ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 23 [239]

• 54 088
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • Яко в Матрицата...
Ани Heart Eyes, коя е? Laughing
Благодаря за чичеците  Crazy bouquet

Йозге Гурел  Joy но мисля, че са само клюки.  Joy

Едва ли Joy Ама знае ли човек  hahaha

# 241
Благодарско за озета...... Heart Eyes Рени...... Heart Eyes
За фотките.............. Hug Hug Hug
За всичко............. Heart Eyes Hug Hug Hug
Мисля че имаме нужда от изненадваща анкета ... Party с неочаквани отговори.... Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy
Де е ДжадЪ бе........ пак ли на море......... Rolling Eyes има го тя тоз навик......... Mr. Green всяка седмица-всяка седмица......... hahaha студено ощИ я............ Crossing Arms
Дайте фотка на клюката де............... Praynig Praynig Praynig Та да я почваме......... smile3508  Joy Joy Joy Joy
Добра вечер на всички................ Hug Hug Hug Hug Hug

# 242
Благодарско за озета...... Heart Eyes Рени...... Heart Eyes
За фотките.............. Hug Hug Hug
За всичко............. Heart Eyes Hug Hug Hug
Мисля че имаме нужда от изненадваща анкета ... Party с неочаквани отговори.... Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy
Де е ДжадЪ бе........ пак ли на море......... Rolling Eyes има го тя тоз навик......... Mr. Green всяка седмица-всяка седмица......... hahaha студено ощИ я............ Crossing Arms
Дайте фотка на клюката де............... Praynig Praynig Praynig Та да я почваме......... smile3508  Joy Joy Joy Joy
Добра вечер на всички................ Hug Hug Hug Hug Hug

Бойче  Hug Hug Heart Eyes казвай каква анкета и хемен я пускам  Joy Joy
Джадъ не е на море  Joy Joy ама знае ли човек  Joy

Знаеш я Йозгето бе  Joy - Ада от ПО  Joy

# 243
  • Яко в Матрицата...
Анкетата дири отговор на въпроса кой е този щастливец, дето ще научи тайната  Laughing И отговор от мен - Давут hahaha

# 244
Анкетата дири отговор на въпроса кой е този щастливец, дето ще научи тайната  Laughing И отговор от мен - Давут hahaha

ади, готово  Joy

# 245
  • Яко в Матрицата...

ади, готово  Joy

love001 гласувах Party

# 246

ади, готово  Joy

love001 гласувах Party
Joy Joy Joy Joy Joy
Ани.......... Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug
Аз шЪ мисля............ Thinking  Само на един отговор ли имаме право........ Rolling Eyes Joy Joy Joy Joy

# 247
 newsm80 Язе съм втория глас за Рижавия.  Blush Този ми е мъжката Кака Сийка.  Sunglasses

# 248
newsm80 Язе съм втория глас за Рижавия.  Blush Този ми е мъжката Кака Сийка.  Sunglasses

аз съм първия глас за него  hahaha hahaha

Бойчеее, само на един глас имате право  Naughty Joy

# 249
Naughty У озета пише.... по изненадващ начин....от неочакван човечец...... Rolling Eyes  hahaha Демек кака сийка .........отпада бе...... newsm78 Joy Joy Joy Joy
Аз ощИ шЪ мислИм ......така ми се иска....... Praynig поне у една анкета да позая я............... Joy Joy Joy Joy Joy

# 250
newsm80 Язе съм втория глас за Рижавия.  Blush Този ми е мъжката Кака Сийка.  Sunglasses
Naughty У озета пише.... по изненадващ начин....от неочакван човечец...... Rolling Eyes  hahaha Демек кака сийка .........отпада бе...... newsm78 Joy Joy Joy Joy
Аз ощИ шЪ мислИм ......така ми се иска....... Praynig поне у една анкета да позая я............... Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha логично звучи  Joy ама аз мисля, че ще е той  Joy Може да научи от Берке  hahaha

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 22:00 от Ани (Aniska)

# 251

hahaha hahaha hahaha логично звучи  Joy ама аз мисля, че ще е той  Joy Може да научи от Берке  hahaha
hahaha
Опуснала си моя фаворит я.......... Rolling Eyes нерде е Баръш.......... Joy Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug

# 252
Добър вечер  Hug Hug Hug

Щом е за Рижко  Heart Eyes и язе съм представям си колко пъти ще каже ВАЙ като научи  hahaha
Но щом пише "неочакван" може и да не е той - досега винаги е обичайният заподозрян  Joy

Благодаря за снимките и озета  bouquet bouquet bouquet

Сарп и Мелек ги има повече заедно...може пък сценаристите най-после да са решили да поработят в тая посока  Wink Laughing Laughing

................

п.п. за Батю от всички слухове само на есен и АТВ е сигурно  Peace

# 253

hahaha hahaha hahaha логично звучи  Joy ама аз мисля, че ще е той  Joy Може да научи от Берке  hahaha
hahaha
Опуснала си моя фаворит я.......... Rolling Eyes нерде е Баръш.......... Joy Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug

вИднага го добавям и Ейлем също  Joy

# 254
Може да научи от Берке  hahaha

Терсене.  Wink Берке ще научи от Рижия и реакцията му - не билийм, аби.  33uu tooth

Общи условия

Активация на акаунт