Полет чука на вратата - октомвийчето търкаля се в кревата- тема 11

• 32 213
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Кристи, всички ли си ги въвела?

# 631
Още не, в процес съм. Имам време до другата седмица, когато ще подкарам мръвчака. Мисълта ми беше, че елдата ще я оставя направо за глутенова Simple Smile

В асдата има 20% на бебешки дрешки, ако някой го интересува.

# 632
Бяхме на очен лекар с малката. Синдром на Дюан. Лявото й оче гледа само напред. Вродено е и не се лекува. Много съм тъжна....

# 633
Бяхме на очен лекар с малката. Синдром на Дюан. Лявото й оче гледа само напред. Вродено е и не се лекува. Много съм тъжна....
Пош, съжалявам много Hug

# 634
Стига беееее,офффф тъкмо щях да рава че сме с конюктивит Confused
Но пък ще бъде красавица,като майка си,Пош Heart Eyes

# 635
Пош, съжалявам много.  Sad Hug  Hug Hug

# 636
  • София
Пош,  Hug

# 637
# 638
Пош ако случайно не си чела тази тема тук има инфо, че този синдром има форми, които се лекуват
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=658540
Дано вашият да е от тях  bouquet

# 639
Не се лекува. Важното е, че детето си вижда....

# 640
Пош,мила,лесно е така всички да говорим,предполагам какво ти е на майчиното сърце. Ще страда , ще боли и ще мине...Да расте здрава,хубава и засмяна,пък може с това красиво оче да нацели своя си принц. Ще мине мила, но се изисква време Hug  Hug Hug

# 641
# 642
Пош, не знам какво умно да кажа, затова ще се присъединя към виртуалната прегръдка на Шо Hug

# 643
Пош,  Hug пожелавам ти да си силна, за да расте бебето в стабилност и увереност. Вярвам, че ще бъде едно усмихнато и щастливо дете, благодарение на теб. Вярвам, че с времето болката ти ще се притъпи и ще се измести от радостта за първо зъбче, първи крачки и думи  Hug

# 644
Пош, не тъжи твоето бебе ще си е най -прекрасното...Каквото и да му има каквата и рана да има....

Общи условия

Активация на акаунт