Нургюл Йешилчай - стари- нови проекти и тв. партньори Тема 22

• 39 164
  • 438
  •   1
Отговори
# 60
Адем как се правеше на шут.
Успя да вбеси Фарук.
Фарук добре насви Фики, а Есма май лекичко нагръчка Ипек.

Ох, бе, много са сладки двамата (Фа и Сю).
Тя нещо се уплаши, че й закъснява.
Ако знае само как ще го зарадва с тази новина.

Явно няма дете от бившата, поне засега не се вижда на хоризонта.
Дано не ни измислят някое по- късно.

Свети,
Скрит текст:
ОК май ще го финализират.
Яд ме е, че толкова чаках проект на Енгин, но рейтингът беше ударил дъното.
То и на мене взе да не ми харесва линията, която пое напоследък.
Само мафиоти гледах в последния епизод и 5 мин. за малко ученически закачки между ГГ.
Уж го бяха продали успешно.
Къде е истината, ще видим.

# 61
За сега няма и намек за дете от Бегюм  bowuu
но иска да се срещне с Фа, очи в очи  bowuu
е като знае че е женен  защо и е да го вижда  Laughing Laughing
за 5 минути даваха Фа и Сю и разведриха обстановката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Фа пита сю,защо го гледала с такива изплашени очи  Rolling Eyes
а тя милата притеснена че и закъснява с 6 дена  bowuu
Фики как отряза Джуклестата, не искам да говоря, ще си лягам ...
Есма започна подготовка за медения месец на Фики и Ипек, нареди на Нургюл да проветряли и да сменят чаршафите  bowuu

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 21:41 от Свет_ВАРНА

# 62
Фърат Танъш много хубаво играе.

# 63
егати символиката  Rolling Eyes
Бегюм слиза с ескалатора, Сю се изкачва нагоре  bowuu

# 64
Мурат бей си намери майстора.
Малко ми е безцветна тази блондинка, ама карай.
важното е есма ханъм да изпадне в амок.

