Разчитане на ЯМР

• 5 767
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • Burgas, Bulgaria
Честно ти казвам , с тези модерни операции ,които правят ,дето им слагат гелове разни или каквото е там ,хич не им вярвам ,особено на неврохирурзите .Ако питаш аз какво бих направила - ВМА доцент Андреев дава консултации ,ако имаш възможност иди да разгледа снимките . Може и без мъжа ти ,ти сама да отидеш.
Лично мен оперираха защото имах парализа на пикочния мехур и не можех да пишкам,отделно почти не можех да се движа , нямаше дори как да ме прегледат ,защото нито можех да вдигам краката ,нито да се навеждам .

# 16
Това в София ли е ? За сега ходим в Пловдив , но ако трябва и до София ще отидем .

# 17
  • Burgas, Bulgaria
О ,извинявай  ,не разбрах,че сте от Пловдив .Да за София става дума , при вас не зная как стоят нещата,аз съм от Бургас и тук изобщо не можем да говорим за ... специалисти . Наистина ако имате възможност,отидете , много е важно как се разчита снимката .

# 18
Ми тук в Пловдив уж има , ама нещо се разочаровах ... Наистина е важно разчитането .

# 19
С толкова лек проблем (според мен) изобщо не търсете доценти и професори, или опериращи ортопеди и неврохирурзи. От такива консултации има смисъл ако са по-сериозни нещата и обмисляте операция. Разпитайте за най-обикновен невролог в града, от когото са доволни и дава направления за физиотерапия без проблем. Отидете да го погледне, ако е необходимо ще направи ЕМГ, за да види кои точно нерви са засегнати - така ще прецени дали кореспондират с нивата на проблемните прешлени.

Протрузията е приплъзване, и може да е много по-тежка от дисковата херния, но при него нещата са леки. Ако може да направите връзка с травма (от катастрофа/падане)/лош двигателен режим/неправилна стойка/силов спорт или изсилване във фитнеса (особено през пубертета) - причината е ясна, и просто след 30-те започват да се обаждат и влошават болежките.

Успех Hug

# 20
Той от 20 годишен работи в строителството . Винаги е бил подложен на голямо физическо натоварване . Говорих с ЛЛ , тя каза , че е напълно възможно болката да е от протрузиите . Каза да отида да взема направление за невролог и да видим какво ще последва . Много държа да се изясни диагнозата , защото ако е ревматологично нещата стават лоши  Confused

# 21
Той от 20 годишен работи в строителството . Винаги е бил подложен на голямо физическо натоварване . Говорих с ЛЛ , тя каза , че е напълно възможно болката да е от протрузиите . Каза да отида да взема направление за невролог и да видим какво ще последва . Много държа да се изясни диагнозата , защото ако е ревматологично нещата стават лоши  Confused
Здравейте, какво се оказа при вас? Имам подобни проблеми в момента и ще се побъркам.

Общи условия

Активация на акаунт