Ама пак май сама ще си конущисвам
- къде ходите? Барем изгледахте ли Невестата на български?
Няма коменТИ. 
- екипа е нарекъл Ипекчи „Джуклестата“ ама много ми хареса.
Ох, ох, таман си е такава.

Све, от тези дето си ги наредила само Голямата лъжа съм изгледала от начало до край, ама Candan Öte –късчета живот, Спътниците - Yol Arkadaşım, Малките жени, Цената на живота, Белите нощи- Beyaz Gece и Разкажи ми за любовта- Bana Sevmeyi Anlat съм гледала по няколко серии, а от Benim Hala Umudum Var си харесах една песничка ама много не се задълбочих в сериала – попрегледах с мишката на бързи обороти и се отказах.
Да се надяваме, че Дениз Акчай бей ще се представи както трябва и ще изведе сериала нагоре в пустия им рейтинг, че да не го резнат ни в клин, ни в ръкав от екрана.
Аз разбрах нещо доста неприятно и много ми се иска да не се окаже истина ама …..
Наложила се е смяна на сценариста, тъй като сегашните сценаристи подкрепят Петицията на колегите си в Турция. Ако е така, жалко за тях самите- не зная дали продуцентската къща или телевизията им прави „мръсно“, но не е хубаво това за съжаление.

Свети
благодаря ти за новата красива тема 

но снощи ми беше много зле, умора + вирусче, което направо ме довърши,но това не ми попречи да се насладя на епизода, на един дъх го изгледах, наистина голям кеф е, да гледаш и всичко да разбираш, получих си някои от отговорите на въпроси възникнали при онлайн гледане, но за съжаление всяка една от тайните, все още са загатка

така се засили че мислех ще помете всички по пътя ,за да успее да прегърне любимия си съпруг, нагледно показаха на всички, че каквото и да се случва, любовта им е много силна е ще продължат да са заедно