# 65
2 част превод на Морски Бриз Peace

Рейхан пита каква вина имал баща му та се ядосвал на него. Моли го да се откаже и да не прави нищо лошо. Той обаче каза, че това няма да стане и ако тя не иска да стои настрани, той щял да го свърши сам. На костюма на баща си разказва, че е седял на трапезата му и се усетил на негово място.
Шаап пак казва, че сутрин излизала и вечер се прибирала от конака. Къймет каза, че дъщеря и и липсвала и затова. Шаап я успокоява, че дъщеря и е добре.
Ипек се опита да говори за станалото, но Фи каза, че не иска да говорят.
Фа пита къде искала да я заведе. Тя казва, че нямало значение. Обади се Акиф и той пак каза всичко да проучи за Адем- успя да каже че го е изненадал и Сю реши да го прекъсне. Кокареч видяла – сандвичите им там по улиците. И спряха естествено.
Гюл се кара на Назиф, че имало гост в конака, а него го нямало. Той каза че се срещнал с приятел от войниклъка. Тя се сърди, че нямало кой чай да купи. Ама и той се ядоса.
Сутрешното изпращане е показател за любовта. Фа казва, че ще заведе Сю на едно хубаво място. Кани и Фикрет с Ипек. Фикрет имал работа и Фа се шегува, че тогава ще вземе Ипек с тях.
Адем пак се среща с Ди. Тя обаче знае че е бил при Фа. И пита как така ходил на гости. Той каза, че били комшии, обаче имал изненада и за ортака си- сгради за муз школа.
Фа заведе Сю при приятеля си Кямил. Кямал разказва, че познава Фа от малък, когато тук било поляна. Фа казва, че много обичал да играе тук на широкото, но после вече баща му го затварял на автогарата. Кямал казва, че виждал, че влюбените са се намерили и им пожелава да държат здраво любовта в ръцете си. На фа му се обадиха, че трябва да тръгва. Сю поиска да остане тук при Кямил. Фа и поръча да не разпитва за него. Сю пита обаче за Кямил- да и разкаже за него си. Жена му била починала. Кямил казва, че Фа е серт, обаче е с много добро сърце, че е много справедлив и това било гаранция че могат да са щастливи.
Ипек си е дошла в къщи и казва на майка си, че не иска да идва всеки ден, защото Есма се дразни. Къймет казва, че като видела, че нещата между нея и съпруга и са наред ще спре да ходи пък ако трябвало и с Есма ще се кара.
Ди е извикала Сю и иска да и покаже какво са говорили с Адем. Вижда обаче, че Сю е отнесена и я пита какво и е. Сю каза, че май е бременна- подозира, че е бременна.
Мурат правил състезание и казва, че бил по-добър и иска да се запознаят и естествено се шашна, че е жена- Зейнеп. Щяли да ядат суджук екмек- демек сандвич.
Ди и Сю са купили теста и Сю го е направила. Според него не е бременна. Сю се разстрои. Каза, че първо се изплашила, после го искала, после не го искала – май полудявала.
Фи искал да говори с Адем. Отиват в офиса. Пита да не би да е направил нещо на вечерята и да му е донесъл неприятности.Фи казва, че го поставил в неудобно положение, защото се познавали и нищо не му е разказал за себе си. Казва, че така и така брат му не му вярвал сега пък изобщо нямало да му вярва. Адем извика Кадир и каза да извика адвоката му- все едно му било щял да се оттегли от търга, но искал да си останат приятели. Оф крои номер на Фа, ама пак не хванах какво точно.
Фа разпитва за някакъв Ахмед – май че е син на тоя от когото са купили конака Рейхан и Адем. Адвоката казва, че се бил сетил за Пелин. Едно време били голяма комбина те двамата и Пелин и Бегюм.
Сю е при лекар за кръвен тест, защото другия тест бил отрицателен. Докторката каза, че това, което те ще установят ще е точно.
Бегюм отивала при Левент- някакъв си там в болницата. Админката я познава и казва, че тоя Левент я очаквал.
Теста на Сю ще е готов след 2 часа. Казаха им че няма нужда да чакат- ще и се обадят по телефона.
Мурат и Зейнеп имали обща страст- моторите. Зейнеп се стресна като му казаха бей. Той веднага се похвали, че е най-малкия син на сем Боран. Тя пък каза, че не ги познавала. Не била тукашна и сега била на гости на баба си.
Назиф каза на този с когото говореше, че е зает и ще отиде естествено. Гюл го видя и го пита с кого говори. С приятеля си говорел. Гюл казва, че били сами и можели да опитат нещо важно. Той се опитва да се измъкне, естествено.
Ипек се прибира и казва, че вече е говорила с майка си и е решила проблема. Искала Гюл да и помогне, обаче нея понеже я няма и Есма нареди Асие да и помогне.
Осман купил телевизор за Сенем. Тя показва къде и е стаята. Есма се разфуча и каза веднага да махнат тв. тук била нейната къща и тя определяла правилата.
Ди казва на Сю да спре да мисли дали е или не е бреманна. Пита я толкова ли иска. Тя казва, че не знае, но е сигурна, че Фа много ще се зарадва.
Ди я подиграва, че Есма нямало да я остави да си гледа детето на спокойствие. Сю казва, че фа искал момиче. Ди я пита тя какво иска. Тя казва, че няма значение. Дойде съобщението- бременна е. Ди подскача, че щяла да става леля. Сю хукна- трябвало веднага да каже на Фа.
Фи идва при Фа и казва, че е накарал Адем да се оттегли от търга. Фа казва, че не му вярва и че вероятно има някаква уловка. Сю пристига, но ги видя и реши, че после ще говорят. Фа и каза ако иска да го изчака, но тя каза че съжалила че ги прекъснала и вечерта ще говорят.
Фа каза, че Адем или е луд или крои нещо. Фи се ядоса, че Фа просто му нямал доверие, че може да направи нещо добро за фирмата. Винаги го подценявал, смятал, че само той е в състояние да прави каквото трябва.
Сю моли майка си да и помага. Имала нужда от нейната подкрепа, макар и от високо.
Фа извикал Акиф. Акиф каза, че е проучил някой неща и за Адем и за майка му. Фа каза да продължава да проучва нещата около него.

# 66
Този тест за бременност без малко да обърка работата. Simple Smile

Как се изпращаха за работа двете двойки .
Не знам защо, но се сетих за Ози и Шендил.
Ами тук с Аслъ много повече му се получава, според мен.
Направо има страхотна химия с всичките му хим. елементи. Simple Smile

Скрит текст:
Ох, започва да ми се доспива.
Много съм уморена днес.
дано устискам до края.

# 67
серията върви много лежерно, галиба всичко ще струпат накрая  bowuu
ама тоз Фикрет голям аптал, как може да повярва на тоз Адем че ще се оттегли от търга  smile3511

ама таз Диляра направо ми идва да я убия, хемен веднага изтропа на Адем че Сю е бременна и пак я убеди да са ортаци за Муз. академия  smile3511
Пепелче
Скрит текст:
лоша новина в туитър за твоите хора, Финал
Fahriye Evcen ve Engin Akyürek'in başrolünde olduğu #ÖleneKadar, 13 Nisan Perşembe final yapıyor
горкия Осман, бз малко да получи пистъп от новината, че Сю е бременна  Cry
хайдее Ди излъга Сю, взела кредит за да наеме сградата и нашта пак ще обере пишкира, като научи Фа  smile3511

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 22:44 от Свет_ВАРНА

# 68
Дилара и мен ме ядосва.
Толкова е вятърничава.
Само вреди на приятелката си.
Сега защо пак цъфна в конака.  Mr. Green
И защо се загледа в Осман- или разбра, че е влюбен в Есма, или ще го сваля.  newsm78

Свети,
Скрит текст:
Жалко за Енгин, че ми се гледаше още с него.
Но май само на мене беше започнал да не ми харесва сериалът.

# 69
Дилара и мен ме ядосва.
Толкова е вятърничава.
Само вреди на приятелката си.
Сега защо пак цъфна в конака.  Mr. Green
И защо се загледа в Осман- или разбра, че е влюбен в Сю, или ще го сваля.  newsm78

Свети,
Скрит текст:
Жалко за Енгин, че ми се гледаше още с него.
Но май само на мене беше започнал да не ми харесва сериалът.

и на мен ми направи това впечатление  Peace но да го сваля, йок артък  Laughing
Асие предсказа че идва бебе в конака  bowuu
Фарук полудя ще събори конака от радост Joy Joy Joy Joy Joy
гледам и не вярвам на очите си , Есма плаче от радост  #Crazy #Crazy

пепелче
Скрит текст:
не знам дали е сигурно,но с този нисък рейтинг, няма как да го тътррят , жалко е  Sad

3 част на превода на Морски Бриз

Акиф е намерил човек от коня, който познава Адем и очаква да дойде тук за да поговорят.
Ди и Адем се срещат и Ди казва, че ще трябвало да изчакат с школата, защото Сю е бременна. Казва, че може би е по-добре да се откажат от тази идея. Адем обаче я разубеждава, че това е и нейна работа. Щяли двамата да го направят пък Сю ако иска нека се включи и тя. Ди казва, че бил прав.
Сю била жадна и сама щяла да си взме. И курабиите били страхотни.
Есма показва бебешките дрешки на Фикрет. Всички тези неща много ги харесвала. Пазела ги за като станел баща Фи. Очаквала първия си внук от Ипек. И това естествено го чу Сю. Спомня си и думите на Кямил, че те ще бъдат още по-щастливи като дойдат и децата.
Фикрет предлага някаква стая от тяхната фирма- за почивка на хората на Адем. Адем събра всички и каза за предложението му. Фа също го чу.
Ди е дошла на гости на Сю. Дошла да и разкаже за реакцията на Фа. Сю каза, че не му е казала. Осман обаче ги чу. Сю го помоли да пази тайната, защото още не е казала на Фа. Той каза, че много се радва и обеща да мълчи. Ди пък каза, че е наела или ще наеме/не разбрах точно/ помещение. Сю я пита как и тя каза, че е изтеглила заем. Сю каза, че не трябвало да го прави, Фа щял да даде пари.
Гюл се притеснява за приятеля на Назиф- да не бил приятелка. Нур и се смее, че е невъзможно. Гюл се притеснява, че можело да е и защото не може да забременее. Нур и каза да не говори така, не винаги детето е най-важно.
Фа се кара на Фи, че му бил казал да стои далеч, а той почти работел с Адем. Фикрет каза, че ще прави каквото иска и те няма да му казват и да му се бъркат в нищо.
Асие ще гледа на Гюл за това дали има приятел или не. Асие каза, че виждала бебе ама май било в конака. Нур каза да не се радва Гюл предварително все пак имало две булки в конака и може да е тяхно.
Осман видя тв и отиде при Сенем за да я пита защо е изхвърлила тв. Тя каза, че Есма така е наредила. Осман каза, че той ще го внесе и ще го пусне. Майката на Сю се казвала Тюркян. Сенем го пита какво мъчи душата му. Той казва, че е добре.
Есма искала и тя кафе за да си поговорят сладко сладко със снахата. Ипек пита за какво и Есма каза, че трябвало двамата с Фикрет трябва да отидат на вилата за да останат насаме и да почувстват щастието без да се притесняват от това, което ги заобикаляло тук в конака.
Фа и Фи продължават да се карат и в конака. Фа казва, че си е загубил акъла Фикрет. Фи пък крещи, че ще прави това, което смята за правилно. Есма прекъсна спора и каза, че веднага трябвало да заминат. Фикрет каза, че го гонела за да не пречи на скъпоценния и син. Фа я пита откъде и хрумнало така. Есма каза, че така и се приискало.
Фа казва на Сю, че била много хубава и много му липсвала. Сю се притеснява, че са закъснели за вечерята и Сю предлага да излязат на вечеря. Фа пита какво има да му каже. Тя каза, че ще каже на вечерята. Той обаче продължава да пита и тя каза, че е бременна и Фа полудя.
Следва сцената от фрага. Фа казва на Есма, че ще става баба. Тя поздравявала снахата- ей че студено го казааааааа. Фа каза, че ще отиде при майка си и веднага слиза. Пак сцената от фрага. Каза на майка си, че ще отидат да го отпразнуват със Сю. Божеееее, не мога да хвана радостта и на Есма ама каза Благодаря ти Боже.
Ди каза на Адем, че бил голям и сериозен мъж, но за нея бил като дете, което сякаш очаквало своя подарък.
Ипек се оплаква, че я боляла главата.
Зейнеп се обажда на Мурат и го пита какво прави. Той каза, че слуша музика. Тя пък каза, че затваря, щом батко му е там. Осман го пита с кого е прекъснал разговора. И той разказва, че се е запознал с огън-момиче. Казва каквото знае за нея и я показва.
Фа гледа резултатите от теста в болницата и пита какво е казал доктора. Тя казва, че не е ходила при лекар. Той иска веднага да отиват. Тя му казва че не ставало сега през нощта. Той казва, че тя ревнувала от дъщеря му. После я храни, защото това го обичала дъщеря му. Голямо шоу са дваматааааааааааааа.

точно като на кино, за малко да се срещнат Бегюм и Фа със Сю  bowuu
еее точно от това което се страхувах се случи, Фики си взе насила от Ипек това което искаше  Laughing Laughing

4- част на превода на Морски Бриз

Сенем идва при Осман. Пита го и музика ли слушал. Той каза, че обичал музика. Сенем направила пуканки и го кани да гледат някой стар филм.
Фикрет казва, че му харесвало да са само двамата с Ипек.
Сенем и Осман обсъждат филма- няма да пиша какво става в него обаче.
Фа казва, че майка му не го показвала обаче много се зарадвала и сега щяла сама да види как ще се грижи даже какво яде. Сю каза, че и липсвала майка и. Фа каза да не тъжи, тя я гледала отгоре и щяла да и помага за да стане най-добрата майка. Айде ще правят най-хубавия концерт на света.
Фи наредил масата, пуска и музика, кани я на танце- изобщо романтика- ама няма кой да го оцени. Айде главата я боляло и спря музиката. Вино бил приготвил ама тя не искала, просто била гладна.
Сю пита какъв е този концерт. Фа казва- търпениееее ще ти правя сюрприз. Фикрет пита Ипек какво иска да спре да нервничи. Айде и доктор намериха посред нощите. Фа каза, че това е най-хубавата песен на света- тоновете на детето.
Бегюм обаче и тя е тук- говорила с приятели, подредила си нещата и чакала Пелин. Тръгнаха си ама и фа и Сю си тръгнаха. Е пак се разминаха.
Фикретчо май се понапи. Тя обаче продължава да му трие сол на главата, че заради скандала с Фа били тук. Фи стана настъпателен. Ипек казва, че и обещал да и даде време. Фикрет каза, че това време никога нямало да дойде ако така го чакат без дори да правят опит да се сближат.
 Фа е устроил и голямо посрещане вкъщи. Есма им се усмихва ама май си мисли, че не я виждат. Сю се прибира в къщата. Влиза при Есма. Тя пита още ли продължава празненството. Сю каза, че братята празнуват. Есма каза, че това било нейна идея- как можело с тъпани да се празнува посред нощ. Ооооо добре я нареди Сю. Ама и тя не си остави магарето- била дошла тук за да използва богатството и славата на боран. Сю я пита война ли иска. Ако искала ще я получи.
Лелееееееееееееееееее тая от злоба удар ли получи?

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 23:30 от Свет_ВАРНА

# 70
Като гледам фрага Ипек сега ще му го изкара през носа това на Фики.  Mr. Green
Но той си го заслужава.
До последно не очаквах от него да постъпи така.

Бабето ще оцелее, има още хляб в нея да трови живота на Сю.  Mr. Green

Свети, май след превода ще си конущисваме, че адски ми се доспа.
Много дълго чаках готиния момент с обявяването на хамилето.

# 71
Като гледам фрага Ипек сега ще му го изкара през носа това на Фики.  Mr. Green
Но той си го заслужава.
До последно не очаквах от него да постъпи така.

Бабето ще оцелее, има още хляб в нея да трови живота на Сю.  Mr. Green

Свети, май след превода ще си конущисваме, че адски ми се доспа.
Много дълго чаках готиния момент с обявяването на хамилето.

заслужаваше си чакането , страхотен беше Фа, летеше летеше от щастие smile3521
посред нощите хукнаха на доктор  Joy Joy Joy
Фики му изпушиха бушоните и не издържа, аз също не го очаквах, но само те ще си  знаят, няма как да го сподели такова нещо с майка си Ипек .
но дъртата вещица от инат им спретна Сюрприз, думите ще и ги изкара през наса на Сю...

Бризче  Hug Благодаря ти миличка за труда който полагаш за нас!
Златни ти ръце
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 23:51 от Свет_ВАРНА

# 72
  • Варна
Да пусна и песничките. Hug Hug Hug Hug

Едната :

Nazan Öncel - Gitme Kal Bu Şehirde

# 73
отново да се насладим на най хубавия момент от цялата серия

https://vk.com/ozcandnz?z=video274730424_456239127%2F969a2b36386 … t_-43059533_66633

# 74
  • Варна
Ето и втората песничка: Peace Peace Peace Peace Peace

Ezginin Günlüğü - Eksik Bir Şey

Общи условия

Активация на акаунт