Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 31 915
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Христос Воскресе момичета!
Малко късно се включвам и аз, но тези дни бяхме доста заети да празнуваме. Голямо обикаляне беше.

Пош кураж мила Hug. Много неприятно, но с течение на времето и всички прекрасни моменти, които те очакват с малката принцеса, тревогата ще поотихне.

Ние днес ставаме на 6 месеца и мисля да започвам със захранването. Малко съм пообъркана още, но вярвам, че ще се справя стига и малкия човек да има желание. До сега е проявявал голям интерес към лъжичката, когато съм давала хапчета. Още като я видеше и започваше да маха с ръчички и да се радва, надявам се така и да е с пюретата.

Момичета вие, за колко време заместихте цяло хранене? На мен педиатърката ми каза по малко да увеличавам лъжичките и до седмица да съм заместила. На мене ми се вижда доста кратко като време, а като се има в предвид, че е и нова храна newsm78.

# 646
  • София
Пош  Hug
Кристи, мерси за съвета, ще взема два такива пъзела, да видим как е , и без друго ще се ползват много  bouquet
Воистина воскресе, Стейси! Аз още не съм заместила хранене, предлагам си гърда след пюрето. Но от две седмици си яде стабилно по 100 грама веднъж дневно. Ако му е харесал зеленчука, не иска каша, ако зеленчука е отказан (например спанака) си изяжда купичка кашок. Моя Топчо не иска вода  Crossing Arms То не беше с лъжичка, с пипета, с чаша, как ли не му давах - не ще и това е. Надявам се в жегите да пропие  Crazy

# 647
Моят пък продължава да яде през нощта. Чудя се няма ли нещо, с което да го упоя за едни десет часа и всички да мирясаме Crazy

# 648
А, де... ако го откриеш кажи ми.  hahaha

# 649
Пош  Hug бъдещето е пред вас.
Кристи и ние започваме да ядем през нощта от седмица, ще и сменя режима на пет хранения с мляко, но сме в облака и щом мине този скок ще кротяса

# 650
Пробвах с пет хранения, с по-голямо количество на вечеря, с по-късен час на заспиване...нищо не помага! Последно спа цяла нощ преди нова година  Mr. Green Е*а тия облаци и скоци, явно не е това, ами проклетия  Crazy

# 651
Добър ден.
Мисля си аз да взема се обадя на Лили Иванова,да дойде да си прибере шибаните ветрове,че едни цигари не мога да изляза да си купя,пфффф Shocked
Аз пак да попитам,няма ли някоя мама тук да се похвали с положителен тест за бременност,че поне на чуждото щастие да се порадвам,аман от болести и неприятности вече Thinking

# 652
Аз правих, ама моят беше отрицателен  Mr. Green

# 653
Бе теб съм та проклела за другата година Mr. Green
Инер нещо ми се загуби и джъст рафи ли беше newsm78

# 654
Покрай тия щуротии вчера забравих да кажа, че имахме месечинка, вече сме на 6 м.
Храним се 5 пъти на ден:
сутрин АМ, към 10-10:30 плодово пюре с АМ, 13:30 зеленчуково +АМ, към 17 - каша (за сега само оризова, приготвям я с АМ) с плодово пюренце за вкус, към 21  АМ.
Мъчат я зъбаците, всичко се гризе и джвака с настървение, а педиатърката вчера каза, че има още месец, докато изкарат... Tired

Кашите ги въвездах с баткото така: почнах с оризова, после постепено, по лъжица, две добавях от елда, докато заместих изцяло с елда, после следващата - добавях лъжичка, две към вече въведената каша.
Нова храна въвеждам през 4 дена, с баткото на 5 дена, ама той нали беше с АБКМ и там пипах внимателно.
Днес ще дам жълтък Simple Smile

Планирам лятната ваканция на баткото вече, сега лесно, нали съм майчинство, ама догодина ще ми се такова мамътъ.

Оф да, времето е много скапано. По принцип нямам проблем да се разходя в дъжда, стига да не е порой, имам си гумени ботуши и непромокаем анорак, ама има ли вятър, нещата стават сложни.

Вчера сестра ми се чула с очната лекарката, те са състудентки и тя я успокоила, че едвали не това ще е козметичен дефект, за който ще си знаем само ние, ама като я гледам как криви едното оче, за да компенсира другото и... Cry

# 655
Пош при нас тати има мързеливо око(в това му е чара), и може би се втелявам и гледам мъничката и тя го криви. Питах педи и каза,че съм куку и на този етап е рано да се диагностицира.
Що не потърсите още няколко мнения и да я заведете във очната клиника във Варна,или в момента плещя глупости, колкото да се намирам на приказка newsm78

# 656
Аз също знам, че преди годинката не се установяват подобни проблеми, ама нали не съм лекар, та реших да си мълча. Бъркало се с физиологичното кривогледство при бебетата  newsm78

# 657
ами ние бяхме при др. Лили Димитрова в Токуда, която знам, че е много добър детски офталмолог и хора от цяла БГ ходят там.
Гледаха я с някакви апаратури, али-бали, беше категорична, че е това.

# 658
И не за твое успокоение,просто и добрите специалисти грешат по някой път. Нека да порасне детенце малко,пък се хванете и вървете до Варна,знам ли.....

# 659
Ние тъй, тъй морето го караме на север, може да скочим до там, ще го съчетаем с Делфинариума  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт