Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 345
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, Поли ме помоли да предам поздрави от нея - тя е пак в болница - каката е с пневмония.  Cry

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 20:39 от Iid

# 361
  • София
Стига де, пролетта дойде, вече няма болести Sad Да се оправят бързо.

Iid  Joy Joy Joy

Adinko87 Споко, ти пък намери за какво да ти е криво.  Hug При мен помага крема на Бочко. Ако имаш - може да пробваш и с него.

Бях спряла да мажа на всяка смяна на памперса, обаче започна да се зачервява. Затова с Бочко се оправи за ден, а сега поддържам със Судокрема.

Изкъпани, нахранени, обаче гоним играчките. Сънчо нещо ни подмина.  Thinking

# 362
Про-та в захранването, вкарвали ли сте пюре и каша успоредно? Навсякъде чета, че не е ОК, но педиатърката казва "нема проблем", засега бебето е ок newsm78

# 363
Поли, бързо да оздравява детенце Hug

# 364
Про-та в захранването, вкарвали ли сте пюре и каша успоредно? Навсякъде чета, че не е ОК, но педиатърката казва "нема проблем", засега бебето е ок newsm78
Аз. Зеленчуци на обяд + АМ добавка и каша+пюре+АМ следобяд. През ден редувам чисти плодове и кашова комбинация. Така започнах от самото начало и според мен, това беше разковничето да прояде. Иначе бойкотираше яко зеленчуците.

# 365
Еееее много неприятно за Поли! Sad Дано се оправи по-бързо каката!  Praynig Hug

Аз по принцип, ако няма червенко не мажа, ама тоя път беше мнооого зле, пооправило се е, де. Сега пак я намазах, до утре дано поне дупето да е ОК. Оная гадост на крачето обаче си стои....виждали ли сте такова нещо?
Скрит текст:
Червеното стои като влажно и има като малки ранички, колкото топлийки, няма кръв. Изби на абсолютно същото място, като предния път и е абсолютно същото. Sad

# 366
Адинко, това да не е херпес? На мен на такова ми прилича  newsm78
Поли, бързо да се оправя каката, мила бъди силна. Ако имаш нужда от нещо, пиши.  Hug направо ми се сви душата.

Какво значи успоредно? В един и същи ден ли?  На мен педиатърката в началото ми каза за две седмици да захраня със зеленчук и да заместя обедното и да започна с каша следобяд. Аз не го направих така, но това е друга тема. Аз бих изчакала няколко дни след пюрето и тогава каша, да има време за адаптация.

Днес ходихме до спешното, защото Патето не спира да кашля и точи сополи, казаха, че е добре, няма хрипове или свирене в гърдите. Кажи речи докторката ми се скара, че я водя там. Спешното на билницата било за хоспитализиране, а спешното в дкц-то за рутинни прегледи. Е, аз съм прост инженер, знам ли кое състояние на детето е опасно, 5 дни кашля и сополяви, за мен не е нормално, а и най-малко разбирам от медицина. Подобно на автомонтьорите, като закараме колата за ремонт. Те: какво й е? Ние: нещо тропа, ей тук някъде!, те:къде и какво?, ние :  Shocked. Е, ако знаехме щяхме сами да го ремонтираме. Е, аз успях да не й се изнервя и да й се скарам на тая докторица, но ми стана много тъпо.

# 367
  • Варна
Поли, да оздравява госпожицата, а ти да се завърнеш в темата веднага. Казах Simple Smile
Някой би ли ми обяснил каква е ролята на кашата освен да се трупат кг. Моя Мечко е на 6 месеца без 10 дни и тежи 9 кг. и се чудя въобще да му давам ли?

# 368
Аз давам каша, защото чисти плодове пък са само фруктоза. Тъй като искам на всяко ядене да има протеин, ми се връзва идеално с АМ като добавка. Но слагам само 3 лъжички, което няма и половин доза реално.
Освен това, когато е круша/слива, оризът би трябвало да регулира, затова и редувам - примерно в дните с банан, не давам каша и така ми се получава един ден с половин доза каша, един ден без. Най-общо казано, така ми се получава стотина калории на всеки два дни.

# 369
  • София
Адинко, това ми прилича на екзема  Thinking

Няколко пъти спомена за съмнения за АБКМ и мислеше в посока на диета. Мислила ли си обаче за външен дразнител - сапун, шампоан, крем, дреха, прах за пране, омекотител, претопляне, протриване или др? Имала ли си скоро промяна в нещо такова? Май е време да стигнете до дерматолог.. Расъждавам си  Hug

Едит: Виж и това

# 370
Виждам, че има и други луди, които не спят  Mr. Green

# 371
Cristi, лудите сме много.  ooooh! hahaha
От два часа се мъчим да се приспим и май по-бързо аз ще заспя отколкото той.

Адинко, и аз бих те посъветвала да идете на дерматолог.  Hug
Забелязваш ли да й причинява дискомфорт - чеше ли го/като го буташ плаче ли или да се дърпа?

# 372
Поли бързо оздравяване на детенце идват празници .Знаете ли само здраве и любов  искам всичко друго се купува.Ади мъжки с олио или крем и мойта имаше нещо подобно и се оправи така ако не мине ходете на дерматолог.

# 373
Pure, добре че е добре бебчо, ама много тъпо отношение.  ooooh!

Ох, ще ходим пак на дерматолог със сигурност, ама вече направихме пътека до там, та викам да ви питам и вас. Нищо не и се променяло в нещата, още откакто се появи първият обрив (който няма нищо общо поне визуално с този), а сега единственото, което ми хрумва е протриване, защото нон-стоп се мята, ама точно там ми е малко странно място (на задната част на крачето, под сгъвката), от друга страна сега се замислям, че и на другото краче има нещо на същото място, но мнооооого по-леко и с едно мазане изчезва....А, и това обяснява защо се появява на една и също място, абсолютно едно и също! Хм, протрито ще да е, бе! Simple Smile
Много ви благодаря!  Hug  Hug Hug Ще отидем все пак при първа възможност при дерматолога, но доста се поуспокоих!

За яденето аз давам 125гр зеленчуково или зеленчук + месо в 11, а в 14:30 каша - 4 лъжички с 130 мл АМ и около 1/3 бурканче някакво пюре, всеки ден, ама мойта има нужда от малко угояване.  Mr. Green

# 374
А кашата я почвам от тая седмица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт