Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 342
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Лид, точно така. Круша, ябълка, слива за пет минути в уреда, оставям да изстине, пюрирам авокадо и банан, смесвам и давам. Обикновено правя заготовка, за да имам изстинала смес, защото иначе авокадото става горчиво от горещината.

# 436
Аз днес заредих от ДМ малко пюрета, пампита, кърпички. Хип кчртоф+морков+ месо (пиле, агне, сьомга) от 19огр е на 2.75лв. Взех каша с пшеница и свърши ли безглутеновата ще започна да захранвам. Седнем ли да ядем, тя е ни изяжда с поглед,оглежда ни един по един и лъжицата от купата до устата и примлясква нараво с нас. Много ми е тегаво, че му се яде на дето, а не може още.
Днес заек със картоф, копър и лук за захранване и пълнеж тиква с картоф. Следобед 1/2 доза каша +1/2 пюре от сливи. Патето днес е с баща си, 4-5 дни не го беше виждала и снощи беше голям кеф. Аз обикалям по задачи, сега вися пред кабинета на ЛЛ, защото много ме боли коррм, бъбреци, мускули и какво ли не, не мога да ги определя.
 Ще водя кучето на ваксина и обезпаразитяване, че вчера донесе един кърлеж, а милата се е разгонила по-рано тази година и е много депресирана.
Chuby, Патето седи, но й трябва упора, за са седне и после е много стабилна, навежда се да си взима играчките, е, понякога й бяга ОЦТ-то, но рядко. Сега се набира да се изправя. Подпирам си лактитее на дивана и разтватям палците, като лост срава и тя ги хваща, следва пънене, мрънкане, гънене и след малко се изправя и е най-щастливото бебе ма света. Днес баба й й купи прохидилка за бутане с колелца, че тези, в които седят не ги харесват. Довечера ще я сглобим и ще я видим  Mr. Green

# 437
Мишето беше на броколи и моркови а ябълката верно как давате ? Рендосана ,сварена ,пасирана

# 438
  • Шоплука
Пюър можете да и купите уокър, за проходилките ортопедите не се изказват никак ласкаво.

Роузи от кога захранваш с жълтък, понеже препоръките са да се започне първо с трохичка. Половинка доста ми изглежда. За маслото също да се дава по натам, но щом ви понася е много добре да го даваш, защото мазнините са ключови за правилното развитие за мозъка.

Кристи по принцип авокадото не се готви, готвено е ужасно, виж сурово си е супер. Даже има много мами, които го дават като първа храна, сурово и пасирано, в комбинация с банан също е страхотно.
То ми е наред след зелената чушка и спанака.
Днес 8 лъжици картоф + морков + броколи.
Утре се чудя с какво да комбинирам зелената чушка, мисля да я комбинирам с броколи и картоф или да махна картофа, че го ядем от началото на захранването.  newsm78

Ани ябълката става най-добре печена. Аз го видях в едно от предаванията на 24 kitchen със свинско и стана уникално. Мисля така да я дам и на нея / без свинското/ Реже се по следата с нож и се слага да се пече във фурната за 20 минути при 180 градуса и тя направо сама си се пюрира.  chef

# 439
Ми да де, аз какво казах? Другите плодове са на пара и когато изстинат, към тях добавям авокадо и банан. Сурови!

Пюър и тя така - писа, че ще взимат точно walker.

Chuby, ти май не четеш много или караш през ред Mr. Green

# 440
  • Шоплука
Чубито се е захванало със сто неща едвновремено за тва така през просото  Mr. Green
Даже е решило наивницата да вземе да учи немски, докато бамбинестото кара сутрешен сън - пък ще я видим тази работа  Mr. Green
Сори не съм прочела правилно  Peace
Зелена чушка давал ли е някой? С какво я комбинирахте?

# 441
Аз мисля да я давам с пащърнак, картоф и тиквичка.

# 442
Chuby много благодаря Simple Smile

# 443
Деня си мина дакато аз се включа...
Кристи , честито зъбче, да е здраво и бяло! Много колички си накупила, спри се Heart Eyes
И ние хапнахме ония ден авокадо с банан, много се хареса от човечето. А днес цял ден хайманосваме и сега съм труп, та ви пожелавам лека вечер.

# 444
Кристи, благодаря.   Hug
Мисис, стягай дисагите и керванът да тръгва.  hahaha
Аз да взема да ви записвам всеки ден рецептите  и после ще издам една книга, а те както са рядкост книгите с рецепти за бебета и моята както ще е от събран опит и ще избия рибата и ще стана милионерка и няма да може да ми стигнете носа.  hahaha Joy hahaha
Майтапа на страна - благодаря на всички за хубавите комбинации. Нямам търпение и аз да почна да въвеждам разнообразни храни. bouquet

И ние цял ден пантосвахме като се прибрахме имах милион и едно, за жалост не желания, които някой да изпълнява, ами домашни задължения. Малкият изпадна в истерии - много му дойдоха впечатленията ли, зъби ли, що е не знам. И вече съм каталясала, искам само да помириша възглавницата и да се пренеса на някой тропически остров с коктейл в ръка.  bowuu

Сетих се и какво исках да попитам. Момичетата, които пътувате носите ли кошари с вас? Ако ли не къде спят бебковците ако сте на хотел или на гости примерно?
( Болната ми тема  Joy )

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 21:17 от Iid

# 445
За утре и аз съм планувала авокадо и банан Crazy
С каката като сме пътували (от 2 години)си спеше сама на отделно легло.Сега мисля да направим едно Банско да се разсея малко, и Бебо мисля да спи при нас.

# 446
Момичета, помогнете!
Май съм разболяла малката ми Мушмулка - цял ден киха, текнаха сополи, а сега се събуди със запушен нос. Какво мога да взема от аптеката?

# 447
Шошии, звънни на педи задължително нищо, че е късно.
Не искам да се правя на лекар и да казвам лекарства , мога само да ти кажа да капеш физиологичен Р-Р да дърпаш сополките, да даваш витамин Ц и Осцилококцинум.

Бабини работи, които знам, че много помагат - обели лук и го сложи в креватчето.
Бързо да се оправяте, но пак казвам звънни на лекар . И ако са само сополи да не би да е от зъб?

# 448
Физиологичен разтвор,виж я за Температура.Ако сополите са прозрачни е много вероятно да е зъб наистина,не бързай с лекарствата, утре я като я види педи ще каже.Бързо да се оправяте и ти спокойно , всичко ще  е наред Hug

# 449
Температура няма засега. Сополите са прозрачни. Не текат нон стоп, но е необичайно за нея. Днес се скъса да киха. А аз шматката я бях облякла съвсем леко днес и сега се притеснявам да не съм я простудила. Пфффф, ужас.

Общи условия

Активация на акаунт