Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 243
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Шошии, следи за температура. И според мен е по-добре да изчакаш да я види педиатър.  Hug

# 451
Може да и се изсушава лигавицата на нослето,или нещо да я е подразнило ,не се филмираи излишно ти си боец. Утре ще видиш как е, днес си беше жега естествено,че ще я съблечеш.Спокойна нощ и утре на отчет Hug

# 452
Моят беше само по боди днес, едва ли е простуда. ФР и дърпане на сополи. Ако е хрема наистина, с или без лекарства, ще трае седмица. Внимавай за температура и кашлица.

# 453
  • София
Роузи от кога захранваш с жълтък, понеже препоръките са да се започне първо с трохичка. Половинка доста ми изглежда. За маслото също да се дава по натам, но щом ви понася е много добре да го даваш, защото мазнините са ключови за правилното развитие за мозъка.

Дадох четвъртинка, не се понесе добре от коремчето. После дадох пак четвъртинка и нямах проблем. Днес дадох половинка  и се понесе добре.

Мазнини давам - зехтин, масло и слънчогледово олио. Не ме притесняват, понася ги добре, давам почти от началото на захранването. Зехтин от преди това.

Зелена чушка давам. Комбинирам с картоф и каквото друго има - морков, броколи, тиквичка или др. В днешното ни меню пак имах (мусаката  Laughing )

Аз да взема да ви записвам всеки ден рецептите  и после ще издам една книга, а те както са рядкост книгите с рецепти за бебета и моята както ще е от събран опит и ще избия рибата и ще стана милионерка и няма да може да ми стигнете носа.  hahaha Joy hahaha
Майтапа на страна - благодаря на всички за хубавите комбинации. Нямам търпение и аз да почна да въвеждам разнообразни храни. bouquet

Недей с лошо, недей  Laughing После ще искаш втора книга да издадеш  Crossing Arms

Като бяхме при майка ми, малкият спа основно при мен. Но там леглото е голяяямо. В интерес на истината моето бебешко легло се върна в нас.  Laughing След мен, го бяхме дали на приятели, отгледа 2 момиченца, после в други приятели отгледа 2 момчета и като дойде време на малкия си го взехме обратно.  Simple Smile Та, сериозно, малкият вече ще спи в моето легло.   Laughing

# 454
Уф, най-накрая свърших с поръчките за лятото за малкия. Изкупих света Sick

# 455
От снощи Мишето стана не спокойно играеме си и почва да плаче...Спи и плаче дали ще и избива зъбче ? Едвам я успокойх в 3

# 456
Мисис, аз ще съм милионерка няма да се хабя за втора книга.  Crazy Joy
Кристи, от къде поръча? Аз вече такива работи не правя имам една торба с напълно необличани дрехи.  ooooh!
Шошии, как сте?

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 09:46 от Iid

# 457
Авокадо и банан +кърма=неочаквано добра комбинация Flutter
Шоши,как сте мила?

# 458
  • София
Ние пък планово нямаме ток Sad

Менюто за днес: ***** с ****,***** и *****.

(Крия от lid).  Mr. Green

# 459
Ние пък планово нямаме ток Sad

Менюто за днес: ***** с ****,***** и *****.

(Крия от lid).  Mr. Green

Ах, ти маймуно, да знаеш, че ще съдействам за възможно най-късното пускане на шалтера при теб.  Joy

# 460
# 461
Мисис, аз ще съм милионерка няма да се хабя за втора книга.  Crazy Joy
Кристи, от къде поръча? Аз вече такива работи не правя имам една торба с напълно необличани дрехи.  ooooh!
Шошии, как сте?
От Ту, Некст, Джордж, Маталан, ХМ, ТКмакс, Мадъркеър и Теско. Ама взех някои неща и за следващата есен/зима, защото са на много добри цени в момента.

# 462
Привет, дами.
Ние се завърнахме от обиколката ни по стоте национални туристически обекта. Голямо пътешествие, малката издържа геройски. Панагюрище, Старосел, Хисаря, Калофер, Карлово, Сопот, Клисура.
Топихме я в басейн в Хисарв. Много й хареса, гледаше като хипнотизирана водата.
Днес ще давам тиквичка, успешно въведох и оризовата каша.

# 463
Пош, завидях!

# 464
Шоши,късно виждам,но да си кажа. Вит. С,осцилококцинум и коризалия,която даваш в началото през час,после като видиш подобрение по-рядко. С това минава за ден-два хремата,не за седмица. За нослето и морска/океанска вода-Куикс,Стеримар или нещо от сорта. Пиши как сте.  Hug

Пош, браво на вас!   bowuu

Ние преди няколко седмици ходихме на гости в Плевен и Шушулка си спа при нас на леглото в хотела. Обезопасих с възглавница ,че тя беше от едната ми страна,а баща й от другата. Нямаше проблеми.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт