Нургюл Йешилчай - стари- нови проекти и тв. партньори Тема 22

• 39 128
  • 438
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Здравейте по вечерно време!
 Hug Hug Hug

Втори шанс 2016 с Български субтитри

Приятно гледане!

# 151

Кеии easter Тони easter Бризче easter Пепелче easter Боби  easterШопич easter

Здравейте по вечерно време!
 Hug Hug Hug

Втори шанс 2016 с Български субтитри

Приятно гледане!

Кеии  bouquet Благодаря зя прекрасния подарък  newsm51 love001

Весел Великден lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 152
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!   БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!

# 153
  • Варна

Бъдете здрави, весели, засмени
и от Бог благословени!

Честит Великден!

# 154

Скрит текст:
"В живот кратък като дъх,
не сейте нищо друго, освен Любов."
~ Руми

# 155
  • Варна

Христос Воскресе!
                Нека да са грейнали лицата Ви, нека да са пълни със любов сърцата Ви! С Божията Благословия, Ви пожелавам късметът да не ви изневерява, здравето да не ви напуска, надеждата да ви вдъхновява, вярата да ви окрилява, щастието да ви сплотява. В дома ви да цари хармония, в душите спокойствие, а в дните благоденствие!

░Biliyorsun░Sezen░Aksu░♫♪♫

# 156
Момичета, чак сега успявам да надникна тук и да ви честитя празника.
Пожелавам ви всички най- хубави неща на света!
Нека сме добри, търпеливи и спокойни!

Кеи, благодаря за превода на филма!  bouquet bouquet bouquet

# 157
Здравейте  Сладурки!

Кеии  Hug Тони Hug Бризче  Hug Пепелче  Hug  Боби  Hug
малко позакъсняло кафенце някой да иска
Скрит текст:

Кафето ухае ароматно,а в душата е цветно и пъстро напук на дъждовното време навън!

при мен точно това се получи  bowuu
Скрит текст:
вчера излязоха снимки от филма на Ози с Мерием и Аслъ, по редица съображение ще сложа само една, останалите са ми прекалено кървави  bowuu

Покрай суетнята около големия празник и филма забравихме за нашата Истанбулска булка ...
коментара ще го направя след като си изгледам серията с бг. превод  bowuu
надявам се с превод серията да ми хареса повече, че и аз ката теб пепелче, нещо не ми допадна тази серия, то и по рейтинга се видя де .
но Фа и Сю бяха прекрасни, разбиращ и лесно прощаващия Фарук , много сладки моменти ни подариха
 ето къде се смях от сърце ,
горкия Ози хиич не му простиха и го съблякоха и него, амааа и това не помогна да се вдигне рейтинга  Joy Joy Joy Joy
https://vk.com/ozcandnz?z=video364886245_456239137%2Fb50ad7ffb86 … pl_wall_-43059533

а тук освен че се забавлявах с нашия лудо влюбен Фарук, замислих се за нещо  newsm78
https://vk.com/ozcandnz?z=video364886245_456239139%2Fc00749d50ea … pl_wall_-43059533
нещото което ме озадачи беше плода който Сю си хапваше, ето нашето Бризче какво е намерила за този плод

И аз като теб се озадачих от плодчетата, които яде Сю и се порових из нета. Сега да уточня, че Сю казва-йени дюня- това, в буквален превод значи „нов свят“, но плода е несполи.
В един сайт го срещнах като „анадолска мушмула“ И точно този турски сорт е по-дребен и не така тумбест, а тънък и с дребни костилки, разположени или по-скоро обвити със снопчеста структура, която наподобява торбичка.
Бризче  Hug Благодаря ти мила за клипчето  bouquet тъкмо ще си ги менкам с този на Кейчето, цветен , черно бял и така никога няма да ми омръзне не песента нито да се наслаждавам на Джамал и Ясемин
Сърдечно благодаря и за изчерпателната информация за този плод  Heart Eyes bouquet
Бризче миличка, щях да забравя  Embarassed
Скрит текст:
макар и на патерица, Да са ти живи и здрави двете Именнички, още много години да празнувате всички заедно ! Много щастие и Успехи на дъщеричката ти! smile3521
Прекрасен Понеделник и Успешна седмица !

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 10:58 от Свет_ВАРНА

# 158
  • Варна
Привет! Hug Hug Hug Hug Hug
Све, имам нужда от огромна доза кафе, след обяд не предлагаш ли? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
- Бягай, Фа! Бягай, Слънчо, че чиркина идва отзад!
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Я малко настроение, че ще заспя- Joy Joy Joy Joy не че е кой знае каква игрива песньовката, ама.... hahaha hahaha

♥İstanbullu♥Gelin╰☆╮Gitme♥Kal♥Bu♥Şehirde♫♫

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 17:43 от *¨*morski_briz*¨*

# 159
Бризче, и аз като тебе вече не знам кое подред кафе пия и не мога да живна.

Свети, а за този плод да знаете колко се чудих. по едно време реших, че е някакъв турски вид кайсия Simple Smile
Така че благодаря за инфото.  Hug
Интересно, че не съм го виждала по турските пазари.  newsm78

# 160
  • Варна
Бризче, и аз като тебе вече не знам кое подред кафе пия и не мога да живна.

Свети, а за този плод да знаете колко се чудих. по едно време реших, че е някакъв турски вид кайсия Simple Smile
Така че благодаря за инфото.  Hug
Интересно, че не съм го виждала по турските пазари.  newsm78

Анадолска мушмула, джанъм! Като отидем следващия път ще търсим йени дюня. Имало го и по пазарите и в супермаркетите. Разпитах аз вече. Joy Joy Joy Joy Joy

# 161
Оооо Мараба Аркадашлар wavey wavey wavey

Бризче  Hug Пепелче абе какво кафе бе джаннаръм, то по туй време вече хората сядат на салатка и ракийка  Joy Joy Joy
и аз се дзверих да разбера каква е таз мушмула

Бризче, то се знае джанъм , на есен първата работа като отида на гости на комшиите ще изръшкам де що има дюкянчета и чаршии но без Иени дюня няма да се прибера  bowuu bowuu bowuu
иии преведената
Истанбулска невеста еп. 7 Бг суб.
https://www.youtube.com/watch?v=mzJtHTqRw2I

от Торент Peace
Истанбулска невеста еп. 7 Бг суб.
http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=eabddab … 3e144c094c648641b

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 18:33 от Свет_ВАРНА

# 162
8. Bölüm Fragmanı

Boranlar’da Fırtınalar Kopuyor!
Adem’in Faruk’a oynadığı oyun herkesi etkiler. Süreyya ve Faruk aşkı da bu durum karşısında sınanmaktadır. Unutmaya çalıştığı geçmişiyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kalan Senem, Süreyya’nın sırrını öğrenmemesi için mücadele ederken kendini daha büyük bir tehdidin içinde bulur.

Fikret’in İpek için almak istediği ev ailede tepkiye yol açar. Faruk ve Fikret’in gitgide aralarının açılması ise Adem için fırsata dönüşmektedir. Boranlar’da fırtınalar koparken Esma kendi yöntemiyle ailesi için her şeyi kontrol altına almaya çalışmaktadır. Begüm için ise artık hareket zamanıdır.

Yayın Günü: 21 Nisan Cuma
Yayın Saati: 20.00

превод през Чичи  google
Скрит текст:
Бурите разбиват в Boranlar!
Играта, която Адам играе срещу Фарук засяга всички. Süreyya и Фарук любов са тествани срещу тази ситуация. Senem, който трябва да се изправи срещу още веднъж с миналото той е забравил, се озовава в по-голяма опасност, докато се борят да не научат тайната на Süreyya.
Къщата, която Фикрет иска да получи за İpek води реакцията на семейството. Откриването на Фарук и Фикрет постепенно се превръща в очарованието на Адам. Есма се опитва да контролира всичко за семейството си, като по пътя си. За Бегум, че е време да се движат.

и снимките от 8 епизод  Peace

# 163
  • Стара Загора
Привет и от мен waveyСвети HugТони HugПепелче HugБризче Hug
Благодаря ви Heart Eyes Hug за всички,коментари и новости,които сте постнали bouquet

Кей Hugблагодаря за превода на "Втори шанс" Flowers Rose

Скрит текст:
Макар и късно и от мен  Христос воскресе!

Много натоварени ми бяха 2-те отминали седмици ooooh!
Снощи успях да изгледам 6-та серия на ИБ,а сега започвам 7-ма,че изостанах...
Искам да изгледам и "Втори шанс",и дано утре вечер да успея Praynig

Цитат
СТАМБУЛЬСКАЯ НЕВЕСТА / İSTANBULLU GELIN 8 СЕРИЯ ОПИСАНИЕ

Игра, которую Адем сыграл с Фаруком затронет всех. И любовь Фарука с Сюрейей проходит через испытание в такой ситуации. Сенем вновь столкнулась с прошлым, которое хотела забыть, и пытаясь скрыть это от Сюрейи она обнаружит, что находится ещё в большей опасности.
Желание Фикрета купить для Ипек дом вызывает в семье недовольство. Всё ухудшающие отношения Фарука и Фикрет идёт на руку Адему. Пока в семье Боран бушуют бури, Эсма своими методами пытается взять под контроль ситуацию.
А для Бегюм пришло время действовать...

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 22:53 от bojana maneva

# 164
Здравейте Сладурки

Боби  Hug Бризче  Hug Пепелче  Hug Тони  Hug Кеии  Hug
Един прекрасен ден предстои ...
Посрещнете го ...
Изживейте го ...
Изпратете го, така както Ви подсказва сърцето!

Евеет най после изгледах серийката и съм в шок  ooooh!
не бичим майка трябва да си, за да се докажеш пред чуждото момиче да съсипеш собствените се деца  smile3511 при положение знаеш колко е чувствително и колко зле ще му се отрази подобна ситуация на болното ти дете  smile3511
 Есма никога не съм я разбирала и май няма и да я разбера занапред що за майка е, съвсем ясно ми стана защо Бегюм е избягала чак зад граница и сега по принуда се завръща в Бурса..
да видим кого ще разболеят сценаристите, Бегюм или Емир  newsm78
жал ми е за Фикрет, не ми се коментира в подробности за постъпката му, но само ще кажа че, Ипек си го търсеше и накрая си го намери, да в началото ми стана гадно, като жена, но на по късен етап, след всичко случило се на следващия ден, вече съм на различно мнение ...
и аз като Фики бях чок шашадъ от държанието на Ипек, след като сабахлен тя не му позволи да я докосне, а вечерта се счупи от загриженост  ooooh! 
за Адем , не ми стана ясно кой и защо го е малтретирал и тук вече е крайно време  да изяснят историята, защото само с подхвърлените ни намеци, нищо не става ясно относно озлоблението му към Фа и Есма  Thinking
но тоз травестит, наистина Диляра ми прилича на такава, ме изкара от обувките, интересчийка и егоистка, не мога да си обясня как може  гледайки в очите приятелката си , да я лъжеш  smile3511
а това че направо се предложи на Адем, въобще не ме изненада и ако оня беше приел да пият кафе, абсолютно съм сигурна че нямаше да пият само кафе  Joy Joy Joy Joy
но хубаво го каза леля Сенем,, още не се влюбила,, затова такива ги дрънка  bowuu
за прислугата и постъпката на пияния Мурат, не ми се говори, но и това скоро ще излезе наяве и тогава ша го вида Мурат бей, пак ли безразлично ще се държи  #Cussing out #Cussing out
за десерт си оставих Фа и Сю, Фа много добре знае как да воюва срещу Есма, вече и е ял папарицата , сега разбирам всичките му постъпки от началото, та до тук, но лошото е че в момента не знае за театрото на маман, но и това ще се разбере, надявам се до тогава Сю да издържи и да са все още заедно  Praynig
разведриха напрегнатата обстановка с моментите им, ясно ни показват че до Сю, Фа е различен, в момента в който останат насаме той сваля маската си на на суров и сдържан мъж и се превръща в нежен, грижовен, внимателен съпруг, като влюбен тинейджър е на моменти, дано такъв си остане до край  Praynig
нямам търпение да видя как Фа ще се държи и след появата на Бегюм, в екип с техния син...
да видим какво име ще измисли ако имат момче, защото вече Емир е заето  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт