ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 23 [239]

• 52 841
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
На мен ми засече...не можах да разбера какво гори

Хандан гори.  bishop

# 106

-- Г-жо Йешим, може ли да получим информация за състоянието на съпруга Ви?
Йешим: Приятели, сега не искам да говоря. Моля ви, оставете ме на спокойствие.
-- Животът на Джелял Думан още ли е в опасност?
Йешим: Моля ви, приятели.
-- Още продължава операцията на Джелял Думан, име от подземния свят.
При нова информация ще се видим отново.

Джошкун: Не умирай, веднага, синко. Не умирай веднага, последният удар ще го направи Джошкун.
Чакай, синко, чакай. Джошкун ще ти ............................
Бъдете готови Йълмаз брадърс. батко ви Джошкун идва. лан.

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 23:58 от Ани (Aniska)

# 107

Hug Hug Hug разпределението на 28-ми епизод Hug Hug Hug
Моля, пращайте преводите на Лили  Heart Eyes Heart Eyes

1 -  Дани - 1-15

2 - Ася - 15-30

3 - Лу - 30-45

4 - Тара - 45-60

5 - Алексия - 60-75

6 - Ети - 75-90

7 - Ани - 90-105

8 - Ренка - 105-120

9 - Вени - 120 до края

# 108
На мен ми засече...не можах да разбера какво гори

Хандан гори.  bishop

А, знаех си, че дЕдо ще ги метне на скарата с Кудрет  Twisted Evil

......................

Ани  bouquet Благодаря за преводите!
И на всички за компанията!  Hug Hug Hug

# 109
  • Ruse, Bulgaria
Вътре 29.Епизод - Sneak Peek - Бг Субтитри

# 110
Добро утро  Hug Hug Hug

Снощи закъснях, дойдох някъде тук, навреме за вечерната проверка  hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

Гледах и правех и други неща на лапа, но серията ми хареса, Чачи беше пак прекрасен.  Flutter Flutter

Моментът с мама  Praynig , хем го знаех, хем пак ме разнежи, мааалко ми беше длъжък, малко!  Hug Hug Много беше добро наЩУ в предходната сцена  Peace Heart Eyes , когато трябваше да придружава Джелял нагоре по улицата, а вече се беше усетил, че мама знае...  Praynig Crazy Изигра го страхотно... браво на нашето момче!  #Crazy #Crazy
И разбира се тичането към мама...   Grinning Party  гледах го преди и след рекламите с голям кеф  Hug Hug Heart Eyes   И мама харесах, но там съм сама в клуба, няма лошо  Peace Grinning Grinning
Да сложа фотки от хапването при аннето  Grinning , тук не разбрах какво му каза Мерт, че Сарп спря да яде  Laughing Laughing нещо го избъзика, ама...

Heart Eyes Heart Eyes Grinning

Двете сцени на двамата братя заедно в акции.  Party Party  Heart Eyes

Сблъскването им пред онази сграда, която още от промо- снимките се чудех откъде познавам  Rolling Eyes , щото нали знаете, обичам да гледам плочки  Joy Joy, та плочките на пода и парапетите и асансьора... и сега се сетих- в ДК я има снимана от Али Билгин... както и да е... та защо този филтър мъгляво- зеленикавия, бе,  #Cussing out #Cussing out нали беше запазен за кадрите със спомени на двамата братя,  #2gunfire през цялото време имах чувството, че страдам от кокоша слепота... а бяха толкова секси и двамата  ooooh! Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

И само още нещо. Кудрет!  Peace Crazy  Тандемът им с Джелял дойде много добре на Текиндор.  Peace Иронизирането на Джеляловите ли, Четиновите ли маниери от Кудрет, актьора, определено смегчи досегашната безсмисленост на позите на Четин...  Peace убедих се като видях пируета на Кудрет пред касапската маса при разговора с ДжелАл Кебапчъ, като го постави натясно и принуди да се предаде на Юсуф.  А и това "Касапино" ме накефи... те това е подходящия ник на Джелял и според мен  Peace hahaha hahaha Фен съм на Кудрет образа и Кудрет актьора, особено! Дано остане докрая, всъщност той е истинския опонент на Джелял. Нашите двете кузута са като врабчета, кълвящи го по реверите... поне засега...  Peace Grinning  И жалко за Хандан  Cry

