няма. Аз съм си решила, че за мен по-сигурни са Хип, това е. А статии има и за нитратните ни продукти, но понякога човек чете само каквото му изнася. Нещо за статията за Хип, която lid  пусна?
https://www.magipashova.com/2015/07/hipp-from-seed-to-jar/

P.S. Ще си записвам каква съм, че да може дъщеря ми като попорасне да и обясня аджеба каква глупава, мързелива, несериозна и безотговорна майка съм!  Peace

# 312
Поли, оставаш в темата и не искам второ мнение да чувам/чета по въпроса!  Hug
Chuby, не искам да се връщам в старите ти постове, но съм убедена, че си писала, че захранваш с готови пюрета в момента! Пюрето от тиква каза дори, че поради неодобряването му от страна на бебка си го пекла!
Престани да се заяждаш с всички ни, да слагаш квалификации и да размахваш пръст!
Освен ако не отидеш със семейството си на мисията за колонизиране на Марс няма как да опазиш бебето си от средата, в която всички живеем.
Ани, честит рожсен ден! Бъди жива и здрава и много обичана и ценена!
Да се посмеете сега на мой гръб - цял ден меся и пека козунаци и те все не стават и все не стават.  #2gunfire Joy

# 313
  • Шоплука
Адинко самата Маги апелира за домашни пюрета, а статията за Хип си е чисто и просто реклама.
Пюретата на Хип имат годност 2 години от датата на производтво, а това се случва като се обработват зеленчуците до 300 градуса. След, което в тях няма нищо. Най-нитратните зеленчуци имат повече полза от тях.
Но разбира се аз не съм ви Дружество отказване с гаранция. Ако пушачите спираха да пушат, докато им се доказват вредите от пушенето, ехее ...Не става така, човек трябва сам да се мотивира.

Лид - да аз направих тази грешка да дам тиква на Хип в началото, защото исках да я въведа, а тикви вече нямаше. Така се отврати от нея беба, че не я щеше нито, печена, нито на пюре. Аз лично ги ядох, когато излязох от болницата и с ръка на сърцето си казвам, че никога не съм яла нещо по-гадно. А обичам много тиква.
Ако някой се припознава сам, това си е негов проблем, не мой.
Точка.

# 314
Смятам, че всеки пишещ тук се чувства малко или много засегнат от думите ти, тъй като са адресирани до всички под общ знаменател.
Слагам си лепенката вече и аз.

Общи условия

Активация на акаунт