Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 580
  • 836
  •   1
Отговори
# 360
Една от любимите ми песни - "Катерино, моме". Преди често си я пеех, ей така.

# 361
Аз бих избpала име, което да не е пpекалено тpудно пpоизносимо в чужбина. Знам че не е патpиотично такова пpедложение, но светът стана едно село, а много от типично бългаpските имена се пpeвpъщат в гpотеска в устите на чужденците. Днес в документ пpочетох име Yordanika.  Rolling Eyes Да не говоpим как пpоизнасят Геpгана или Ивайло.

# 362
  • Телиш/Плевен
Лаленце, рано му е още. Нека втаса още малко, да е дебел и пуФкаФ Simple Smile
Нека, нека. Heart Eyes

# 363
Аз бих избpала име, което да не е пpекалено тpудно пpоизносимо в чужбина. Знам че не е патpиотично такова пpедложение, но светът стана едно село, а много от типично бългаpските имена се пpeвpъщат в гpотеска в устите на чужденците. Днес в документ пpочетох име Yordanika.  Rolling Eyes Да не говоpим как пpоизнасят Геpгана или Ивайло.

От посещенията на Данчето Христова в Куба има много Йорданки там, кръстени на нея. Simple Smile

# 364
Катерина го произнасят екстра Simple Smile С мъжките съм много затруднена, все не си представям момчета, може би Емил и то ми дойде скоро на акъла (не вярвам, че не трябва да се кръщава на починали хора, никога не съм мислела да кръщавам някой на някой, но баба много ми липсва и някой ден, ако имам момче, може би ще е Емил).

# 365
За момче много харесвам Йордан или Калоян, но не вярвам да стигна до втори опит Wink
Когато се роди Катето, баща ми си направи цял диск с песни за Катерина и производните,  оказа се, че е често възпявано име.

# 366
Много хубави имена сте споменали. Ктерина е сантимент в нашата компания- първото ни бебе инвитро, получено от първия път след 10 годишен стерилитет.
Белиндения Козуначко добре да си повтаса още малко.
Аз свърших. Остава ми къпането, но утре сутринта с главата. Сега само душ.

# 367
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз ако имах момиче щеше да се казва Симона или Лора.Лора ми е любимо  Heart Eyes

# 368
Харесвам и Биляна.
Няма да ви споменавам, че и "Биляна платно белеше" ми е любима песен. Simple Smile

# 369
  • София
Даааа, и Биляна Heart Eyes
Абе толкова хубави женски имена има, а малко момичета се раждат, малкоооо Mr. Green

# 370
  • Euskal Herria
Аз си харесвам името, тук лесно го произнасят. Имената на децата също са хубави, а най-важното е, че те си ги харесват. И при тях няма проблем с произнасянето им от чужденци. Виж, при мъжа ми малко се шашват в първия момент, но не е нещо фрапантно. Напоследък дори и фамилията ни я произнасят вярно.  Grinning

# 371
Дъщеря ми най-отговорно ми заяви, че ще роди дъщеря и ще я кръсти Иглика.

# 372
  • някъде ... тук ...
Една Ралица от мен. Ако беше момиче, големия синковец,, Ралица щеше да е. Калина е другото ми любимо. Много красиви женски имена има, ама ... кой каквото си няма Simple Smile
Likeadream, ще мине  Hug Дребният си изби единствения пораснал изцяло зъб на 10 месеца. Всичко приключи благополучно. Върнаха го даже на мястото му и падна, когато му беше времето.

# 373
  • София
Честито, Миднайт  Hug Яна и Мая на нас ни бяха финалистите, накрая като я видяхме на 3Д- то, единодушно казахме, Мая е. Просто си й лепна. И международно става Simple Smile
И нещо друго имах да казвам, ама... старост-нерадост  Laughing
Ааа, сетих се, гледай и да отива на името на сина ти, да си вървят добре Laughing

# 374
  • Sofia
Ралица харесвам аз, Деница, Биляна...кратички-също-Деа/я, Рая .
По-добре е синковецът,ама и корем го наболява  ooooh!.Смятам утре вечер да се товарим на самолета, болни-здрави ooooh!да се видим с моите хора.
Белинда, най-добре ти да си на хотел  Whistling.Въшки,пу,пу...сакън  Praynig
Миднайт, чудесна новина  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт