Нургюл Йешилчай - стари- нови проекти и тв. партньори Тема 22

• 39 133
  • 438
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Привет, душици златни! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Боби, непременно намери време за "Втори шанс" Peace Peace Направо се размазах с този филм Joy Joy Joy Joy Joy ама наистина много ми хареса да гледам в тандем любимите си актьори! Peace Peace Peace Peace И Ози, и Нур са неотразими! Толкова добре си пасват, че дори определението "като ръкавица" е слабо. Прекрасни са- толкова истински, толкова точни, че ти се иска това от екрана да не свършва. Само ако знаеш развинтената ми фантазия каква романтика рисува във вилата, която Джем си е купил и колко щастливи са двамата с Ясето в нея. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Све,  суперски разсъждения! Чок сааол, татлъм! bouquet
             Ама защо само на болното дете newsm78 – та тя направо съсипа и останалите си деца. Аз съм възмутена, че в най-хубавия миг, на най-обичното си дете, на първородния си син съсипа радостта, развали му празника. #Cussing out Та душата на Фа ликуваше, толкова беше щастлив, че не знаеше как и по какъв начин да изрази щастието си и в този най-хубав, най-чакан миг. dancing Майка му- човекът, който заедно с него трябва да ликува, който трябва да му покаже, че се радва не по-малко от него самия, се просна на земята да играе театър и то защо- да накаже жената, която му е поднесла тази радост. tongue bambam bambam bambam Поне един ден да я беше оставила да се порадва на щастието, да беше пожалила и детето си и него да остави да изживее пълноценно този съкровен и радостен миг. smile3555 Но нееее, тя показа, че егоизмът и е над всичко. no no no
             За Бегюм вече изказах предположенията си. Не вярвам да разболеят Емир, но не го и изключвам като вариант. newsm78
             За Фики не ми е жал и няма да ми стане! Naughty За мен той е егоцентрик – завистлив до върха на ноктите си. И егоизма и завистта ги е наследил от майка си. yes И той точно като нея не иска да допусне, че някой може да бъде по-добър и по-способен от него, че някой може да бъде щастлив, че нещо може да му се изплъзне от ръцете. Доказателства-бол! Изплъзва му се фирмата- започна да вреди на брат си и на семейството си; изплъзва му се Ипек- изнасили я.  dontknow Какво ли още ни очаква? #Crazy Освен всичко това е и мекотело, което всеки може да върти на малкия си пръст. И за това има доказателства.  Mr. Green От две три приказки се върза на акъла на Адем и го прие за по-близък от брат си. Ипек му направи мили очи и сега той ще свали света в краката и. И още нещо- аз си мисля, че той се е влюбил в Ипек, не защото я харесва, а защото е видял мераците и към Фа. А не се съмнявам изобщо, че Джукестата се е виждала като севгили на Фарук далеч преди изобщо да се осъзнае като жена. Завистта на Фикрет е безгранична. Точно от завист, че брат му ще получи момичето, с което са деляли игрите от ранна детска възраст се е превърнала в нож и той самия е натискал острието в сърцето си и е правел всичко за да привлече вниманието и.  Naughty Да си спомним случката, която разказа Фа – как се е качил на дървото и не можел да слезе, а брат му, треперейки от страх да не го изпусне и нарани го е свалил. thumbsup В сегашната серия Фа ни разказа колко много обичал да се катери по дърветата и не се страхувал, че може да падне. Ами и Фикрет- за да докаже, че и той може се е покатерил и като не може да се справи чака някой да му помогне или с други думи отново се е надценил, така както и с Ипек.  Mr. Green И нея не е успял да я впечатли, но мама му се притече на помощ и я направи негова жена, а той дори не се опита да и постави въпроса как и защо веднага се съгласи да се омъжи за него. Naughty След дъжд, качулка- като направи това, което не биваше ще я пита защо се е омъжила за него. smile3555 Ами той да беше я попитал още като видя, че го отбягва и не дава да я докосне, а не да и говори гръмки слова, че ще я чака да го приеме. И накрая пак съвсем лековерно повярва на поведението и думите и, че му е простила. Да, ама Ипекчи хич биля не се замисли какъв урок му преподаде Mr. Green Mr. Green Mr. Green - че ако не става с добро, става с лошо и последствията са в негова полза. Naughty И аз изобщо няма да се очудя ако отново в определен момент, той си вземе това, което иска не по най-добрия начин. Mr. Green  Неееее, не визирам ново креватно изпълнение.  Naughty Имам пред вид нещо съвсем различно- че ако нещо не е точно както той го иска дори да и посегне, да си изяде Джукестата някое кроше, което да и доразкраси мутрата. box
         И сега предположенията ми за Адем. Моята развинтена фантазия е нарисувала следната картина: Вероятно Февзи, в желанието си да държи Рейхан далеч от новото му семейство е организирал нещата така, че да я оженят набързо за онзи Салих, който се оказва, че не е бил читав психически.  newsm78 Салих е тормозел и Рейхан, и Адем, при това зверски. Факта, че Адем казва, че отмъщава за изживения ужас, който го е принудил да нарича баща един психопат, за мен говори, че точно Февзи е в дъното на нещата. Naughty Той е знаел колко влюбена в него е Рейхан и че тази любов може да му навреди. Stop Искал е да я отдалечи максимално от Бурса, но ако я изпрати да живее и на края на света, тя винаги може да се върне и дори неволно, в случайна или предизвикана среща да изпусне поглед или дума пред някого и Есма да научи за тази тайна връзка- без значение бивша или не. Naughty Бях писала преди, че Февзи вероятно я е заплашил и е поддържал тази заплаха. От последните събития и открехване на тайната разбираме, че не е заплашвал, а е действал.  Naughty Какво по-сигурно от съпруг-психопат! Този съпруг не би допуснал жена му да се върне в Бурса при роднините си и при старата си любов. А самата Рейхан не би посмяла да направи някаква крачка обратно в Бурса, докато Февзи е жив, защото той лично ще я върне обратно при съпруга и. Naughty
              Диляра не ми се коментира, но още в първа серия видяхме, че е лековерна и използвачка – та нали тя съветваше Сю да си опита късмета с Фа, да не се дърпа, а да се възползва, защото бил богат, пък и хубав на всичкото отгоре.  #Crazy Сметна за глупави доводите на Сю, че той излизал с различни жени и бил чапкънин. Joy Joy Сега друг е въпроса, че Фа се оказа Човек и то със сериозни намерения, но това пък подведе и лековерната Диляра да реши, че и Адем в случая е също като Фа човек и да се превъзнася за късмета си, че и тя е набарала златната рибка. hahaha hahaha hahaha Естествено, че не става дума за чувства – тя просто е окрилена от възможността да получи наготово нещо, за което е мечтала.  Mr. Green Още повече, че в този случай ще е равностоен съдружник на Сюрея и няма да се чувства зависима ако тази мечта беше осъществена от Фа и Сю.
              Прислугата, както във всеки сериал си е „на мястото“- слухтят пред вратите. Joy Ама такива ги правят господарите им. #Cussing out Нали видяхме какви разпореждания дава Есма на Нур – и за Сенем, и за Рейхан. #2gunfire Няма защо да очакваме по-различно поведение от другите. Всеки един се стреми да научи нещо, което впоследствие би му послужило за да спечели нещо или нечие благоволение. В случая, макар и не най-доброто, но Гюл, издавайки подслушаното от спалнята на Сю, си спести изгонването от конака.  ooooh! Колкото и да не харесва Ипек, сега ще стане нейния човек тук и ще и се наложи да и помага в пъклените дела. Mr. Green
                Фа и Сю си ги оставям за друг коментар, че бая чаршаф пак опънах. Joy Joy Joy Joy

# 166
Бризче Hug Heart Eyes
Тешекюдъръм за страхотния коментар, аз лично си падам по големите чаршафи така де нали и аз ги опвам понякога но днес реших да не опвам чаршафа и ето на получили са се някои недоразумения  Joy Joy Joy Joy
Слънце много хубаво си го написала за Есма, според мен тази жена е имунизирана откъм всякакви чувства,  може би си има някакво обяснение, фактори които са и циментирали сърцето, хади към околните както и да е, но към собствените си деца да си толкова жестока майка, гледайки ги съсипани, ти да продължаваш тази игра, еее инанмиорум бе  Shocked Shocked
като писах че ми е жал за Фики, просто забравих да сложа в кавички, въобще не ми е жал, с Ипек са си един за друг, дожаля ми защото и двамата няма да изпитат какво е чувството да си влюбен и радостта да имаш дете от любимия човек ...
и аз не мисля че Фики е влюбен в Джуклестата, един истински обичащ мъж никога не би посегнал на жената която боготвори  bowuu
ще се изкефя Фики да разкрие играта на госпожа Джуклестата и тогава може би злобата му ще вземе привес, сега ще ви споделя нещо, ама не ме замеряйте, дали на по късен етап Джукличка няма да се влюби в Фики  newsm43
много ми хареса обяснението ти относно малтретирането на Адем, аз допусках нещо подобно, но не чак толкова подробно колкото теб  Naughty

# 167
# 168
  • Варна
И какво сега- Бегюм първо се срещна със Сю? newsm78
И после- естествено по закона на Мърфи, демек на сценаристките - ще се видят със Фа накрая на серията. Това вероятно е и тяхната полянка- от снимката. Фа е завел любимата си и там, така както я заведе на любимото им местенце на брега под стария чинар.

# 169

Слънце, време беше да се срещнат двете севгилита на Фа...
ама Сю прилошава ли и, от къде идва така засилена, ядосана ли е , та се озовава на любимото място на Фа  Rolling Eyes
дано само срещата гьоз гьоре мужду Бегюм и Фа не се случи в края и пак да се чудим още една седмица кво ще се случи
май Сю ще се види с Емир  Rolling Eyes

2-й анонс к 8-й серии с рус. суб.
https://vk.com/kyg_club?z=video-78538620_456239116%2Ff860b29225b … pl_wall_-78538620

# 170
Привет, милички,  Hug Hug Hug

Много интересен фрагман.

Но явно бившата вече ще се появи.
И е наясно колко се обичат, но едва ли това ще я спре.
Дали няма да я амбицира още повече да им направи мръсно.

# 171
Привет Сладурки wavey wavey wavey

Пепелче  Hug   Heart Eyes Бризче Hug  Heart Eyes

този път двата фрага си свършиха работата  bowuu
от първия останах с впечатлението че Диляра май е успяла да настрои Сю срещу Фа и че наште пак ще са сърдити, проблемите със лелята и те ще усложнят и без това нажежената обстановка и очаквах целия да е само кара,но след 2- я се успокоих  Heart Eyes
явно екипа е помислил и за ром ни  душички, та ще сме поканени

на ром. вечеря  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

а на другия ден Фа ще подари много интересно колиена Сю , майка с дете, което държи 3 разноцветни балони

какво ли искат да ни подскажат с него  newsm78
а тези погледи какво ви говорят  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Пепелче  Hug ако Есма не се намеси, може и Бегюм да се откаже да воюва за Фа, според мен , тя се завръща по принуда,заради нечия болест, все още не е ясно за кого няма време, за нея или за Емир  Rolling Eyes Rolling Eyes
но след като се разбере за детето , нещата ще се объркат, дано Фа да успее навреме да обясни всичко на Сю , що се отнася до отношенията им с Бегюм, както и да парира всякаква намеса на Есма в противен случай може да търси Сю из цяла Бурса, защото със сигурност Сю ще си замине от конака  Peace
но като ги знам тур. сц. какви любители са на драмите, сто на сто след появата на Бегюм и Емир, ще последва раздяла за нашите  Laughing Laughing

# 172
Цитат
сто на сто след появата на Бегюм и Емир, ще последва раздяла за нашите
Считай мин. 3 серии раздяла, хем че в този сериал бързо ги сдобряват. Simple Smile

# 173
  • Бургас
 Hug Hug Hug

Привет, лейдис!  Heart Eyes
Благодаря за всичко споделено в темата!  Hug bouquet Чух, че има превод на "Втори шанс"  Crazy  newsm44  Keii, много благодаря!  Heart Eyes Heart Eyes Ще си го изгледам с огромно удоволствие!  Crazy

Приятна вечер на всички!  Hug

# 174
Добро утро Сладурки

Пепелче  Hug Бризче  Hug Шопич  Hug Боби  Hug Кеии  Hug Тони Hug
Пийте си кафето с усмивка! И да вали и да не вали- прекрасен ден да имате!
Петък е и най хубавото е че предстоят 2 почивни дни

Скрит текст:

Пожелавам ви Спорен Късметлийски Петъчен ден и да не забравите че довечера в 20ч.  да сте свършили с задачките за деня и рахат всички заедно да проследим новите приключения на Фарук и Сюрия  smile3521

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 08:46 от Свет_ВАРНА

# 175
Привет!
Свети, благодаря за кафенцето- за днес ми е третото Simple Smile

Вчера отново загледах Втори шанс, вече на бг и да ви кажа, че ми беше голям кеф.
Не ми е скучно, а напротив, голям смях пада на глас в офиса (сама съм в стаята), особено с Махмуд.

Хубав петък!

# 176
Пепелче  Hug Heart Eyes
много добре работиш джанъм  Joy Joy Joy Joy
филма е Супер, мехлем за душата, големи сладурчета са Ози и Нур, в кадър зад кадър, мнооого са готини

човек не може да им се насити колкото и да ги гледа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
не знам кой ми е по любим момент  Rolling Eyes
дали недоразумението в ресторанта или лекуването на болния Джемил , особенно събуждането му Joy Joy Joy

а този момент ни го дадоха в по отдалечен план

а като се сетя, че филма е снеман лятото а Нур и Ози са в палта и нашта и увита в шалове, чак ми прилошава  Joy Joy Joy Joy

а тази сцена ми е  Rolling Eyes  май фаворита  smile3521

Като гледам фотките и се сещам какво пожертва Джемил за да е с Ясемин, надявам се и Фарук така да  постъпи , искам до края да се бори да опази това слънчево момиче, Сюрея, покрай нея той направо засиява  bowuu

# 177
мили ми Сладурки пак съм аз, идвам да питам имали гладни, Хади буюрун

ама побързайте я какъв калабалък се е наредил, все гладни  Joy Joy Joy Joy

я да пусна малко фотки зад кадър, много се натрупаха през последните дни, рускините ги ловят във въздуха  Joy Joy Joy Joy

Есма и екип дали не гледат епизода  newsm78

# 178
Още малко остана до началото на новата серия, дано се появи някой за да си коментираме  bowuu
иначе ако сама ще си говоря може някой да ме помисли за куку, което не е далеч от истината де, но все още не си отговарям, така че все още съм добре  Joy Joy Joy Joy
или най вече да си спечеля някой Бан  newsm53

линкове за онлайн гледане
https://www.youtube.com/watch?v=jWP3ntl64I4

http://www.startv.com.tr/canli-yayin
http://vefire.ru/channel/StarTvTurkey/
http://www.hdtvler.net/star-tv-1/
http://www.ecanlitvizle.com/star-tv-izle-1/2/
http://canlitv.com/?id=99
http://canlitv.mobi/star-tv-canli-izle

Пожелавам на всички Приятно гледане и безпроблемен нет  smile3521

Хаштаг на 8еп. askaffeder Любовта прощава  bowuu

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 20:10 от Свет_ВАРНА