Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 345
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Ще ми се. Пържоли вече веднъж в седмицата. Иначе салата на вечеря Sad

# 391
Благодаря за подкрепата, момичета!  Hug

cristi, честито зъбче! Аз преди малко проверявах и и на мен ми се стори, че кучешки ще избива, ама долу, ама може и да бъркам. Simple Smile Хахах, явно всички почваме да параноясваме! Grinning

# 392
Кристи, честито зъбче! Не се шашкай, четох, че има случаи на избиване на кучешки първо при напълно здрави деца.

Аз също няма да правя домашни каши ( царевични, оризови ) по простата причина, че нямам с какво да ги меля. Купила съм на Тьопфер, ХИП и Органикс.

Виж от овесени ядки мога да правя, защото е много лесно, а и вкъщи винаги има такива.  hahaha

Мисис, и аз пробвах Бррр начинанието, но младежът не ме и отрази - обърна ми гръб най-демонстративно и си лапна папагала.  hahaha

# 393
Ние 2 ядем морков, като днес омете половин бурканче и питаше за още :lol :Кисел е та знае ли се от Тея зъби.
Кристи,честит зъб
Ениуан,честит празник!Вече казвам че всяка възраст има чар,и след 30 сме само за ценители Sunglasses

# 394
Супер за зъбчето!

Кашата при нас беше по препоръка на педиатъра, за наддаване и точно така става, за 5 дни качи 200 грама, което си е успех.

Търся био сладки картофи, обаче не откривам Tired, био балев са много скъпи..

# 395
  • София
Търся био сладки картофи, обаче не откривам Tired, био балев са много скъпи..

В Кауфланд бях видяла. Около 14 лв/кг.  Confused

# 396
Мерси,Шо. Аз обичам да казвам,че съм на 18, другото е стаж.  Blush

Крис,честито зъбче. Аз все пипам ,но още няма признаци.

# 397
Кристи,честито зъбче!Да е здравичко и беличко!Не се шашкай излишно.В групата във фейса си имаме бебенце с първо зъбче кътник!
Бебка пък няма още никакви признаци за излизане на зъб.Батко й на 3 месеца вече имаше два,а до края на годинката беше наредил отпред оградата  Joy

# 398
Лелееее, кътник  Shocked Луда работа  Grinning

Исках утре да вкарам зелени чушки, но никъде не намерих такива, дето да ми харесат. Затова авокадо или манго  Mr. Green

# 399
  • София
Ей, оправи се времето значи. Тази тема ми е като "Емо Чолаков"  Mr. Green

# 400
Ей, оправи се времето значи. Тази тема ми е като "Емо Чолаков"  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 401
  • София
Мойто зверче най-сетне заспа. Цял ден не спи и си киселее. Ако почна да го закачам и реве. Като го оставя да си играе и си кротува  Mr. Green

Сложих летния кош. Много ми е странно. Той е доста по-нисък и бебето все едно се тътри по земята. Количката стана безумно неманеврена. Незнам как се измести тежестта, но е страшно неудобно. Мислех по-нататък да купувам количка, ама нещата вървят към нова. Кошът е повдигнат леко и сега вече няма заспиване в тази количка. Имаме си цял свят за гледане  Simple Smile

# 402
Крис честито зъбче...Прекарахме деня на вън .Сутринта се справих от първия път с контейнера за урина взеха и кръв ,но дори не ревна герой Simple Smile

# 403
Мисис,  Joy Joy Joy
Аз още не съм изпробвала моя летен кош и дано не претърпя крах, че ММ ще изтрещи ако му заявя, че искам нова количка. ( За справка - за сегашната го навивах през цялата бременност, ако и за новата трябва толкова - то детето ще проходи и само ще съм се хабила напразно.  hahaha )
И вкъщи малкият цял ден киселя/пищя/рева и накрая се оказа, че пак е със запек детето.  Sad

Адинко, да се оправят нещата бързо.  Hug

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 21:48 от Iid

# 404
И моя ми скъса нервите (бебето, не мъжа) Чисто здрав, всичко му наред и киселя след баня на макс, омммммм Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт