ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 23 [239]

• 54 084
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia, Bulgaria

Що така бе мила  Rolling Eyes липсва му само косичката Flutter hahaha hahaha hahaha

# 526

помня го бе, знаеш ли и той как ми къса нервите в анимацията  Mr. Green  hahaha hahaha

# 527

помня го бе, знаеш ли и той как ми къса нервите в анимацията  Mr. Green  hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох, не, бе, Джадъ!   Joy Joy  Веждичките  Crazy hahaha hahaha

Дай де, дай да му видим мацката на тоя сладур, коя е по- по- най  hahaha hahaha hahaha

ПП на.......ме.......рих .................я  Joy Joy Joy

Скрит текст:

съ..........ща........та  Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 17:40 от Анонимен

# 528
Здравйте wavey
Братчето се е прибрало за великденската ваканция, галибен  Thinking
Защо, така изобщо не си приличат??? Като че ли , прилича на мамчето, но тя си е ОК!! А то? И стози батко  ooooh! ooooh! не ми се мисли!!!  
Аз, също искам, трагичен край на "Вътре"!
За мен, най добре ще е Сарп да загине Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 07:01 от DIDI888

# 529
ПП на.......ме.......рих .................я  Joy Joy Joy

Скрит текст:

съ..........ща........та  Grinning Grinning

Crazy   в тая има чар  Crossing Arms Crossing Arms

Heart Eyes Heart Eyes

# 530
# 531

Party Party Party Party Party   Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

къде бяхме, къде.....  Whistling

# 532

под вода  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Привет, сладури  Hug Hug Hug

# 533

па сега - с камък на врата  Mr. Green Joy

# 534

hahaha hahaha hahaha това пък  Joy Joy удави го направо  bash bash bash

хелоУУУУУУУУУУУУ  Hug

Галкаааааа, чета разни неща за батЮ  Rolling Eyes на есен се връща май  Party Party ама е изоставил БТЕ  Joy Joy време е и Чачо да си търси нови хоризонти  Party Party

# 535

дупето му тежи сега, бе, няма камъни по врата  Laughing Laughing Laughing Laughing

Галкаааааа, чета разни неща за батЮ  Rolling Eyes на есен се връща май  Party Party ама е изоставил БТЕ  Joy Joy време е и Чачо да си търси нови хоризонти  Party Party

А боюк новината видОхте ли  hahaha hahaha ще се връща батЮ ама с чалма и потури  Laughing Laughing Laughing

# 536

А боюк новината видОхте ли  hahaha hahaha ще се връща батЮ ама с чалма и потури  Laughing Laughing Laughing

да, видях я аз.  Joy ама не се знае още бе.  Joy те си правят гаргара жълтурите  Joy
Но обикновено Ранини е добра осведомена и щом тя казва, че е сключил договор с друга фирма и през есента се връща на екран, значи е така.  Peace А какъв ще е сериала .. не мисля,ч е знаят.  Joy

# 537
  • Ruse, Bulgaria

# 538
дупето му тежи сега, бе, няма камъни по врата  Laughing Laughing Laughing Laughing

ми онова в чаршафите му  Sick Sick Sick

# 539

Привет  Hug Hug
Гале, що го чалмосахте и шалваросахте батю така без бой? Joy Може да е исторически филма от преди година за събитията....

Джадъ,  Joy Joy теб не те знам къде беше, аз бях неотлъчно там... на всички дни от снимките, не помните ли онова кафе сутринта на парапета на терасата... еееех  Flutter Flutter Flutter Flutter

Общи условия

Активация на акаунт