ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 23 [239]

• 54 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Гледах цялата сцена сабах сабах Crazy Всичко може, ама сериалът не е за ашк... Rolling Eyes

да, не е за ашк, ама на Чачо най му се получават такива роли  Joy  язък  hahaha

Точно това си помислих и аз, много е задобрял в тези сцени, много  Joy Laughing

newsm78 което,очевидно, не се харесва на драгия турски зрител  

Имаше много хубави сцени и на Арас. Мерт_Мелек в двора на болницата, Мерт_Ейлем в двора на Джошкун...  Crazy Crazy

Чифтето на Давут с колежката се получи сладурско... Как я гледаше одобрително и с поглед "Взех тА Радке, взех та..." докато тя обезвреждаше двамата му пазванти...   hahaha hahaha

И други...  Joy Hug Hug

# 436

не е това  Peace   Laughing 
отърваха питомното  Laughing

кажете що се е разчекнал в тоз дом пропит от морал, пред моралното анне и кардешимката  Mr. Green

# 437
  • Яко в Матрицата...

кажете що се е разчекнал в тоз дом пропит от морал, пред моралното анне и кардешимката  Mr. Green

Не съм гледала, не знам... Peace

А за рейтинга - да погледнем от положителната страна, няма да се полакомят да направят втори сезон Joy

# 438

кажете що се е разчекнал в тоз дом пропит от морал, пред моралното анне и кардешимката  Mr. Green[/i]

щот' там се чувства рахат момчето... при мамаа, затова  Peace  Grinning

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 10:45 от Анонимен

# 439

кажете що се е разчекнал в тоз дом пропит от морал, пред моралното анне и кардешимката  Mr. Green

ми да се съблече тогава  Mr. Green

А за рейтинга - да погледнем от положителната страна, няма да се полакомят да направят втори сезон Joy

Joy Joy  дай Боже  Joy

# 440
  • ... да усещаш мириса на море ...

аз ще карам само на гифове  Laughing Laughing

и като си представя, че така държи и гледа оная кукумявка  Sick

Ти пък що си мислиш, че я гледа, може и да мижа  Laughing

Здравейте!  wavey

# 441

Сигурно е заради препарата за пране - АВС, с който преди това аннето старателно изпра покривката за масата  Whistling Whistling Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 442

кажете що се е разчекнал в тоз дом пропит от морал, пред моралното анне и кардешимката  Mr. Green

ми да се съблече тогава  Mr. Green

Следващата серия  Peace

Laughing Laughing Heart Eyes

Вай, бе,  Joy Joy за превод са ми се паднали и трите цАлувки на Сарп и Мелек и закуската  Party Grinning Grinning

# 443
  • Яко в Матрицата...

Вай, бе,  Joy Joy за превод са ми се паднали и трите цАлувки на Сарп и Мелек и закуската  Party Grinning Grinning

А на мен Мелек и Джошкун hahaha

# 444

Вай, бе,  Joy Joy за превод са ми се паднали и трите цАлувки на Сарп и Мелек и закуската  Party Grinning Grinning

А на мен Мелек и Джошкун hahaha

Малиии, ама каква беше лоша  ooooh! и стреля и заплашва... ако я беше видял Давут щеше да умре от любов на място  hahaha hahaha

# 445
 Hug Hug привет  Hug

какво бе, джадъ?  Joy Гледай как се е разположил  Joy Joy Joy

Не съм гледала, не знам... Peace

Знам от Лили, че тези цветя са мноУ драма - с побоища, изнасилвания  Joy таКВиз неща  hahaha и явно снощи е имало по много от всичко  Joy
Този новия по Стар върви със средни рейтинги, докато по някой друг канал (не помня кой) почна подобен с Берк Октай ( в неделя се излъчва) - той има доста по-добри рейтинги - около 7  Peace

няма да има 2-ри сезон  Peace Или ще се превърне в нещо като Опасните улици, ще се сменят актьори, режисьори, сценаристи .. но не мисля, че Чачо ще участва.  Peace
Освен това Арас каза, че го е впечатлила цялостта на сценария. Значи от самото начало се е знаело какво и как. Е, сега трябва да имаме предвид и това, че не са очаквали такъв рейтинг и БТЕ може да се полакоми. Но не мисля, че Байрактара или сценаристите, Чачо, Арас и т.н. ще се съгласят.  Peace

Чачи трябва да си почиваааа .. У ЛА  Joy Joy Joy

# 446
  • Яко в Матрицата...
Ани Heart Eyes Heart Eyes, според мен зрителите на Вътре са загледали по-скоро дизито по Стар, отколкото Китките Peace Много се проточи това с тайната на кардешимите и хората се умориха да чакат разкриването й. Нормално Peace

# 447
какво бе, джадъ?  Joy Гледай как се е разположил  Joy Joy Joy

кат настъпена жаба  Mr. Green

Чачи трябва да си почиваааа .. У ЛА  Joy Joy Joy

без конската опашка, иншаалах!  Praynig

аз ще карам само на гифове  Laughing Laughing

и като си представя, че така държи и гледа оная кукумявка  Sick

Ти пък що си мислиш, че я гледа, може и да мижа  Laughing

hahaha hahaha hahaha hahaha   

от стрес  ooooh!

Сигурно е заради препарата за пране - АВС, с който преди това аннето старателно изпра покривката за масата  Whistling Whistling Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

кофти фон са избрали  Joy

# 448
# 449
и това е татлъ  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт