Кудрет: Това е последната ти вечер, Джелял. Последната ти вечер със семейството и близките ти. Затова се сбогувай с тях.
Джелял: Значи в замяна на Мустафа искаш живота ми?
Кудрет: Не, Джелял. искам да живееш и да си платиш за всичко. ще имаш много време за това.
След като се сбогуваш с блзиките си, ще отидеш в участъка и ще застанеш срещу диртектора Юсуф. Той е прекарал години да се опитва да те хване. ще му разкажеш всичко, всикчите си престъпления. ще чакаш в затвора да умреш. Краят на пътя е Джелял. Това е твоят ковчег Джелял и ти ще влезеш в него със собствените си крака.
Кудрет: някаква важна новина ли чакаш?
Сарп: татко, Мустафа не е тук.
Кудрет: Очакваната новина май не дойде.
Безпомощен си, нали Джелял?
Ако искаш Мустафа да живее, ще правиш каквото искам.
Джелял: как да съм сигурен,ч е ще пуснеш Мустафа?
кудрет: трябв ада ми се довериш. Когато ти влезеш в затвора, Мустафа ще бъде свободен.
двамата братя обсъждат мама хахаха като си наумяла нещо и го правела.
лекето пита дали Мустафа бил толкова важен за него. Сарп казва, че било заради Мустафа, защото е малко момче и като говорел за него се сещал за брат си, къде ли бил сега.
сарп пита защо Мерт се интересувал от Мустафа. лекето казва,че било работа. Дори да е син на Джелял, не заслужавал това, бил невинно дете.
Мустафа е написал нещо на опаковката. Умник бе. "брат" е написал.
Лекето ще го носи в лабораторията, Сарп иска да го уведоми, ако разбере нещо, но лекето вика, че било полицейска работа. Ади каза, че ще види какво ще направи.