Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 342
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
То и това не е гаранция, защото зависи сенникът как ще пази навън, как ще е возията из дупките, колко ще му е меко и какво ли не. Спекулирам в момента, но като че ли това са основните проблеми на Мушмул Mr. Green

# 421
  • София
Така е, принц не се става лесно  Mr. Green

# 422
И майка на принц не се става лесно. Реве в истерия в момента и ми къса сърцето.

# 423
Аааа болна тема са ми количките! Simple Smile
Ние сме с Baby Merc Q7
Скрит текст:
На бебка  и харесва много зимният кош, в летния съм я возила 3-4 пъти, но мисля, че и той и е ОК, маневрена е, минава през всичко, но тежи 100 тона, а на блока имаме стръмна рампа и вече ме е страх да качвам количката с бебето да не стане накрая авария. Та ако има някой с мен излизаме с тази количка и на прибиране бебка е гушната от единия, а другия влачи танка и така...лятната количка ми е Graco Mirage
Скрит текст:
Много съм доволна,поне засега, по тясна е и доста повече друса, и сенника е малък (но този проблем се решава лесно Simple Smile) но е лека, бебка все още не е запротестирала в нея... Simple Smile Като проходи мисля да махна тези и да и взема най-леката и обикновена количка, колкото да има къде да приседне и това е!  Grinning

# 424
Мисис, Кристи принцове, но по държание и поведение цели крале.  hahaha
Кристи, аз пак да кажа като дърта баба - по-добре изчакай с новата количка.
Аз тази ще взема живот и здраве дай Боже за второто:
https://www.facebook.com/justgirlyth/videos/1389424701106484/
Само малко ниска ми се вижда. Но нали си имам и Анекса.
Адинко, много ми хареса лятната ти количка. За такава и аз трябва да се огледам.

# 425
За количките, да ви кажа, аз ще търся лятна, искам нещо 4 кг макс, щото кръстът на майката на принца, лееко почва да заминава Laughing Да е компактна и да се отваря с три движения макс, почвам рисърч!

# 426
А добро утро мами Simple Smile за празниците ще пътуваме до вилата и се чудя дали да не си купя лечебна храна за всеки случай,защото няма от къде там да си купя ? Вие носите ли си така ?

# 427
  • София
Добро утро!

Страхотни са ни принцовете  Laughing Държат се подобаващо за ранга си   Mr. Green

Много са ви хубави количките!

Тепърва почвам да чета и да се чудя каква лятна количка, така че всякакви мнения и идеи са ми от полза.

Принцът спи, с вдигнат крак върху одеялото, а аз правя пюре Simple Smile

За днес - картоф, морков, чушка, праз, малко магданоз сложих за първи път, масло и жълтък. Слетобед ще е банан с нещо, ама ще видя с какво.

Трябва да стигна до пазар днес, хладилникът вече е праааазен.  Confused

Ани, ако нямаш съмнения или притеснения, според мен няма смисъл да купуваш.

Най-вероятно и ние ще пътуваме по празниците и ме чака стягане на целия катун. Ох, как обичах да си взема ключовете в ръка и да изляза. Сега мъкна какво ли не. При такива пътувания пък мъкна и цялата къща с мен. Пфууу.

# 428
Хайде на отчет Grinning. 8600,65см
Док ме разочарова с захранването-старата схема сок+плодови пюрета,но аз ще си карам на зеленчуците Mr. Green
Поне каза да не замествам кърменето,взех и направления за ехография,кръв и урина.
За днес морков и картоф Mr. Green

# 429
От мен батат, тиква, морков и тиквичка. Следобяд ще е като вчера - круша, ябълка, слива, банан и авокадо. Купих си вчера и една книжка за смутита, та ще модифицирам някои рецепти. Да има повече идеи за комбинации Grinning

# 430
И аз ще излизам на пазар днес. Малко да приготвя това-онова, че за празниците сме вкъщи с компания и пак ще е какафония.  hahaha
Този път е мое решението. Предпочетох го пред събиране на багаж за един взвод и мъкненето му като камили.  hahaha
Като ви чета менютата искам да попитам някой желаещ да ме осинови?  hahaha bowuu
Шо, супер сте!  Hug

Кристи, крушата, ябълката и сливата минаваш ли ги на термична обработка? И накрая към тях прибавяш суров банан и авокадо или?

# 431
  • Шоплука
Цитат
За днес - картоф, морков, чушка, праз, малко магданоз сложих за първи път, масло и жълтък

Роузи то цяла мусака бре  ooooh!
Масло и жълтък едновремено като нови ли даваш или са вече въведени? По колко слагаш от двете?

Пюър седите ли вече? Браво, браво , ние се търкаламе упорито, седи, ако я сложа седнала стабилно, но не може още сама да се набере да седне. Сега са супер мрънкливи, докато мине и този скок, а той е най-дългия. Моята въпреки, че сме в скока е душичка, само нощем има половин час реване от 22,30 до 23 ч и си спи и реве. Гушкам, нося и пак се успива и си продължаваме да спим.   Flutter

# 432
Картофа е отхвърлен Mr. GreenИска пържоли ,бащичко Grinning

# 433
  • София
Iid  Joy

Аз впрягам камилите  hahaha

ММ тия дни със съжаление отбеляза, че само на малкия съм готвела така разнообразно.  Laughing

Chuby Дам, сега като каза, наистина си е мусака  Laughing

Жълтък давам за 3-ти път. Дадох половинка. Масло давам от около месец. Количеството е може би около кубче 1 см. На око го слагам. Магданозът ми е нов  Laughing

# 434
Аз днес като умна и работлива ,сварих и пасирах един картоф,но пък съм несериозна и незаинтересована,та картофа не е био.  Laughing Чакам я да се наспи да видим ще й хареса ли. Мислех да чакам седмица със захранването,но 200 мл мляко не й стига вече и все е гладна,за това почваме с пюретата.
Бягам да посвърша нещо преди да се събуди ,че после ще се разходим малко.

Общи условия

Активация на акаунт