Хубав ден  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ани, благодаря ти за новата тема  bouquet bouquet  за снощния превод  bouquet bouquet

Синан, благодаря за фрага  bouquet Peace

Изчетох ви от снощи, тенкс  Hug Grinning Grinning Hug  радвам се, че и абла се е появила  Peace Heart Eyes

ПП А Давут и Фулиа си отиб@ха снощи Joy Баси еротичния кютек дет' си хвърлиха, пак ще се гледа!  #Crazy Crazy

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 08:42 от Анонимен

# 111
Добро утро  food010

Party Party Party Party Party

# 112
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug

Снахата се е нанесла вече Laughing
Скрит текст:

Благодаря на Ани и Синан за преводите bouquet bouquet bouquet

А аз още не съм гледала миналата серия Rolling Eyes Изневерявах на Сарп с Дуру hahaha

# 113
Добро да еее  Party Party Party

Добро утро! Hug

Снахата се е нанесла вече Laughing
Скрит текст:

Може да е отишла да препере малко чорапи, бе... ай не с лошото  Laughing Laughing Laughing

В снощния епизод един път я видях, ама така смешно се фръцкаше  Joy Joy Язък, че не  моа да правя хубави гифове, хемен щях да я нарежа

-------------------

Някой нещо чул ли е за моя джанъм курбанъм снощи, как се е справил.  Mr. Green  Дали си е дал душата на някой  Laughing Laughing

ПП. Докат си драскам и рейта го наредили

Ех, че усмивка, бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114
  • Яко в Матрицата...
Галка Heart Eyes Hug, аз не съм с лошо към снахата, само отбелязвам с усмивка Wink

Твоят курбан не знам как се е справил, чакам да видя рейтингите Joy

ТОТАЛ
1   ICERDE   SHOW TV   20:43   23:47   8,51   18,67
2   KIRGIN CICEKLER   ATV   20:35   00:17   7,14   15,97
3   SURVIVOR   TV8   20:54   00:14   6,86   15,60
4   SOZ   STAR TV   19:59   22:23   5,90   13,22

Добре е за старт на дизи по никое време... Laughing

http://www.ranini.tv/reyting

# 115
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug
Добро утро и от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ани,снощи бях толкова влезнала ичарде Laughing-че като свърши и бях Rolling Eyes без думи-...та пропуснах да ти благодаря за преводите по време на серията bouquet bouquet bouquet
И на останалите за прекрасната компания,както винаги bouquet bouquet bouquet
Серията ми хареса-ма тъй ме кефят двете кардашимчета-аз нал съм една верна абла,приемам и новите Joy
Колкото и да се дразня на Мерт,толкова съм възхитена от Арас и по-точно от тандема-Чаатай -Арас-нема съм първата дет и е любима двойка у дизито Joy....поради липсва на гюзел кадъни си ги тача двамката.Невеоятни са,поне за мен.Зная,че има и такива дето не мислят като мен-ма разни хора.....разни идеали-и преди съм го писала Wink
Хубав да е денят ви Hug Hug Hugче се отнесох нещо-пък чок ишим вар яяяяяяяя Joy Joy Joy

# 116
# 117
Привет!  Hug Hug Hug

Цитат

Хайде, огън не остана! Десетина епизода! Laughing Laughing Laughing
Борбата за понеделник стана ожесточена...като гледам как напират новите, ще бъде чок зор оттук нататък! Сцените с братя Йълмаз бяха страхотни  Heart Eyes...но като цяло СЦ забавиха темпото...

# 118
  • близо до брега на морето
Нал не съм от активните напоследък-за кой  джанъм курбан иде реч Embarassed Rolling Eyes Embarassed

# 119
  • Sofia, Bulgaria
          Добър ден на всички! Hug Hug Hug

Скрит текст:
Shocked doh Sick

Общи условия

Активация на акаунт