Хандан гори.

Благодаря за преводите!

, хем го знаех, хем пак ме разнежи, мааалко ми беше длъжък, малко!
Много беше добро наЩУ в предходната сцена
, когато трябваше да придружава Джелял нагоре по улицата, а вече се беше усетил, че мама знае...
Изигра го страхотно... браво на нашето момче!
гледах го преди и след рекламите с голям кеф
И мама харесах, но там съм сама в клуба, няма лошо

, тук не разбрах какво му каза Мерт, че Сарп спря да яде

, та плочките на пода и парапетите и асансьора... и сега се сетих- в ДК я има снимана от Али Билгин... както и да е... та защо този филтър мъгляво- зеленикавия, бе,
нали беше запазен за кадрите със спомени на двамата братя,
през цялото време имах чувството, че страдам от кокоша слепота... а бяха толкова секси и двамата

Тандемът им с Джелял дойде много добре на Текиндор.
Иронизирането на Джеляловите ли, Четиновите ли маниери от Кудрет, актьора, определено смегчи досегашната безсмисленост на позите на Четин...
убедих се като видях пируета на Кудрет пред касапската маса при разговора с ДжелАл Кебапчъ, като го постави натясно и принуди да се предаде на Юсуф. А и това "Касапино" ме накефи... те това е подходящия ник на Джелял и според мен
Фен съм на Кудрет образа и Кудрет актьора, особено! Дано остане докрая, всъщност той е истинския опонент на Джелял. Нашите двете кузута са като врабчета, кълвящи го по реверите... поне засега...
И жалко за Хандан 

за снощния превод

радвам се, че и абла се е появила

Баси еротичния кютек дет' си хвърлиха, пак ще се гледа!

Язък, че не моа да правя хубави гифове, хемен щях да я нарежа
, аз не съм с лошо към снахата, само отбелязвам с усмивка 

....поради липсва на гюзел кадъни си ги тача двамката.Невеоятни са,поне за мен.Зная,че има и такива дето не мислят като мен-ма разни хора.....разни идеали-и преди съм го писала 
че се отнесох нещо-пък чок ишим вар яяяяяяяя

Препоръчани теми